Gaminau pyragą, draugės sugrįžta rytoj iš užsienio, galvoju reikia palepinti. Ir ką jūs manot, pyragas nepavyko, kažkoks grybas gavosi
Dar pažiūrėsiu kokia bus situacija po dešimties valandų praleistų šaldytuve, bet turbūt net draugei negalėsiu nunešti. Jausmas, švelniai tariant, žlugdantis
Meyle, bus tu pyragu,nepergyvenk...
QUOTE(meyle @ 2012 10 17, 21:18)
Gaminau pyragą, draugės sugrįžta rytoj iš užsienio, galvoju reikia palepinti. Ir ką jūs manot, pyragas nepavyko, kažkoks grybas gavosi
Dar pažiūrėsiu kokia bus situacija po dešimties valandų praleistų šaldytuve, bet turbūt net draugei negalėsiu nunešti. Jausmas, švelniai tariant, žlugdantis 
Gal dar sustings
mergaitės, pagalvojau... po studio 9 žadėjom į pabo latino traukti. staliuko ten neimam?
Mano kaimynka pasijungusi piano ir mikrofona dainuoja sau - "as taip laukiu taves, nemiegu neee nemiegu" ir naaa per klavisus eina
koncertas
Šiltai vakarojat? Pas mane rodo +19
Netikiu savo akim, nes butas tai žiauriai drėgnas ir šiaip šalta būna, o dabar...kaip iš fantastikos srities
Gerai gal
Dėmesio man jau net per daug
Bet jau minėjau, kad kažko man trūksta su juo būnant
Planuojam dar šią savaitę (savaitgalį turbūt jau) pasimatyt ir jis nori apie kažką rimtai pasikalbėt
Nemėgstu aš pokalbių, po kurių, jaučiu, kad viskas pasisuks ne taip kaip norėčiau
O kaip šiaip tas ėjimas? Patiko?
Meyle, pasitaiko taip su tais kepiniais
Ir dažniausiai tada, kai stengies, nori padaryti gražiai. Kažkodėl, kai gaminu sau pačiai vos ne ant bajerio, tai viskas taip tobulai gaunasi, kad net keista 
Papildyta:
Seila, aš tai sakyčiau, kad nesušalsi tu su koža
Nebent labai plonai po apačia rengtis planuoji
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 17, 20:46)
Visiškai tau pritariu
Aš irgi viską perskaitau, bet ne visada pakomentuoju, nors man kiekvienas postas įdomus. Ir pati kartais parašau nesitikėdama konkretaus atsakymo
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 21:59)
Cherry kaip jūsų pasimatymas ? 
Gerai gal
QUOTE(monkey @ 2012 10 17, 22:04)
As taip pat pasportavau, bei apturejau proga pasijausti labai jauna
...nuejau isbandyti siaurietiska vaiksciojima, netoli manes vyksta, tai pagalvojau, reik pasinaudoti sia nemokama galimybe, dar ir lazdas duoda pamokai
...tai va buvau as ir dar viena jaunesne..ir apie 25 pensininkus 
Papildyta:
Seila, aš tai sakyčiau, kad nesušalsi tu su koža
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 21:26)
mergaitės, pagalvojau... po studio 9 žadėjom į pabo latino traukti. staliuko ten neimam?
Galim, bet aš nežinau, kokios ten sąlygos...
QUOTE(meyle @ 2012 10 17, 18:44)
Sutinku 100%
Juk neįmanoma pakomentuoti visų post`ų... Viską sąžiningai skaitau, mintyse pasidžiaugiu ar paliūdžiu kartu, bet jeigu pradėtume komentuoti kiekvieną rašliavą, įdomu kiek kartų į savaitę tektų statyti naujus namučius
Manau, kad visos čia jaučiamės (bent jau aš - tikrai
) kaip namuose ir kartais gera tiesiog parašyti, pasipasakoti, nesitikint jokio konkretaus atsakymo, o buitiškai tariant tiesiog ''prisiduoti'' 
siaip as ne toki neisipaisyma turejau omeny
nekelkim sarsalo jaukiuose namuose
ne nebunu, nebegu, esu, pakabu, tik kai kur nepritampu tai patyliu ir tiek
Pas mane taip pat +19, bet vis tiek 2 megztiniu reikia, jei prie kompo sedziu
speju, kad dar apmastymai vyksta...
Megstu isbandyti naujus dalykus ir oras buvo super....abejoju, kad pradesiu praktikuoti tai siuo metu, gal kada nors, tai va bent principus ismokau, gal prireiks gyvenime
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 21:26)
speju, kad dar apmastymai vyksta...
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 17, 21:39)
Megstu isbandyti naujus dalykus ir oras buvo super....abejoju, kad pradesiu praktikuoti tai siuo metu, gal kada nors, tai va bent principus ismokau, gal prireiks gyvenime
PAs mane 22.7 rodo
Nesu buvusi Latino, tai irgi nežinau kokia ten tvarka
Nesu buvusi Latino, tai irgi nežinau kokia ten tvarka
QUOTE(Seila @ 2012 10 17, 20:20)
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 20:21)
Štai šį.
Atrodo čia paprasčiau nei paprasta, bet...
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 17, 20:39)
Ir dažniausiai tada, kai stengies, nori padaryti gražiai. Kažkodėl, kai gaminu sau pačiai vos ne ant bajerio, tai viskas taip tobulai gaunasi, kad net keista 
Gyvenimiška teisybė...
Labas rytas
Meyle esu beveik tikra, kad pyragas sustingo
receptas niam niam !
Seilut ar pavyko smutkes susidet ir spintos iš namų neišsivežt ?
Geros dienos, mielosios !
Meyle esu beveik tikra, kad pyragas sustingo
Seilut ar pavyko smutkes susidet ir spintos iš namų neišsivežt ?
Geros dienos, mielosios !