Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif I jo vieta toks pat is sandeliuko.

user posted image

Visai patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 16 lapkričio 2012 - 18:04
QUOTE(kristinelez @ 2012 11 16, 16:38)
Kaip jus sis patiko ar ne?
As toki subaigiau neseniai medaus kvapo ,bet man labai prastai drekino  g.gif
O tikejaus kazko geriau uz tokia kaina. unsure.gif

aš lūpoms naudoju, tik nepatinka, kad po jo lieka rankos riebios ir reikia plauti. bet lūpas gerai drėkina
Atsakyti
Mill Creek 'fantastic silver' kondicionierius - kazkokios paplautos violetines spalvos, kvapas keistas ir man nepatinkantis (nors kondc. dar nieko, saldumo daugiau, o va sios linijos sampunas, tai ir spalva kaip baseino vandens, ir kvapas nekoks visai) ir isvis nepajauciau pilkinancio efekto visai.... Nepatiko plaukams nei jis, nei sampunas is sios serijos, tai abu suejo koju vonelem....
user posted image

Jane Carter 'revitalizing leave-in conditioner' - turejau miniuka (30ml), bet jau taip sunkiai man naudojosi. Gavau ji senokai, tai nepamenu kas tiksliai nepatiko, gal riebino per daug, gal svelnumo nesuteike, bet buvo sunaudotas gausiai supurkst plaukus pries plovima (kartais net vakare susipurksdavau ir ryte plaudavau).
user posted image

VitaCare dantu pasta - labai labai patinka thumbup.gif Jau isbandyta visu skoniu ir tikrai bus kartojama, o ir ksoniai visi patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 11 16, 13:10)
o kokiems plaukams si linija skirta?

Purumo teikiantis plaukų balzamas su plukenetijų aliejumi, kuriame gausu riebiųjų rūgščių omega-3, atkuria šukavimo nualintus plaukus – daro juos purius ir gražiai krintančius. Plaukai tampa glotnūs ir nesivelia, mažėja pavojus, kad šukuojantis šukos ar šepetys klius ir plaukai lūžinės. Tinka dažytiems ir cheminių preparatų nualintiems plaukams.

Patiko, kad tirštas, nemėgstų tokių kondicionierių ar kaukių, kurie užtepus iškarto įsigeria.

Pagaliau baigėsi ALKMENE šampūnas su dilgėlių ekstraktu, labai nepatiko schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Givenchy 'Ange ou Demon Le Secret', 30ml - vienintelis kvapas is angelu/demonu, kuris patiko ir net labai patiko. Naudojau turbut 2 metus, nes pradzioj taupiau labai biggrin.gif Nors dziaugiuosiu, kad subaigiau ir kartot nezadu - kazko tame kvape iki tobulumo man truko. Ai, paminesiu viena buteliuko beda - metalinis ziedelis, kur prie purskiklio yra, vis nusimaudavo ir atkemsant likdavo dangtelyje. Tai po to uzdengiant neidavo uzspaust kamstelio, laisvai taip prisidengdavo tik, bet aisku ta ziedeli galima iskrapstyt ir uzmaut ant buteliuko, o tada normaliai uzsikemsa kamstelis. Si fakta paminejau, nes kazkas abejojo savuju originalumu vienoje temu kaip tik tuo metu kai juos nusipirkau, nes butent ta pati problema tai merginai buvo. Tai manau cia grynai siu kvepaliuku problema.
user posted image

Revlon '005 colada fizz' blizgis - metu lauk, nes niekaip nenaudoju. Pirkau su viltim, kad jis pats bus melsvas, bet realiai jis permatomas. Laikiau noredama naudot ant lupdaziu, bet niekaip neiprantu naudot isspaudziamus blizgius, nepatogu man ir vis lieka nenaudojami jie pas mane.... ax.gif O siaip nera nei tirstas, nei skystas jis, kvapas/skonis saldus. Is Revlon bandytu blizgiu sis man prasciausias.....
user posted image
Atsakyti
Laveros kokosu duske viena megstamiausiu, esu jau sunaudojusi kokia 10 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Bus kartojama iškart thumbup.gif

user posted image
Turėjau miniuką. Iš pradžių labai patiko, po to mažiau, į galą pradėjo trupėti. Bet blakstienos po jo tokios atsigavusios smile.gif Į jo vietą Clinique miniukas.

user posted image
Patiko kaip ir visos TBS. Dabar bandysiu subaigti dovanas ir miniukus prausiklių.

user posted image
Jau ne pirma, patinkanti smile.gif Artimiausiu metu noriu išbandyti Ecodentos juodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 lapkričio 2012 - 19:42
[quote=jearmaine,2012 11 18, 20:39]
user posted image
Kuo patiko, kokia Jusu oda, beje koks atspalvis? 4u.gif
Atsakyti
Išmetu Rosmann kūno šveitiklį - taip nemaloniai uždegino odą, kad nesinori net antrąkart bandyt
user posted image
Atsakyti

user posted image

tokio nebepirksiu, kvapas nelabai patiko, o ir šiaip atsibodo
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 11 18)
Kuo patiko, kokia Jusu oda, beje koks atspalvis?  4u.gif

Turejau Unity atspalvi, kaip ir tiko, bet dar noriu pabandyti Nurture. Rinkausi pagal INIKA puslapyje parodytus veidus ir aprasytus odos tonus. Mano oda normali i sausuma, tik su smakru labai vargstu-ji beria. Skruostai linke rausti. Patiko, kad pudra gerai maskuoja, suteikia sveiko spindesio, neitiketinai naturaliai atrodo smile.gif su visom kreminem, kurias bandziau, isryskedavo pasausejimai ir matydavosi, kad kazkas tepta, o su sita visiskai minimaliai, praktiskai nesimato. Gal visos mineralines toks stebuklas, bet pirma isigijau sita ir eksperimentuot kolkas nezadu. Beje, esu bandzius Bare Minerals, man alergizavo oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 lapkričio 2012 - 23:20
Subaigiau Simonsijų (jojobos) aliejų, labai patiko, kartosiu.
Atsakyti