Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Laurita* @ 2012 10 15, 08:49)
galvos skausmas-kaip į mažą lagaminiuką sutalpinti viską ko man reikia  lotuliukas.gif

ka reiskia maza lagaminuka?rankinis pagazas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 14, 21:49)
kas cia juokingo? blush2.gif

kažkaip šiaip, nuotaiką pakėlė, šypsena jau iki ausų manoji buvo, kai pagalvojau, kad ech, graži ta pati pradžia... ir aš noriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 09:53)
ka reiskia maza lagaminuka?rankinis pagazas? biggrin.gif

jep biggrin.gif
visus rūbus po kambarį išsidėliojau ir svarsčiau ko man labiausiai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 08:53)
Man baisu iš tikro prisirišti, o tas prisirišimas smarkiai didėja, ypač po šito savaitgalio, kai daug laiko praleidome kartu.

Man tai juokas ima kai as ji savaitgaliais pamatau,sakau man reik prie taves vel iprasti,po tu ilgu pertrauku... biggrin.gif O jis beabejo salto proto, tai ne as cia pykstu del neaisku ko,nes noriu buti kartu...noriu noriu noriu..kaip mazas vaikas ciulpinuka matantis parduotuvej ir mama sako NE! doh.gif
Taip...su prieraisumu,as lygiai tokia pati...Man labai sunku... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita* @ 2012 10 15, 08:56)
jep  biggrin.gif 
visus rūbus po kambarį išsidėliojau ir svarsčiau ko man labiausiai reikia  lotuliukas.gif

kaip as tau nepavydziu... doh.gif tongue.gif man kosmaras su daiktais buna,kai nezinai ko gali prireikti is drabuziu,o kur dar visoki kiti moteriski fiti miti,kosmetika, plauku lygintuvai, plauku sampunas,visokios priemones, visoki skysciai kontaktiniu ir dar N smulkmenyciu,as kai sarka esu,tai galiu i diena atostogaujant ir kelis kartus persirengti,ypac kai siltas oras... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 spalio 2012 - 09:03
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 10:01)
Man tai juokas ima kai as ji savaitgaliais pamatau,sakau man reik prie taves vel iprasti,po tu ilgu pertrauku... biggrin.gif O jis beabejo salto proto, tai ne as cia pykstu del neaisku ko,nes noriu buti kartu...noriu noriu noriu..kaip mazas vaikas ciulpinuka matantis parduotuvej ir mama sako NE! doh.gif
Taip...su prieraisumu,as lygiai tokia pati...Man labai sunku... unsure.gif

Tai va, aš irgi kaip mažas vaikas, man reikia nuolatinio dėmesio, nes kitaip visko prisigalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 09:10)
Tai va, aš irgi kaip mažas vaikas, man reikia nuolatinio dėmesio, nes kitaip visko prisigalvoju.

Kaip ir as... doh.gif blush2.gif bet reiktu kazkaip valdytis ir paminti savo tas mergaitiskas nesamones,nes atbaidysim juos...zinai su vyrais irgi,auksine kantrybe retenybe... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 spalio 2012 - 09:30
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 15, 11:04)
Labas rytas smile.gif

Labukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Norejau is pat ryto pasiklausyti savo megstamo video is youtube, kur kazkada buvau jums idejusi linka Wonderfull Chill Out Music ...ir pasirodo ji iseme verysad.gif ...o as tik linka turejau, nebuvau atsisiuntusi verysad.gif

QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 10:29)
Kaip ir as... doh.gif  blush2.gif bet reiktu kazkaip valdytis ir paminti savo tas mergaitiskas nesamones,nes atbaidysim juos...zinai su vyrais irgi,auksine kantrybe retenybe... 4u.gif

neturiu ir as kantrybes doh.gif ...prikalbu visokiu nesamoniu, paskui galvoju ir kokio velnio doh.gif ...ir siaip nepasimokau as is savo klaidu doh.gif

Meyle, nuotraukoms naudoju photoshop'a, bet as ji turiu atsisiuntusi, ne online...
Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif

Bobų vasara vėlyva ateina girdėjau, kaip faina wub.gif

Mano savaitgalis busy buvo, mielai busy bigsmile.gif šeštadienį Impuls sporto šventėj dalyvavom, sportininkai hihihi.gif ir mažius jakuzėj pasiturškė bigsmile.gif Vakare draugai iš Kauno atvažiavo, tai dėjom maršrutą per barus, o baigėm Panterose hihihi.gif Vakar su wub.gif spektaklyje buvom "Meilė pagal grafiką", mums lb lb lb patiko, prisijuokėm iki soties lotuliukas.gif Ieškosim dabar su Kazlu spektaklio, vakar bežvengdami sumąstėm biggrin.gif

Dėl meet'o - mano pasiūlymas susitinkam visos vakare kur susipažinti, paplepėt, kas užkąsti, pasikokteiliuoti ir šiaip linksmai pabūti, o po to traukiam į klubą (Latino), bet dabar va berašant atsiminiau, jog Comep traukinys apie 20 val. jau išdardės, hmmm, mergaitės, kaip planuojam šeštadienį? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 15 spalio 2012 - 11:10
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 10:29)
Kaip ir as... doh.gif  blush2.gif bet reiktu kazkaip valdytis ir paminti savo tas mergaitiskas nesamones,nes atbaidysim juos...zinai su vyrais irgi,auksine kantrybe retenybe... 4u.gif

Taip Seila, tu visiškai teisi... va geriausias įrodymas, nuo pat ryto aš savo galvoje jau paišiau baisiausius scenarijus ir niršau, o pasirodo, kad nebuvo dėl ko, bet užtat fantazija mano begalinė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 11:08)
Dėl meet'o - mano pasiūlymas susitinkam visos vakare kur susipažinti, paplepėt, kas užkąsti, pasikokteiliuoti ir šiaip linksmai pabūti, o po to traukiam į klubą (Latino),

As zinokit irgi jau audziu minti tik vakare tiktis... blush2.gif Kazkaip gal neprilakstysim po du kartus,mm?...ir kodel i Latino? blush2.gif ten lotynu ritmai,ane? g.gif visai ne mano muzika... cool.gif niu tiktis tai tinkames tikrai.o kaip ten su visais pratesimais ziuresim vietoje... mirksiukas.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 11:56)
Taip Seila, tu visiškai teisi... va geriausias įrodymas, nuo pat ryto aš savo galvoje jau paišiau baisiausius scenarijus ir niršau, o pasirodo, kad nebuvo dėl ko, bet užtat fantazija mano begalinė  doh.gif

Suimam save i rankas... pioneer.gif
Atsakyti