Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(white kitty @ 2012 11 19, 18:33)

Dantu pasta irgi labai patiko  bigsmile.gif
user posted image

ar si dantu pasta buvo balta ar kaip gelis? Ar turi granatu skonio? Nes as neseniai pirkau, tai kaip geline jinai ir granatu + metu skonio. Nzn, ar man vaidenasi, bet lyg ir anksciau kitokia buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 11 19, 21:27)
ar si dantu pasta buvo balta ar kaip gelis? Ar turi granatu skonio? Nes as neseniai pirkau, tai kaip geline jinai ir granatu + metu skonio. Nzn, ar man vaidenasi, bet lyg ir anksciau kitokia buvo... ax.gif

Labiau geline buvo,skonis irgi toks granatai + metos.Nezinau kokia buvo anksciau,nes pirma karta pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 11 19, 16:31)
Taip pat pasibaigė neįtikėtinai greitai. Į jo vietą Batiste, bet kaip suprantu irgi greit susibaigs  doh.gif

Tai nejaugi jie visi tokie neskalsūs g.gif
Šiaip viena Batiste pakuotė man naudojosi normaliai, o ši, paskutinė, labai greit susibaigė. Toks jausmas lyg būčiau nunaudotą nusipirkusi (kas nelabai įmanoma, nes pakuotė užklijuota buvo). Tai likau nesupratusi, gal koks 'brokas' ar kažkas panašaus.

QUOTE(white kitty @ 2012 11 19, 18:33)

Dantu pasta irgi labai patiko  bigsmile.gif

Šitos pas mus neužmatau pirkti, bet ieškosiu, nes labai labai patiko ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 11 20, 01:18)
Tai nejaugi jie visi tokie neskalsūs  g.gif
Šiaip viena Batiste pakuotė man naudojosi normaliai, o ši, paskutinė, labai greit susibaigė. Toks jausmas lyg būčiau nunaudotą nusipirkusi (kas nelabai įmanoma, nes pakuotė užklijuota buvo). Tai likau nesupratusi, gal koks 'brokas' ar kažkas panašaus.

Man rodos su Dove sausu sampunu yra taip, kad oras issipurskia, o pacio produkto dar lieka viduje. Tai gal cia irgi toks brokas papuole....
Atsakyti
Aš Batiste didelio kiekio buteliuką perku (400ml), tai nepasakyčiau, kad man labai greit susibaigiai. Dažniausiai naudoju grifkai prie šaknų kas antrą dieną, tai ką žinau - kokius du mėnesius jaučiu naudoju buteliuką, jei ne daugiau dar unsure.gif
Atsakyti
Rasa plaukų aliejus
user posted image
Dar buvau radusi parduotuvėj seno leidimo šio aliejuko. Man labai patiko. Toks lengvas, neapsunkina plaukų, jie tampa švelnūs. Mano ploniems plaukams patiko ax.gif
Papildyta:
Aš vietoj sauso šampūno naudojų vaikišką pudrą bigsmile.gif biggrin.gif Efektas tas pats, užtenka amžinybei to butelaičio ax.gif Bet aš retai naudoju. cool.gif
Atsakyti
=
Papildyta:
Aš vietoj sauso šampūno naudojų vaikišką pudrą bigsmile.gif biggrin.gif Efektas tas pats, užtenka amžinybei to butelaičio ax.gif Bet aš retai naudoju. cool.gif
[/quote]
o gera mintis biggrin.gif anksciau ta darydavo su miltais lyg,kazkada mama pasakojo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 20, 14:32)
o gera mintis biggrin.gif anksciau ta darydavo su miltais lyg,kazkada mama pasakojo. mirksiukas.gif

Šito negirdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 11 19, 15:15)
Batiste sausas šampūnas

Nepatiko dėl to, kad labai greit susinaudojo. O šiaip savo funkciją atlieka. Bet tikrai ieškosiu kitos firmos g.gif

Man irgi labai greitai susinaudojo, dar liko gal kokiam vienam kartui. Žiauriai neskalsus. Sakiau pirksiu dabar syoss. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 11 20, 16:12)
Man irgi labai greitai susinaudojo, dar liko gal kokiam vienam kartui. Žiauriai neskalsus. Sakiau pirksiu dabar syoss. unsure.gif

aš turiu syoss , tai man jis skalsus , naudoju jau kokius 3-4 mėnesius anksčiau dažnai naudojau dbr labai retai , bet reiktų pribaigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 20, 10:49)
Aš vietoj sauso šampūno naudojų vaikišką pudrą  bigsmile.gif  biggrin.gif Efektas tas pats, užtenka amžinybei to butelaičio  ax.gif Bet aš retai naudoju.  cool.gif

As irgi turiu vaikiska pudra - bet ji sviesiaplaukems tinka, o jau tamsiems plaukams lieka baltumas ir reikia spec. sauso sampuno.... Nors turiu ir kita biru sausa sampuna, kuris patinka. O purskiami bandyti nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Paula's Choice 2% BHA Liquid ir Madara tonikas.

user posted imageuser posted image
Atsakyti