Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Ethella @ 2012 10 15, 15:27)
Cool sugalvojot !!!  4u.gif
Nesusirašei su Kissa? Kaip jai ten sekasi, francūzam širdis daužyt  biggrin.gif

Kissai gerai sekasi smile.gif fainai leidžia laiką, sakė grįžus papasakos viską smile.gif

QUOTE(comep @ 2012 10 15, 15:42)
mes pernai ekspromtu supirkom boso pakramtuku produkcijos krepseli  4u.gif
http://www.daisena.lt/?id=12
sudejom i grazu dovanu krepseli  smile.gif

mūsų įmonėje jau buvo tokia dovana dovanojama... o kartotis nevalia biggrin.gif
kitiem metam pasilikom kitą idėja - kilimėlį ir dulkintuvą biggrin.gif kad galėtų darbuotojus "kviesti pasiaškinti ir bausti"
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 15:52)
is kur man gauti koki krepsiuka? doh.gif  g.gif cia visai gera mintis...

nu nuejom i maxima, iki ar kokia ten rimi ir supirkom. taigi cia parduotuvine produkcija g.gif
pereini per dziovintu vaisiu, visokiu riesutu, uzkandziu prie alaus ir pan lentynas ir sugraibstai ka randi sios firmos...
ir isrenki grazu dovanu maiseli, ar dezutes kaip bun ir vuolia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 15, 14:55)
nu nuejom i maxima, iki ar kokia ten rimi ir supirkom. taigi cia parduotuvine produkcija  g.gif
pereini per dziovintu vaisiu, visokiu riesutu, uzkandziu prie alaus ir pan lentynas ir sugraibstai ka randi sios firmos...
ir isrenki grazu dovanu maiseli, ar dezutes kaip bun ir vuolia smile.gif

zinai gal kvailai nuskambes bet as esu viena pavaldi...ir turiu taip sakant net du virsininkus...tai negaliu po belekiek maisiuku prideti i dovanu maiseli,proto ribose kad butu...galvoju ar pagaus kampa jei po kokius 4 skirtingus maisiukus nupirkciau?ir koki zodeli tarciau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 16:06)
zinai gal kvailai nuskambes bet as esu viena pavaldi...ir turiu taip sakant net du virsininkus...tai negaliu po belekiek maisiuku prideti i dovanu maiseli,proto ribose kad butu...galvoju ar pagaus kampa jei po kokius 4 skirtingus maisiukus nupirkciau?ir koki zodeli tarciau? g.gif  blush2.gif

nemanau kad kas butu blogo paruosti po panasu krepseli kiekvienam...
juk daznai tokios dovaneles buna vienodos,
gimtadieniui manau butu negrazu dovanoti kad ir simbolines bet vienodas dovaneles. o tokiai dienai - tiktu jei isdalintum tokius krepselius...
cia kaip ir saldainiu dezeles su vyno buteliais, ar imbieriniu sausainiu krepsiukai kolegoms kaledu proga
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 15, 16:06)
zinai gal kvailai nuskambes bet as esu viena pavaldi...ir turiu taip sakant net du virsininkus...tai negaliu po belekiek maisiuku prideti i dovanu maiseli,proto ribose kad butu...galvoju ar pagaus kampa jei po kokius 4 skirtingus maisiukus nupirkciau?ir koki zodeli tarciau? g.gif  blush2.gif

aš pasinaudojau idėjomis iš čia :
idėjos
Atsakyti
Man atrodo meetui rašykite ir mane. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Paskutiniu metu retas svecias as cia, kaip bebutu gaila, pasuoju del meeto ir as. Sestadieni susuko man nugara, tai dar visa savaite leisiuos vaistus, Tai sokiams pokiams tikrai busiu nepasiruosus..... meyle issilaikys visus atsiskaitymus, egzaminus, pasiimsiu dar comep ir atleksim koki sekmadieni aplankyti Jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2012 10 15, 18:05)
Sveikos,
Paskutiniu metu retas svecias as cia, kaip bebutu gaila, pasuoju del meeto ir as. Sestadieni susuko man nugara, tai dar visa savaite leisiuos vaistus, Tai sokiams pokiams tikrai busiu nepasiruosus..... meyle issilaikys visus atsiskaitymus, egzaminus, pasiimsiu dar comep ir atleksim koki sekmadieni aplankyti Jusu  4u.gif

nu va, kauniečių kaip suprantu nebebus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2012 10 15, 18:05)
Sveikos,
Paskutiniu metu retas svecias as cia, kaip bebutu gaila, pasuoju del meeto ir as. Sestadieni susuko man nugara, tai dar visa savaite leisiuos vaistus, Tai sokiams pokiams tikrai busiu nepasiruosus..... meyle issilaikys visus atsiskaitymus, egzaminus, pasiimsiu dar comep ir atleksim koki sekmadieni aplankyti Jusu  4u.gif

Ei, būtinai... arba reikia mums į Kauną važiuoti biggrin.gif man vis draugės pasakoja, kokių gerų vietų Kaune yra ir kaip smagiai galima praleisti laiką biggrin.gif
Atsakyti
Lairut, sveikatos tau 4u.gif Matyt po įtempto darbymečio čia tau pasekmės g.gif Saugok save 4u.gif Taip, paplanuosim dar ir būtinai nulėksim aplankyt mergaičių!
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 17:49)
Ei, būtinai... arba reikia mums į Kauną važiuoti  biggrin.gif  man vis draugės pasakoja, kokių gerų vietų Kaune yra ir kaip smagiai galima praleisti laiką  biggrin.gif

Visada laukiamos drinks_cheers.gif Man Kaune linksma naktinėt tik poroj vietų blush2.gif Bet svarbu, kad apskritai yra kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 15, 19:54)
Lairut, sveikatos tau 4u.gif Matyt po įtempto darbymečio čia tau pasekmės g.gif Saugok save 4u.gif Taip, paplanuosim dar ir būtinai nulėksim aplankyt mergaičių!
Papildyta:

Visada laukiamos drinks_cheers.gif Man Kaune linksma naktinėt tik poroj vietų blush2.gif Bet svarbu, kad apskritai yra kur biggrin.gif

lauksim labai! labai norisi su jumis visom susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 15, 19:49)
Ei, būtinai... arba reikia mums į Kauną važiuoti  biggrin.gif  man vis draugės pasakoja, kokių gerų vietų Kaune yra ir kaip smagiai galima praleisti laiką  biggrin.gif

Gyvenime nepamiršiu linksmybių Kauno vienam klube biggrin.gif Buvo ir nesusipratimų, ir nuotykių, ir pažinčių, žodžiu, daug ir visko thumbup.gif
Aš meet'e vis dar dalyvauju smile.gif Ir tikiuos, kad bent jau pajūrys nesupasuos...o tai susirinks tik vietinė mūsų fauna hihihi.gif
Kam reik- sveikatos balionas 4u.gif
Atsakyti