QUOTE(DEU @ 2012 10 09, 11:44)
Aš irgi iš Garliavos pusės,

tai kaip taip gerą žmogų (Garliavoj kitokie negyvena

) ištrenkė į kitą miesto pusę???
O jūs žinote, kad jei įsirašot į šią sektą, tai anksčiau ar vėliau teks namą statytis prie Garliavos maximos

tai gal net nepradėkite kitur?
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 10 09, 11:45)
Chebryte uzsivelet cia su tais rekupais, pasakysiu labai bobiskai ir atvirai

pofik man ten tos visos sanaudos 10 litu i viena ar kita puse esmes nekeicia, o visa esme yra tik viename GYVENTI KOMFORTISKAI ir tokie dalykai kaip rekupas, saule, ss ta gyvenima ir daro toki. Jeigu pradeti skaiciuoti visur ir viskame ekonomine nauda, tai galbut ir triusiku neverta nesioti

as zinau ka turejau, suvokiau kad taip neturi buti ir zinojau kaip turi buti, dirba tas rekupas apie 17h per para pas mus, be pasildymo oro, namai isvedinti, langu nedarineju ir veju neleidziu, miegoti gera, nosis neuzgultos, galvos neskaudancios, priplekes oras neslegia. Vakarais pasikuriam zidinuka, grazu,jauku, silumos saltinis, naktimis veikia oras oras uzprogramuoti, palaiko reikalinga temperatura, diena ilsisi, vsio man ziauriai gera, niekur nenoriu eiti is savo namu, net i darba
KJKG, ar tai čia ir yra tas Merginos05 "lia lia"? Nu gerai skamba, a?
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 10 09, 11:45)
Loky o tu maladiec mano vyras skaite tavo postus pagavo ideju irgi matuoja ten kazka jau
Viliau kazkada rasei kad nerodo pultelis oro kiekio - musiskis rodo tiek paduodama tiek ismetama kieki, arba as kazka ne taip perskaiciau
Noras matuoti ir įsitikinti - labai užkrečiamas
Jūsų ir Lokio pulteliai vienodi, gal C3? o mano, deja, C4+. Skirtingi, todėl jūs matot o aš ne, laukiu iš gamintojo komentarų ir patarimų dėl vėsinimo, ir gal būt dėl debitų. Bet ko gero teks prašyti, kad aeromometru sumatuotų prie skirtingų variklio greičių ir pasidaryti lentelę. Ne labai šiuolaikiškas būdas, bet ką dabar daryt, vogt juk neisi
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 09, 11:46)
COP manęs nesužavėjo, todėl man jie pasidarė nebeįdomūs. O tuo labiau, jog visa sistema ne tokia jau ir pigi. vien tas joninis katilas/vamzdis berods ar nuo 6000Lt mano namui kainuotų plius įrenimas, gliukolis ir t.t. - nafig
Nepagauni minties. Prisimink energijos tvermės dėsnį, ir pabandyk paaiškinti, iš kur ten pagaminama papildoma energija, net 57% daugiau nei sunaudojama - va kur yra visas įdomumas. Iš kur, iš kurio dangaus nukrenta papildomi 57%???
Beril berods apie 2800 litais, bet ne tame esmė - kodėl joninis geriau nei paprastas tenas už 150Lt?
Papildyta:
QUOTE(DEU @ 2012 10 09, 11:44)
bet Mastaičiuose krepšinio salė prastoka.
Nebuvau ir nemačiau nė karto, čia aš tik savanaudiškai bandau salę priartinti prie namų

O kaip naujasis sporto centras, kaip ten reikalai? 14d bus proga aplankyti - iki šiol nebuvau nė karto.