Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Carpe diem labai gražios plytelės wub.gif bet kai jose daug spalvų, tai galima daug variantų prie jų derinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 14:29)
Carpe diem labai gražios plytelės wub.gif  bet kai jose daug spalvų, tai galima daug variantų prie jų derinti  thumbup.gif

Tai vat ir sukasi galva nuo tų variantų daugybės smile.gif noriu, kad išryškėtų plytelių grožis ir tiktų prie bendro skandinaviško/vintažinio interjero.
Kol kas baldininkas atkalbėjo nuo masyvo stalviršio, tai planuoju dėti apatines masyvo pilkšvo/seno medžio spalvos, stalviršį ale betono, o viršutines spintutes baltas. Padarys vizualizaciją ir tada spręsiu, ar ne juodą spalvą dėti apačioj.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 16:50)
Tai vat ir sukasi galva nuo tų variantų daugybės smile.gif noriu, kad išryškėtų plytelių grožis ir tiktų prie bendro skandinaviško/vintažinio interjero.
Kol kas baldininkas atkalbėjo nuo masyvo stalviršio, tai planuoju dėti apatines masyvo pilkšvo/seno medžio spalvos, stalviršį ale betono, o viršutines spintutes baltas. Padarys vizualizaciją ir tada spręsiu, ar ne juodą spalvą dėti apačioj.

na kadangi man juoda nelabai schmoll.gif tai pilka būtų pats tas thumbup.gif , nes tikrai negalima užgožti tokio grožio wub.gif jos ir man būtų tikusios blush2.gif

pasiimk 3 plyteles ir nuvaryk į virtuvių saloną ar IKEA ir padeliok prie baldų tas plyteles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 14:56
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 14:55)
pasiimk 3 plyteles ir nuvaryk į virtuvių saloną ar IKEA ir padeliok prie baldų tas plyteles mirksiukas.gif

thumbup.gif gera spatarimas, ačiū, taip ir padarysiu, gal net fotoreportažas bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
man labai spalvu derinys patinka, toks gaivus ir zaismingas wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabambule: 12 lapkričio 2013 - 17:51
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 15:50)

Va sioks toks pavyzdys. Ziauriai grazu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 12, 20:03)
Va sioks toks pavyzdys. Ziauriai grazu  rolleyes.gif

Mirtis alyvose wub.gif čia tik tų mano plytelių ir tetrūksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 12 lapkričio 2013 - 22:11
Turim labai mažą svečių wc pirmam aukšte su langu (bent kiek erdvės priduoda doh.gif ).
Labai noriu tapetuoti jį ir blaškausi tarp kelių variantų, reiktų nuomonių 4u.gif
Vienas variantas - dryžiai (labai jų vyras nori ax.gif )
Vertikalūs
vertikalūs

arba horizontalūs
user posted image
g.gif
Grindys tamsiai pilkos smulkiom plytelėm (10x10), matinės. Svarstyčiau pikos/baltos dryžuotumą.

Arba toks variantas
fiona
arba dažyti viena spalva biggrin.gif
Atsakyti
Aš už horizantalius dryžius. Nors ir vertikalūs gražu, tik dar labiau susiaurins ir paaukštins patalpą.. Tos gėlytės man nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2013 11 13, 11:29)
Tos gėlytės man nelabai g.gif

Visada norėjau ale močiutiškų tapetų wc patalpoj ax.gif šie lyg į tą pusę biggrin.gif tokį efektą noriu išgauti kad patenki tarsi į kitą erdvę įėjęs į wc ir nejučia nusišypsai ax.gif
Atsakyti
dar va cia medis + betonas

http://myidealhome.t...age/66796589307
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 13, 11:46)
Visada norėjau ale močiutiškų tapetų wc patalpoj  ax.gif šie lyg į tą pusę  biggrin.gif tokį efektą noriu išgauti kad patenki tarsi į kitą erdvę įėjęs į wc ir nejučia nusišypsai  ax.gif

aš už vertikalius dryžius ir gėlytės thumbup.gif kai pabaigsit įsirenginėti, lauksim fotoreportažo bigsmile.gif
Atsakyti