Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

sveikos smile.gif

tai as tuomet pasuoju del sestad 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 12:08)

Dėl meet'o - mano pasiūlymas susitinkam visos vakare kur susipažinti, paplepėt, kas užkąsti, pasikokteiliuoti ir šiaip linksmai pabūti, o po to traukiam į klubą (Latino), bet dabar va berašant atsiminiau, jog Comep traukinys apie 20 val. jau išdardės, hmmm, mergaitės, kaip planuojam šeštadienį?  bigsmile.gif

Visų pirma manau reikėtų išsirinkti kažkokią vietą pasisėdėjimui. Ar tai dieną, ar vakarėjant, bet vis vien jau orai tokie, kad daug neprisivaikščiosi, todėl reikėtų sugalvoti kažkokią malonią vietelę. Ir būtų pats laikas rezervuoti, kad paskui nereikėtų sukti galvos, kur su nemaža kompanija mums dėtis. Ir Latino galėtume staliuką rezervuotis, būtų pačioms smagiau ir patogiau. Dėl vietų... aš savo mėgstamos neturiu, mums pačioms dilema būna, jei su draugėm sugalvojam, kur pasėdėti. Gal Sturio 9? Ten yra sofutės, šiek tiek atskirtos nuo visos salės, manau būtų pakankamai privatu ir jauku pasipliurpti.
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 13:03)
As zinokit irgi jau audziu minti tik vakare tiktis... blush2.gif Kazkaip gal neprilakstysim po du kartus,mm?...ir kodel i Latino? blush2.gif ten lotynu ritmai,ane? g.gif visai ne mano muzika... cool.gif niu tiktis tai tinkames tikrai.o kaip ten su visais pratesimais ziuresim vietoje... mirksiukas.gif
Suimam save i rankas... pioneer.gif

Nu nu, kas čia dabar... nepasuojam nepasuojam... Seila, visokių ten ritmų būna, jei ką nebūtinai ten galim eiti, bet come on, panos nemiegam, eisim šokti, nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Studio 9 man tinka ir patinka, tik bent jau penktadienį tai ten įėjimas mokamas buvo biggrin.gif 10 Lt, čia jei kas nežino...
O dėl klubo - man tinka ir Latino, galim ir kur kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 12:11)
Nu nu, kas čia dabar... nepasuojam nepasuojam... Seila, visokių ten ritmų būna, jei ką nebūtinai ten galim eiti, bet come on, panos nemiegam, eisim šokti, nieko nežinau  biggrin.gif

Nepasuoju nepasuoju!Tikrai. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 13:11)
Studio 9 man tinka ir patinka, tik bent jau penktadienį tai ten įėjimas mokamas buvo  biggrin.gif 10 Lt, čia jei kas nežino...
O dėl klubo - man tinka ir Latino, galim ir kur kitur  biggrin.gif

Pažiūrėjau FB, kad nuo 22 val. spalio 20 d. DJ kažkoks koncertuos, įėjimas 10 Lt. O iki tol gal nemokama?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 13:18)
Pažiūrėjau FB, kad nuo 22 val. spalio 20 d. DJ kažkoks koncertuos, įėjimas 10 Lt. O iki tol gal nemokama?

Tikėtina, kad nemokama, tik ar ne per anksti 22 val. į klubą eiti? g.gif Mes šeštadienį 23 val. atėjom į Panteras, buvom pirmi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 13:22)
Tikėtina, kad nemokama, tik ar ne per anksti 22 val. į klubą eiti?  g.gif  Mes šeštadienį 23 val. atėjom į Panteras, buvom pirmi  lotuliukas.gif

jei teisingai supratau tai Belle turejo omeny pries kluba pasedeti Studio 9...ir iejimas iki tam tikros valandos nemokamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 13:03)
As zinokit irgi jau audziu minti tik vakare tiktis... blush2.gif Kazkaip gal neprilakstysim po du kartus,mm?...ir kodel i Latino? blush2.gif ten lotynu ritmai,ane? g.gif visai ne mano muzika... cool.gif niu tiktis tai tinkames tikrai.o kaip ten su visais pratesimais ziuresim vietoje... mirksiukas.gif

kažkas pasuoti sugalvojo, ane? lotuliukas.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 13:11)
Visų pirma manau reikėtų išsirinkti kažkokią vietą pasisėdėjimui. Ar tai dieną, ar vakarėjant, bet vis vien jau orai tokie, kad daug neprisivaikščiosi, todėl reikėtų sugalvoti kažkokią malonią vietelę. Ir būtų pats laikas rezervuoti, kad paskui nereikėtų sukti galvos, kur su nemaža kompanija mums dėtis. Ir Latino galėtume staliuką rezervuotis, būtų pačioms smagiau ir patogiau. Dėl vietų... aš savo mėgstamos neturiu, mums pačioms dilema būna, jei su draugėm sugalvojam, kur pasėdėti. Gal Sturio 9? Ten yra sofutės, šiek tiek atskirtos nuo visos salės, manau būtų pakankamai privatu ir jauku pasipliurpti.

Studio 9 labai liux vieta, man patiko smile.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 13:11)
Studio 9 man tinka ir patinka, tik bent jau penktadienį tai ten įėjimas mokamas buvo  biggrin.gif 10 Lt, čia jei kas nežino...
O dėl klubo - man tinka ir Latino, galim ir kur kitur  biggrin.gif

iki 21 val man atrodo berods nemokamai... ir galima jau sėdėti kiek nori...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 13:18)

taip, nemokama
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 10 15, 13:55)
jei teisingai supratau tai Belle turejo omeny pries kluba pasedeti Studio 9...ir iejimas iki tam tikros valandos nemokamas  smile.gif

Aš irgi taip supratau, bet ar iš Studio 9 išėjus apie 22 val nebus per anksti traukti į klubą? smile.gif Ar jeigu ten įeisim anksčiau tai ir nemokėsim nieko ir sėdėsim kiek norim? biggrin.gif

Dabar miargai jau supratau, Rimkkos post'ą paskaičiusi biggrin.gif

Tai jamam Studio 9, o po to kaip Dievas duos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 15 spalio 2012 - 13:21
QUOTE(rimkka @ 2012 10 15, 14:13)
kažkas pasuoti sugalvojo, ane?  lotuliukas.gif

as butent pasuoju del to kad visos merginos susimatyma kelia i vakara..
tai ko man tuo traukiniu belstis, poto atgal kaip nabagei...
tai tikiuos bent foto is susitikimo sulaukti informatyviu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 14:19)
Aš irgi taip supratau, bet ar iš Studio 9 išėjus apie 22 val nebus per anksti traukti į klubą?  smile.gif Ar jeigu ten įeisim anksčiau tai ir nemokėsim nieko ir sėdėsim kiek norim?  biggrin.gif

Dabar miargai jau supratau, Rimkkos post'ą paskaičiusi  biggrin.gif

Tai jamam Studio 9, o po to kaip Dievas duos  lotuliukas.gif

Ethella, pasuksi? Ar man paskambint? Ir kiek čia mūsų bus kas nors skaičiavote?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 14:24)
Ethella, pasuksi? Ar man paskambint? Ir kiek čia mūsų bus kas nors skaičiavote?

Reikia mums skaičiaus, kokio dydžio staliuko jamti, mergiukai per šiandien susirašom visos, kas dalyvaus 4u.gif
Atsakyti