Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 14, 00:00)
Kaip gera akis paganyt.. Tikiuosi kada nors ir aš turėsiu daug erdvės fantazijoms pasireikšti.. Kolkas tik geriu informaciją ir grožiuosi nuotraukomis čia, internete ar bet kur kitur... Dėkit vaizdelių ir iš savo namų, taip smalsu pamatyti. Jūs čia taip kruopščiai viską derinate, planuojate, tai jau įsivaizduoju kaip gražu turėtų būti Jūs namie.. bigsmile.gif

Kad nėra ką rodyti kol kas, baltos glaistomos sienos ir tiek.. Ir šiaip nelabai mėgstu rodyti savo namų blush2.gif Dabar galiu rodyti tik savo dabartinį butą, kurio foto yra butų pardavimų portaluose biggrin.gif Bet dabartinis mano butas įrengtas labai paprastai, be fantazijos ir ilgų išieškojimų. Dabar žymiai daugiau minčių, idėjų turiu, nes žymiai daugiau domiuosi.

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 14, 09:23)
Tai dabar darbą dirbu - naršau, naršau ir saugau, kas patinka, atsirinksiu kelis variantus ir eisiu tada. Man jau skubėti riekia dėl terminų, ne kažkas liko iki to klijavimo, o juk dar keliaus apie mėnesį  doh.gif

Bet smagus tas darbas rolleyes.gif aišku turint laiko tam.. Paprasčiausia pasmadyti profesionalą, kuris viską sugalvos, bet kažkaip aš nenorėčiau, kad man svetimas žmogus sakytų - šitie tapetai ir kranai gražūs, nesąmonė tapetuoti vonias ar šitie laiptai per paprasti.. Kuriu namus sau ir taip kaip man pačiai gražu.. Gal per daug ar per mažai bus kur nors lempų ar rozečių, bet bus sava ir miela rolleyes.gif
Bolia (labai faini skandinaviški baldai ir interjero detalės) puslapyje buvo mintis, kuri man labai patiko: Your house it's not a showroom, it's a mirror of you. Tai tuo ir vadovaujuos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 lapkričio 2013 - 09:49
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 14, 09:45)
Your house it's not a showroom, it's a mirror of you. Tai tuo ir vadovaujuos..

Eina sau.. Aš visą laiką tą patį tekstą kartojau visuose savo parduotuvės aprašymuose smile.gif Geras smile.gif Ir visiškai tam pritariu.
Dėl nemėgimo rodyti, ir man tas pats.. Kitų pamatyti baisiai norisi, o va savo parodyt, kažkaip lelabai.. unsure.gif
Atsakyti
Turiu du klausimus, gal kas darete dekoratyvias betonines grindis? kalbejom kad kainuoja daug, bet kiek daug? kokia prieziura ir pan..labai idomu suzinoti, nes kilo mintis virtuveje taip daryti..bet norisi ir su ilietais rastais.
Kitas kl - kas dejote apvadus ant langu? koks pigiausias varijantas?
Atsakyti
As gal ,nelabai i tema,bet labai megstu si stiliu ir noriu paklausti patarimo nuomuosiuosi patalpas savo dirbtuvelei,o sienos ten medzio spalvos plastikines lenteles,kaip man jas paslepti..?gal turite kokiu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 11 14, 15:47)
Turiu du klausimus, gal kas darete dekoratyvias betonines grindis? kalbejom kad kainuoja daug, bet kiek daug? kokia prieziura ir pan..labai idomu suzinoti, nes kilo mintis virtuveje taip daryti..bet norisi ir su ilietais rastais.

Mes darysim. Lies lapkricio pabaigoje. Tada duosiu zinot kaip ten viskas pasiseks 4u.gif darys "Betono dizaino studija", yra ju facebook puslapis su darbu pavyzdziais. Kaina gausi berods apie 140lt/kv.m. Cia pigiausias ir apskritai imanomas surasti variantas buvo. Nes dauguma net neapsieme del per mazo ploto. Daugiausia jos liejamos, kai kv.m. skaiciuojami tukstanciais, t.y. pramoninese patalpose.
Atsakyti
gal dar kas galetu pasidalinti grindjuosciu pavyzdziais?
be abejo, domina auksti ir balti plintusai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 14, 20:19)
Mes darysim. Lies lapkricio pabaigoje. Tada duosiu zinot kaip ten viskas pasiseks 4u.gif darys "Betono dizaino studija", yra ju facebook puslapis su darbu pavyzdziais. Kaina gausi berods apie 140lt/kv.m.  Cia pigiausias ir apskritai imanomas surasti variantas buvo. Nes dauguma net neapsieme del per mazo ploto. Daugiausia jos liejamos, kai kv.m. skaiciuojami tukstanciais, t.y. pramoninese patalpose.

labai lauksim
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 13, 14:51)
Močiutiški dar galėtų būti tokie:
1
2 - šie gal ne visai močiutiški  g.gif

Galvoju gal iš viso tik kokiam 120 cm aukštyje tapetus klijuoti, o viršutinę dalį dažyti, gal taip būtų ale senoviškiau  g.gif

Va dar kokių radau grožių 1950

ir įdomus vonios kriauklės variantas, tik šiaip, sau tokio ne  rolleyes.gif
user posted image

man labiau pirmieji tavo siulyti su melynu... patiko
o dar kokias baltas lentynas per visa siauriausia siena... g.gif ax.gif

QUOTE(cold play @ 2013 11 13, 15:08)
man grazu horizontalus dryziai thumbup.gif  ir tie pilki mociutiski smile.gif

ar lb nepraktiska baltas kavos staliukas? g.gif  nu taip noriu balto ir viskas doh.gif  MB stiklinio nori doh.gif

mes turim ikejos balta staliuka:) man patinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugga: 15 lapkričio 2013 - 18:50
Truputis vaizdų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Norėjom dėti šios kolekcijos plyteles tambūre. Nerealiai jos man gražios rolleyes.gif Vartau savo bloglovin naujienų srautą, tai ši nuotrauka man priminė kaip apie jas svajojau. Dabar bus betonas... kaži ar nesigailėsiu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 lapkričio 2013 - 09:59
QUOTE(Rabambule @ 2013 11 14, 15:47)

as galvojau del tokiu grindu- tai kaina 100lt/m2 jei be spalvos- t.y. betono naturalaus, jei su spalva tai iki 150lt/m2. Tada paieskojau per skel....lt ir radau viena firma kuri atvaziuotu ir del nedidelio ploto uz 85lt/m2- BET BET BET- as ju issiklausinejau del atsparumo,2 tai pasirodo kad netaip jau jos ir atsparios- atsiranda ibrezimai, iskilimai ir pan. dar pasake kad po kokiu 2-3 metu vel reikes perslifuoti nes isvaizda pradine praranda unsure.gif ir atsisakiau tos minties.
Atsakyti
Į palečių panaudojimo temą
user posted image
Kaip pasidaryti panašius užrašus ant pagalvėlių? Bandžiau su lygintuvu "nulyginti" nuo popiriaus lapo, bet nesigavo g.gif
user posted image

Ir dar paprastumo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 17 lapkričio 2013 - 15:03
Neapsisprendžiu dėl sienų spalvos g.gif ar daryti tokias vos pilkšvas, na, baltas, bet su atspalviu, kad matytųsi ryškiau balti plintusai. Ar daryti visai baltas ir vis tiek dėti baltus plintusus g.gif ar jie matysis tokiu atveju apskritai biggrin.gif
Atsakyti