QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 12:08)
Dėl meet'o - mano pasiūlymas susitinkam visos vakare kur susipažinti, paplepėt, kas užkąsti, pasikokteiliuoti ir šiaip linksmai pabūti, o po to traukiam į klubą (Latino), bet dabar va berašant atsiminiau, jog
Comep traukinys apie 20 val. jau išdardės, hmmm, mergaitės, kaip planuojam šeštadienį?
Visų pirma manau reikėtų išsirinkti kažkokią vietą pasisėdėjimui. Ar tai dieną, ar vakarėjant, bet vis vien jau orai tokie, kad daug neprisivaikščiosi, todėl reikėtų sugalvoti kažkokią malonią vietelę. Ir būtų pats laikas rezervuoti, kad paskui nereikėtų sukti galvos, kur su nemaža kompanija mums dėtis. Ir Latino galėtume staliuką rezervuotis, būtų pačioms smagiau ir patogiau. Dėl vietų... aš savo mėgstamos neturiu, mums pačioms dilema būna, jei su draugėm sugalvojam, kur pasėdėti. Gal Sturio 9? Ten yra sofutės, šiek tiek atskirtos nuo visos salės, manau būtų pakankamai privatu ir jauku pasipliurpti.
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 13:03)
As zinokit irgi jau audziu minti tik vakare tiktis...

Kazkaip gal neprilakstysim po du kartus,mm?...ir kodel i Latino?

ten lotynu ritmai,ane?

visai ne mano muzika...

niu tiktis tai tinkames tikrai.o kaip ten su visais pratesimais ziuresim vietoje...
Suimam save i rankas...
Nu nu, kas čia dabar... nepasuojam nepasuojam... Seila, visokių ten ritmų būna, jei ką nebūtinai ten galim eiti, bet come on, panos nemiegam, eisim šokti, nieko nežinau