Comep, o gal turi ką mums pasakoti apie savaitgalį?
Grįžo Jis?
QUOTE(comep @ 2012 10 17, 12:39)
as tiesiog norejau tave pakibinti niu...
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 13:46)
QUOTE(comep @ 2012 10 13, 15:03)
hola, kas siandien per diena...
11val lekiau i kirpykla, autobusas 10.24.. pavelavau, o vaziuoja tik karta i val... begom poto kitur, pasigaut tinkama... griztant i parde, grizau namus iskupiau...
prisedau su kava, atejo JO sms - busiu 15.15val, vaziuojam svesti mano gimtadieni...
karoce as visa srutina... norejau prisest ramiai kava isgert ir eiti maudytis...
o ryt priguza pas mane panos 5 jau nuo pietu, tusavosim, as joms cili virsiu...
ryt vakare comep bus coma
11val lekiau i kirpykla, autobusas 10.24.. pavelavau, o vaziuoja tik karta i val... begom poto kitur, pasigaut tinkama... griztant i parde, grizau namus iskupiau...
prisedau su kava, atejo JO sms - busiu 15.15val, vaziuojam svesti mano gimtadieni...
karoce as visa srutina... norejau prisest ramiai kava isgert ir eiti maudytis...
o ryt priguza pas mane panos 5 jau nuo pietu, tusavosim, as joms cili virsiu...
ryt vakare comep bus coma
tik niekas nesureagavo
Comep, keliu aukštyn rankas ir sąžiningai sakau, jog dabar tik perskaičiau šią Tavo žinutę
Atšventėt? Kū darėt?
QUOTE(comep @ 2012 10 17, 12:50)
tik niekas nesureagavo
as skaiciau,pamenu...na bet nepakomentavau...atsiprasau...
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 13:54)
Comep, keliu aukštyn rankas ir sąžiningai sakau, jog dabar tik perskaičiau šią Tavo žinutę
Atšventėt? Kū darėt? 
nu tai ka as sakiau keliom zinutem anksciau?
Comep, manau per jautriai reaguoji...
Aš ir pati nespėju sureaguoti į visų mergaičių istorijas ir pakomentuoti ar tiesiog like paspausti, o kartais ir į mano post'ą tyla būna, bet eini toliau ir skaitai, liejies į pokalbį...
mūsų tema jau patapo vos ne kasdienis skype draugių pokalbis, kuri ką parašo, visos suvalgo berazumį berną arba visos labas rytas sako, arba tyla kokį pusdienį, normalu manau...
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 14:04)
Comep, manau per jautriai reaguoji...
Aš ir pati nespėju sureaguoti į visų mergaičių istorijas ir pakomentuoti ar tiesiog like paspausti, o kartais ir į mano post'ą tyla būna, bet eini toliau ir skaitai, liejies į pokalbį... 
nu rimtai, jus per jautriai reaguojate, ne as. jau rasiau - ramiai, vaiku darzo nedarau.
cia neisipaisyma turiu kiek platesne prasme, ne tik posto nematymo
nedarykime temoje erzelio
Tiesiog man ši tema ne "Hello Kitty" tema, kai visos saldžiai peza apie beleką, visos su viskuo sutinka, kinkuoja viena kitai galvom... Turi nuomonę , jami ir pasakai, jei reikia caps locku parašai
Comep te
šiaip
Comep te
Kazkaip skaiciau Comep pasisakymus ir nieko nesupratau...
Jei cia i kiekvienos principus reguosiam neaiksu kas gausis...Ir prie ko cia tas darzelis...Kas cia kam negerai?
na ko prikibot prie comep?
nenori ta tema pasisakyti, tai nenori 
aš pvz, perskaičiau jos postą, bet taip ir nelabai supratau, kad jinai sutiko su tuo šeštadieniniu švęsti jo gimtadienį. kažkaip labiau lipo informacija apie mergaičių vakarėlį - taip pavydu pasidarė
aš pvz, perskaičiau jos postą, bet taip ir nelabai supratau, kad jinai sutiko su tuo šeštadieniniu švęsti jo gimtadienį. kažkaip labiau lipo informacija apie mergaičių vakarėlį - taip pavydu pasidarė
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 13:19)
Ar buvai pokalbyje del naujo darbelio?kazka vakar lyg buvai uzsiminusi jog meginsi eiti...