Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Rimkka
Kissa
Ethella
Belle
Seila
DF
.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žiūriu DF nukopijavo nepilną sąrašiuką, tai aš pabūsiu už buhalterę blush2.gif biggrin.gif

GRAND MEET`E DALYVAUS

1. Rimkka
2. Kissa
3. Ethella
4. Belle
5. Seila
6. Monkey
7. Qwertama
8. Cherry
9. DF

O mūsų grupėj, dar šiandien žiūrėjau, kad yra 17. Na, pora žmogeliukų jau nelabai reiškiasi, tai tarkim kaip iš 15 - 9 geras skaičius. Jau dabar jums pavydžiu tongue.gif 4u.gif O Kaunas lieka jums skolingas gerą vakarėlį iki paryčių pioneer.gif hihihi.gif

Labanakt, sekta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 15 spalio 2012 - 22:50
Laba ryteli,mielosios... 4u.gif
Nium ka, nupirkau abiems savo virsininkams tu BOSO rinkinuku,sudejau i ryskius randonus dovanu maiselius ir vuolia!Padovanota,nustebinti ir su sypsenom... bigsmile.gif
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 15, 22:02)
Ir tikiuos, kad bent jau pajūrys nesupasuos...o tai susirinks tik vietinė mūsų fauna hihihi.gif

O kodel pajurys turetu supasuoti? g.gif Juk Vilniuje busiu.Ir pati si meeta inicijavau,nes norejau visas Jus pamatyti ir susipazinti gyvai... mirksiukas.gif Taip kad as busiu!!

QUOTE(meyle @ 2012 10 15, 22:45)
O Kaunas lieka jums skolingas gerą vakarėlį iki paryčių pioneer.gif  hihihi.gif

Mmm...Galim ir Kaune kada daryti meeta,as visada esu uz! tongue.gif rolleyes.gif

Beja Meyle,vakar parfumexpres uzejus buvau, ieskojau to Loreal Shine blond sampuno ir kondicionieriaus,sampuno yra 500ml,o va kondicionieriaus sake nebuna didesnio kiekio tik 150ml.Nieko nesuprantu! doh.gif g.gif

5dieni einam i spektakli MASKARADAS, Vilniaus mazajam teatre. rolleyes.gif Jau turim bilietus su savo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 spalio 2012 - 07:47
Labas rytas, gaila iš tikro, kad kaunietės negalės prisidėti, bet ir vilnietės ne visos dar susipažinusios ir Seila bus, tai manau vis tiek bus smagu.

Tamsus rytas, miegelis ima, panaktinėjom vakar šiek tiek su simpatija, buvom kine ir absoliuti dauguma porelių. Na žinokit, kaip man sunku suvokti, kad aš irgi iš TŲ porelių. Šiek tiek man yra to nepatogumo, o jei kokį pažįstamą sutikčiau tai matyt į žemę sulįsčiau, kaip mažas vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 16, 08:49)
Labas rytas, gaila iš tikro, kad kaunietės negalės prisidėti, bet ir vilnietės ne visos dar susipažinusios ir Seila bus, tai manau vis tiek bus smagu.

Tamsus rytas, miegelis ima, panaktinėjom vakar šiek tiek su simpatija, buvom kine ir absoliuti dauguma porelių. Na žinokit, kaip man sunku suvokti, kad aš irgi iš TŲ porelių. Šiek tiek man yra to nepatogumo, o jei kokį pažįstamą sutikčiau tai matyt į žemę sulįsčiau, kaip mažas vaikas  lotuliukas.gif

na, man toks jausmas būna tada, kada šalia esantis žmogus man nepatinka. o jei patinka, tai einu galvą iškėlusi ir nėra čia ko gėdytis lotuliukas.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 16, 07:49)
Tamsus rytas, miegelis ima, panaktinėjom vakar šiek tiek su simpatija, buvom kine ir absoliuti dauguma porelių. Na žinokit, kaip man sunku suvokti, kad aš irgi iš TŲ porelių. Šiek tiek man yra to nepatogumo, o jei kokį pažįstamą sutikčiau tai matyt į žemę sulįsčiau, kaip mažas vaikas  lotuliukas.gif

As tai irgi kaip Rimkka sako dziaugiuosi jog turiu ir galiu tvirtai isikibusi i ranka eiti... ax.gif Pagaliau kazkas mano gyvenime,o tai jauciu jau itartina dariausi jog n metu viena...Tas kvailas poziuris artimuju,giminiu ir siaip tolimesniu draugu... doh.gif Visiems gi neaiskinsi kas kaip kodel... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 spalio 2012 - 08:03
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 10 16, 08:54)
na, man toks jausmas būna tada, kada šalia esantis žmogus man nepatinka. o jei patinka, tai einu galvą iškėlusi ir nėra čia ko gėdytis  lotuliukas.gif

man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš nežinau, kas man yra... bet man taip visada būdavo. Man visada prasideda fazė, nežinau, ar man patinka, tas negerai, anas negerai, galėtų būti tas geriau, bet čia ir gyvenime taip pat aš elgiuosi. Na pavyzdžiui, čia kažkurį kartą atvažiavo manęs paimti, skambina, ar galiu pas tavęs užkilti (tiesiog buvo nupirkęs gėlių ir norėjo jas man padovanoti, kad galėčiau pasimerkti, o ne palikti jas mašinoj), tai kadangi brolis buvo namie, aš paranojikė negalėjau suvirškinti tokios minties, kad man reikės juos pažindinti ir sakiau, oi ne ne... nu kaip mažvaikė. O realiai kas čia tokio? Gi ne tuoktis einu, o tiesiog susitikti su vaikinu...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 16, 08:17)
O aš nežinau, kas man yra... bet man taip visada būdavo. Man visada prasideda fazė, nežinau, ar man patinka, tas negerai, anas negerai, galėtų būti tas geriau, bet čia ir gyvenime taip pat aš elgiuosi.

Belle... biggrin.gif blush2.gif ax.gif Baik!
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 16, 09:17)
O aš nežinau, kas man yra... bet man taip visada būdavo. Man visada prasideda fazė, nežinau, ar man patinka, tas negerai, anas negerai, galėtų būti tas geriau, bet čia ir gyvenime taip pat aš elgiuosi. Na pavyzdžiui, čia kažkurį kartą atvažiavo manęs paimti, skambina, ar galiu pas tavęs užkilti (tiesiog buvo nupirkęs gėlių ir norėjo jas man padovanoti, kad galėčiau pasimerkti, o ne palikti jas mašinoj), tai kadangi brolis buvo namie, aš paranojikė negalėjau suvirškinti tokios minties, kad man reikės juos pažindinti ir sakiau, oi ne ne... nu kaip mažvaikė. O realiai kas čia tokio? Gi ne tuoktis einu, o tiesiog susitikti su vaikinu...

Man lygiai tas pats. Man turi praeiti gabalas laiko, kol susitaikau su ta mintimi, kad kažkas naujas yra ir tada jau apsipratusi jaučiuosi gerai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 15, 22:02)
Ir tikiuos, kad bent jau pajūrys nesupasuos...

Vienas pajuris pasuoja blush2.gif Labai noreciau sudalyvauti ir susipazinti su merginomis, bet sikarta tikrai man niekaip neiseina verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 14, 21:15)
o aš.... likau išsižiojusi iš nuostabos ir neišlemenau nei žodelio... iš tikrųjų ir tas prisipažinimas nebuvo visai toks, kaip jūs tikriausiai galvojat. Bet kad jo ketinimai rimti jau aišku 100 procentų.  wub.gif

wub.gif smagu girdeti, pavyzdys tu man esi, kad ir tokie santykiai gali isaugti i kazka daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 10 16, 10:23)
Labas rytas  4u.gif

Vienas pajuris pasuoja  blush2.gif Labai noreciau sudalyvauti ir susipazinti su merginomis, bet sikarta tikrai man niekaip neiseina  verysad.gif
Papildyta:

wub.gif smagu girdeti, pavyzdys tu man esi, kad ir tokie santykiai gali isaugti i kazka daugiau  4u.gif

Gali žinok... wub.gif mano jausmai kasdien vis stiprėja. Tiesiog gal susivokiu jau situacijoje, pradedu įsigyventi į ją, nevertinti to vien kaip žaidimo... wub.gif
Atsakyti