Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Batiste sausas šampūnas
user posted image

Nepatiko dėl to, kad labai greit susinaudojo. O šiaip savo funkciją atlieka. Bet tikrai ieškosiu kitos firmos g.gif
Atsakyti
Subaigtas
user posted image
Taip pat pasibaigė neįtikėtinai greitai. Į jo vietą Batiste, bet kaip suprantu irgi greit susibaigs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 19, 00:21)
Subaigiau Simonsijų (jojobos) aliejų, labai patiko, kartosiu.

Kam naudojai - kūnui ar plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2012 11 19, 16:26)
Kam naudojai - kūnui ar plaukams?  4u.gif

Plaukams smile.gif
Atsakyti
Ranku kremas,superinis thumbup.gif
user posted image

Dantu pasta irgi labai patiko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 lapkričio 2012 - 17:34
Pangea Organics veido kauke - labai labai patiko thumbup.gif Tinka visiems odos tipams ir pagal aprasyma daro viska: giliai valo, sveicia, tonizuoja, drekina, maitina ir tt. Oda svelnute po jos lieka thumbup.gif Nu zodziu, sunku ivardint kuo patiko, bet oda grazi, smagi, tai turbut toks ir pliusas. 4u.gif Tiesa, pries kelis metus kai tik predejau dometis naturalia kosmetika ir pirmakart sios firmos produktu megineliu gavau, tai galvojau atpilsiu visos savaites pietus - labai keisti, stiprus kvapai buvo. Na bet surizikavau su kauke (nes per tuos kelis metus nieko ir nenaudojau is sios firmos) ir kvapas gerai jauciamas, bet man visai nieko. Matyt nosis priprato jau prie visokiu naturaliu kvapu ax.gif
user posted image

Anthony 'glycolic facial cleanser' vyriskas prausiklis - vyras gavo dovanu Sephoroj per gimtadieni, bet jam nelabai patiko, tai pradizoj stovejo, o galiausiai subaigiau as. Naudojau po sporto nupraust veida, tai nesidazius budavau ir kazko ypatingesnio nepastebejau. Eilinis prausiklis be lukesciu - prausiklis kai prausiklis.
user posted image

Nair depiliacinis kremas veidui - panaudojau gal 1-2 kartus, o paskui stovejo uzkistas vonioje.... Tai metu lauk, nes senokai pradarytas, bijau, kad nesualergizuotu....
user posted image

The Seaweed Bath Co levandinis kuno prausiklis - nesu didele megeja levandu kvapo, bet po truputi priprantu, o siaip prausiklis skystas, bet gana skalsus, nereikia daug. Bet nekartosiu, nes netraukia.
user posted image

L'oreal plauku dazai-putos, spalva nr100 - pradesiu nuo to, kad esu juos naudojus kai tik atsidaro prekyboj. Plaukus sviesinu, nenoriu visiskai baltu, bet noriu labai sviesios blonde spalvos be jokiu geltonumu, tai emiau sviesiausia spalva, bet aisku ji nebuvo tokia, kokios norejau. Tada perejau prie John Frieda dazu-putu ir naudojau jas (atradau nepilnai, bet gana artima norimai spalva), bet pastebejau, kad labiau slinkt plaukai pradejo ir dazant iskrenta daugiau nei iprastai - nebuvo tas labai baisiai, bet pamaciau skirtuma ir norejosi keist, tai keiciau ir tuomet isbandziau naturalisu dazus. Velgi sviesiausia bandyta spalva nepasiteisino, realiai gaudavosi tamsiau nei noriu. O tarp dazymu kitame drugstore uzmaciau, kad L'oreal sie dazai-putos daugiau spalvu jau turi ir yra dar sviesesne nei naudojau anksciau - paemiau 2 pakuotes isbandymui. Tikejausi, kad nebus norimo sviesumo, bet problema, kad jie geltonumo turi - jis kazkiek apsiplauna ir padoriai spalva atrodo likusi laika, bet islaukt reikia.... Tai visgi grisiu prie paciu paciausiu atrastu dazu - Garnier su spalva nr111 'white chocolate', kuri tobula mano norams buvo. Na o prie siu dazu prideta kondicionieriu sunaudojau koju vonelems ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 19, 20:07)
Tai visgi grisiu prie paciu paciausiu atrastu dazu - Garnier su spalva nr111

Aš irgi šiais dažiausi apie porą metų - spalva superinė, bet man plaukus gerokai sugadino verysad.gif aišku nėr ko norėt iš blondinančių dažų doh.gif šiuo metu dažau šiek tiek "ryžesniais" dažais, tai netgi jaučiasi braukiant per plaukus, kad link galų šiurkštesni, lyg linija užbrėžta būtų. Ech gaila, o tokia gera spalva...
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 19, 20:18)
Aš irgi šiais dažiausi apie porą metų - spalva superinė, bet man plaukus gerokai sugadino  verysad.gif  aišku nėr ko norėt iš blondinančių dažų  doh.gif šiuo metu dažau šiek tiek "ryžesniais" dažais, tai netgi jaučiasi braukiant per plaukus, kad link galų šiurkštesni, lyg linija užbrėžta būtų. Ech gaila, o tokia gera spalva...

Na blondininant nori nenori plaukai pasauseja ir gadinasi, bet kazkaip visada kirpejos girdavo mano plaukus, kad sviesinti, o sveiki. Tai nepastebejau, kad sie dazai ypatingiau gadintu plauka, nors kai naturaliais daziausi, tai tikrai pasijaute, kad plaukai dregmes daugiau turi, nepasauseja taip. Pabandysiu kelis kartus vel Garnier, bet jei ka grisiu prie naturaliu.
Atsakyti
Šįryt užbaigtas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2012 11 19, 20:42)
Šįryt užbaigtas...

ar kartosite? blush2.gif
Atsakyti
Veido prausiklis. Sunaudotas prausti viskam, tik ne veidui.
user posted image

Veido prausiklis
user posted image

Sampunas su kofeinu. Nei geras, nei blogas. Niekuo neipatingas.
user posted image

user posted image

Kuno sveitiklis (vidurinis)
user posted image

Ir rasas ranku kremas su kava. Tikrai nekartotinas, nes man jis taip ant ranku smirdejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 11 19, 20:43)
ar kartosite?  blush2.gif

Taip, į lentyną toks pat ax.gif
Atsakyti