Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 14:19)
Aš irgi taip supratau, bet ar iš Studio 9 išėjus apie 22 val nebus per anksti traukti į klubą?  smile.gif Ar jeigu ten įeisim anksčiau tai ir nemokėsim nieko ir sėdėsim kiek norim?  biggrin.gif
Dabar miargai jau supratau, Rimkkos post'ą paskaičiusi  biggrin.gif
Tai jamam Studio 9, o po to kaip Dievas duos  lotuliukas.gif

na, į Pabo latino iki 23 val įėjimas - 20 Lt. tad manau iki kokių 22 h pasisėdėti galima ir tada ramiai neskubant nueiti, nes galiukas šiek tiek yra smile.gif ir visur viską suspėsim.
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 14:28)
Reikia mums skaičiaus, kokio dydžio staliuko jamti, mergiukai per šiandien susirašom visos, kas dalyvaus  4u.gif

dalyvaus:
rimkka
kissa
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 15, 14:32)
na, į Pabo latino iki 23 val įėjimas - 20 Lt. tad manau iki kokių 22 h pasisėdėti dalyvaus:
rimkka
kissa

Dalyvaus

Rimkka
Kissa
Ethella
Belle
Seila
.....
Atsakyti

Rimkka, nepasuoju! tongue.gif Juk busiu...tik nesakau jog busiu iki pabaigos ir paskutine atsisveikinsiu... biggrin.gif
Atsakyti

Dalyvaus

Rimkka
Kissa
Ethella
Belle
Seila
Monkey
.......
Atsakyti

Gal kuri naudojate Loreal Shine blond sampuna ar tos firmos kazka?Noriu pameginti si,tik va kondiciorieriaus talpa maza 150ml., sampunas 500ml o kondisinas 150ml.nesamone... doh.gif
Papildyta:

Ryt BOSO DIENA!hMM..KA CIA SUGALVOJUS ANT GREICIO IR DAR VYRUI? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 15:14)
Gal kuri naudojate Loreal Shine blond sampuna ar tos firmos kazka?Noriu pameginti si,tik va kondiciorieriaus talpa maza 150ml., sampunas 500ml o kondisinas 150ml.nesamone... doh.gif
Papildyta:

Ryt BOSO DIENA!hMM..KA CIA SUGALVOJUS ANT GREICIO IR DAR VYRUI? g.gif  unsure.gif

mes tai sugalvojom biggrin.gif jau ir suruošta viskas, beliko supakuoti, pripūsti balionus ir papuošti kabinetą biggrin.gif
mūsiškis mėgsta bajerius, tad nupirkom milžinišką pieštuką, milžinišką trintuką ir garsiakalbį (ruporą) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 15, 15:23)
mes tai sugalvojom biggrin.gif jau ir suruošta viskas, beliko supakuoti, pripūsti balionus ir papuošti kabinetą biggrin.gif
mūsiškis mėgsta bajerius, tad nupirkom milžinišką pieštuką, milžinišką trintuką ir garsiakalbį (ruporą) biggrin.gif

Cool sugalvojot !!! 4u.gif

Nesusirašei su Kissa? Kaip jai ten sekasi, francūzam širdis daužyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 14:14)

Naudojau, kai buvau šviesipalaukė blush2.gif Beje, jau ilgiuosi tos spalvos, kaip ir sakei, kad bus. Bet jeigu į temą - man labai patiko ir tiko šios priemonės. O kondicionierius tikrai yra ir 500ml, ne tik 150ml mirksiukas.gif Aš turėjau ir šampūną, ir balzamą po 500ml. Draugė tai išvis perka po litrą ar net du, užsiperki ir ramu ilgai smile.gif Beje, turėjau ir kaukę, taip pat puiki. Bet tau pradžiai išvis reikėtų mėginukų ar kad kas nors nupiltų, pamėginimui g.gif Juk ne visiems plaukams tinka. Ar tau nebūna tokių problemų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 15 spalio 2012 - 14:30
QUOTE(rimkka @ 2012 10 15, 14:23)

as nesugalvoju... doh.gif viena dar esu...norsjis siaip atostogose kitas ji pavaduoja,bet druk uzeis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(meyle @ 2012 10 15, 14:28)
Naudojau, kai buvau šviesipalaukė blush2.gif Beje, jau ilgiuosi tos spalvos, kaip ir sakei, kad bus. Bet jeigu į temą - man labai patiko ir tiko šios priemonės. O kondicionierius tikrai yra ir 500ml, ne tik 150ml mirksiukas.gif Aš turėjau ir šampūną, ir balzamą po 500ml. Draugė tai išvis perka po litrą ar net du, užsiperki ir ramu ilgai smile.gif Beje, turėjau ir kaukę, taip pat puiki. Bet tau pradžiai išvis reikėtų mėginukų ar kad kas nors nupiltų, pamėginimui g.gif Juk ne visiems plaukams tinka. Ar tau nebūna tokių problemų?

na kazkaip nebuna man bedu...Tiesiog mano drauges drauge irgi gyre labai,dabar tu...tiks ir man,nes negausiu as pabandymui tikrai kad kas nupiltu... g.gif o niekas aplink tokio nenaudoja,o as jau baisiai noriu pakeisti sampuna,nes jau dabar tinis matyt per ilgai naudojamas,nesusitvarkau...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 14:34)
na kazkaip nebuna man bedu...Tiesiog mano drauges drauge irgi gyre labai,dabar tu...tiks ir man,nes negausiu as pabandymui tikrai kad kas nupiltu... g.gif o niekas aplink tokio nenaudoja,o as jau baisiai noriu pakeisti sampuna,nes jau dabar tinis matyt per ilgai naudojamas,nesusitvarkau...

Aš stengiuosi visada turėti du šampūnus, nes sakoma, kad negerai su vienu labai ilgai užsibūti. Be to, tie Loreal tai yra skirti profesonaliam naudojimui, tad ir koncentracija jų stipresnė. Aš stengdavausi porą kartų plauti juo, o tada kokį kartą su kitu. Na iš mano pusės, tai tikrai tik geriausi žodžiai jam, rekomenduoju!
Atsakyti
mes pernai ekspromtu supirkom boso pakramtuku produkcijos krepseli 4u.gif
http://www.daisena.lt/?id=12
sudejom i grazu dovanu krepseli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 15 spalio 2012 - 14:43
QUOTE(comep @ 2012 10 15, 14:42)
mes pernai ekspromtu supirkom boso pakramtuku produkcijos krepseli  4u.gif
http://www.daisena.lt/?id=12
sudejom i grazu dovanu krepseli  smile.gif

is kur man gauti koki krepsiuka? doh.gif g.gif cia visai gera mintis...
Sie dalykeliai boso turetu buti prekybos centruose,taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 spalio 2012 - 14:53