QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 08, 20:26)
Būna du viename, bet bus per daug suminkštintas vanduo. Noriu kad šaltas iš krano bėgtų nugeležintas ir nedemineralizuotas. o karštas kad kaitinant neiškristų kalkės - nukalkintas.
Kainos nurodytos psl. sumoj gautųsi abu apie 2500Lt. 5000Lt nepasiruošusi mokėti
Nu bet prisipažink, kad čia nurašei iš kažkur, nes nu negali būti kad pensininkas tokią atmintį turi (nors ne kartą jau įrodei, kad turi neeilinę atmintintį)
Visko gali būti, kad vandeniuką užsipylė
SU saviškiu tik naktį susitikau, tai nespėjau paklausti apie oranžinį. rytoj pklausiu .
Kainos nurodytos psl. sumoj gautųsi abu apie 2500Lt. 5000Lt nepasiruošusi mokėti

Nu bet prisipažink, kad čia nurašei iš kažkur, nes nu negali būti kad pensininkas tokią atmintį turi (nors ne kartą jau įrodei, kad turi neeilinę atmintintį)
Visko gali būti, kad vandeniuką užsipylė

SU saviškiu tik naktį susitikau, tai nespėjau paklausti apie oranžinį. rytoj pklausiu .
ne, aš taip gudriai parašyt negalėčiau, nes dar nieko normaliai nebaigiau. Iki "wiki sako" autorius KJKG, po "wiki sako" tekstas ne mano, bet mintys mano. kam sudėtingai bandyti išdėstyti savo mintis, jei jau jas kažkas parašė?
domėjausi aš savo laiku jais (prieš gal 1,5metų) tai dar liko kažkas.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 08, 19:10)
Pildau, pildykite toliau.. Šūkis!!!! Drąsiau Drambly....... 
"1. krepsys. Krepsini zaistu ir SM Kaunieciu komanda "profesionaliai" atstovautu (skliaustuose rasom zmoniu skaiciu):
AD(1), KJKG (2), R125 (1), Viliene (?) pildom....
2. krepsys. Vaikai ir nenorintys "profesionaliai" atstovauti SM komandos
rasomes.. , manoji dar per jauna, po metuku kokiu" pildom......
Siuloma savaites diena; ( antr, trec, ketv, penkt) valanda. 19-20h.

"1. krepsys. Krepsini zaistu ir SM Kaunieciu komanda "profesionaliai" atstovautu (skliaustuose rasom zmoniu skaiciu):
AD(1), KJKG (2), R125 (1), Viliene (?) pildom....
2. krepsys. Vaikai ir nenorintys "profesionaliai" atstovauti SM komandos
rasomes.. , manoji dar per jauna, po metuku kokiu" pildom......
Siuloma savaites diena; ( antr, trec, ketv, penkt) valanda. 19-20h.
paboldinau
pinigus surinkti galiu bet iki direktoriaus nunešti nepažadu. nepatikimas aš tipas
šiaip jei nesantuokinius leidžiat, tai dar kokius 4-6žm galėčiau prikabinti