Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Seila @ 2012 10 17, 14:25)
Ar buvai pokalbyje del naujo darbelio?kazka vakar lyg buvai uzsiminusi jog meginsi eiti... 4u.gif

pirmadienį konkursas valstybinėj įstaigoj. aš buvau trečia atnešusi dokumentus. tikimybė kažkokia yra. daug info reikia paskaityti... gerai, kad bus tik pokalbis žodžiu
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 13:33)
pirmadienį konkursas valstybinėj įstaigoj. aš buvau trečia atnešusi dokumentus. tikimybė kažkokia yra. daug info reikia paskaityti... gerai, kad bus tik pokalbis žodžiu

Ten alga didesne?kodel nori keisti darbeli?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 17, 14:38)
Ten alga didesne?kodel nori keisti darbeli?

nes čia tas pats per tą patį, tobulėjimo nulis, karjeros galimybių nėra, nuolat kabinėjasi finansų direktorė - vos ne jai atsiskaitinėti už viską turiu, nors pagal pavaldumą man nepriklauso. o ir alga nėra pakankama, kad net galvoju, kaip čia žiemą reikės pratempti... galvoju, kad galiu ir daugiau. tiesa, kolektyvas fantastiškas, bet laikytis jo įsikibus kažkaip nebesinori.
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 13:52)
nes čia tas pats per tą patį, tobulėjimo nulis, karjeros galimybių nėra, nuolat kabinėjasi finansų direktorė - vos ne jai atsiskaitinėti už viską turiu, nors pagal pavaldumą man nepriklauso. o ir alga nėra pakankama, kad net galvoju, kaip čia žiemą reikės pratempti... galvoju, kad galiu ir daugiau. tiesa, kolektyvas fantastiškas, bet laikytis jo įsikibus kažkaip nebesinori.

pas mane tas pats...Bet del algos vis pamastau,kazin kur jau taip mokes didesnius pinigelius....O valstybinej istaigoj tai tuo labiau abejoju,nebent tik privaciam sektoriuje...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 17, 13:45)

Nu tai, kad juokauju... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 17, 15:33)

o aš kaip tik dairausi į privatų sektorių rolleyes.gif Rimkka būtinai prasinešk kokie rezultatai 4u.gif

Dandelion fuzz bet tavo kaimynas tai bajeristas blink.gif Nu bet...visokių tų žmogelių reikia 4u.gif
Atsakyti
Neatsižiūriu į rudens grožį, tie spalvoti lapai leidžia pasijusti kaip pasakoje... wub.gif O nuo rytojaus žada bobų vasarą keliom dienom bigsmile.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 09:44)
Meyle, gal netinka kažkokios priemonės? Nebūtinai plaukų dažai... O beria iš karto išsiplovus ir išsidžiovinus, t.y. kada intensyviausias berimas? g.gif

Ne, dažniausiai išberia visiškai netikėtai. Pavyzdžiui, atsibudus, prieš einant miegoti ar vidury dienos. Na, visiškai nesutampa su galvos plovimu, kažkokių priemonių uždėjimu ar pan. Aišku, tūrbūt jos irgi turi įtakos, bet aš jau keičiau n kartų... Profesionalias, natūralias, rusiškas, gydomas, paprastas ir t.t. Anksčiau išberdavo kaskart po plaukų dažymo (kai dažiau šviesiai), tai ir manydavau, kad didžiausias priešas stiprus peroksidas.
Matyt teks patikėti savo dermatologu, kad man dermatitas, kuris nemėgsta ne kažko konkretaus, o tiesiog visko, kas stipru, chemiška... Mat visad paūmėja alergija pavartojus alkoholio (raudono vyno išvis negaliu vartot), va plaukų dažai, kartais suveikia saulė, baseino chlorkės, nauja kosmetika. Tai baisi alergija su kuria turi susigyventi arba kitaip gali išeiti iš proto... unsure.gif
Aišku turiu galybę mostelių, tepaliukų, kremukų, bet kartais tas pats man padeda, o kitą kartą situacija nuo jo tik pablogėja. Ir dar geriu vaistukus, kurie užėjus alergijai, truputį pagerina situaciją.
Dabar sėdžiu ir mąstau... Jeigu dažai beria bet kuriuo atveju (aišku po dažymo rudais, išbėrė pirmąkart), tai gal tada geriau būt blond blush2.gif Pasiilgau... Žinoma taip greit nesikeisiu, bet kažkada turbūt vis tiek grįšiu doh.gif smile.gif
Va ir dabar jaučiu, kad ateina alergija... unsure.gif Pradeda mausti lūpas ir odą, sujautrėja dekolte zona. O penktadieniui užsirašiusi veido valymui, tikiuos pavyks apsilankyti... Jau net svajoju apie masažą cool.gif
Beje, mano brolis turėjo tą patį vargelį kaip ir aš, tik ne tokį intensyvų. O kai išvyko gyventi į Švediją, po maždaug metų viskas baigėsi thumbup.gif Matyt tinkamas klimatas.

QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 13:04)
Comep, manau per jautriai reaguoji...  ax.gif Aš ir pati nespėju sureaguoti į visų mergaičių istorijas ir pakomentuoti ar tiesiog like paspausti, o kartais ir į mano post'ą tyla būna, bet eini toliau ir skaitai, liejies į pokalbį...  unsure.gif mūsų tema jau patapo vos ne kasdienis skype draugių pokalbis, kuri ką parašo, visos suvalgo berazumį berną arba visos labas rytas sako, arba tyla kokį pusdienį, normalu manau...  ax.gif

Sutinku 100% drinks_cheers.gif Juk neįmanoma pakomentuoti visų post`ų... Viską sąžiningai skaitau, mintyse pasidžiaugiu ar paliūdžiu kartu, bet jeigu pradėtume komentuoti kiekvieną rašliavą, įdomu kiek kartų į savaitę tektų statyti naujus namučius biggrin.gif Manau, kad visos čia jaučiamės (bent jau aš - tikrai blush2.gif) kaip namuose ir kartais gera tiesiog parašyti, pasipasakoti, nesitikint jokio konkretaus atsakymo, o buitiškai tariant tiesiog ''prisiduoti'' bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 17 spalio 2012 - 17:50
QUOTE(meyle @ 2012 10 17, 18:44)

Sutinku 100% drinks_cheers.gif Juk neįmanoma pakomentuoti visų post`ų... Viską sąžiningai skaitau, mintyse pasidžiaugiu ar paliūdžiu kartu, bet jeigu pradėtume komentuoti kiekvieną rašliavą, įdomu kiek kartų į savaitę tektų statyti naujus namučius biggrin.gif Manau, kad visos čia jaučiamės (bent jau aš - tikrai blush2.gif) kaip namuose ir kartais gera tiesiog parašyti, pasipasakoti, nesitikint jokio konkretaus atsakymo, o buitiškai tariant tiesiog ''prisiduoti'' bigsmile.gif

Visiškai tau pritariu biggrin.gif Aš irgi viską perskaitau, bet ne visada pakomentuoju, nors man kiekvienas postas įdomus. Ir pati kartais parašau nesitikėdama konkretaus atsakymo smile.gif

Tinginiukas šįvakar mane apėmęs. Pagaliau įsigijau sporto abonementą, bet vis dar nesugebu nusigauti iki sporto klubo, šiandien teisinuosi, kad nekokios dienos sportavimui, žiūrėsiu, ką rytoj sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
Belle welcome back į sportus ! 4u.gif

Meyle och, tada turbūt priežastys ne priemonėse... Ale kas per nemalonūs bėrimai unsure.gif

Cherry kaip jūsų pasimatymas ? ax.gif
Atsakyti

Mergytes,ar nesusalsiu Vilniuje vakare su koza? g.gif blush2.gif Deduosi smutkes...
Atsakyti
As taip pat pasportavau, bei apturejau proga pasijausti labai jauna biggrin.gif ...nuejau isbandyti siaurietiska vaiksciojima, netoli manes vyksta, tai pagalvojau, reik pasinaudoti sia nemokama galimybe, dar ir lazdas duoda pamokai tongue.gif ...tai va buvau as ir dar viena jaunesne..ir apie 25 pensininkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 17, 21:03)
Mergytes,ar nesusalsiu Vilniuje vakare su koza? g.gif  blush2.gif  Deduosi smutkes...

Na aš vaikštau su paltukais jau, man per šalta su striukele būtų...
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 20:59)
Belle welcome back į sportus !  4u.gif

Ethella, jaučiu pradėsiu nuo pirmadienio biggrin.gif pasiilgau šokių...
Papildyta:
QUOTE(monkey @ 2012 10 17, 21:04)
As taip pat pasportavau, bei apturejau proga pasijausti labai jauna  biggrin.gif ...nuejau isbandyti siaurietiska vaiksciojima, netoli manes vyksta, tai pagalvojau, reik pasinaudoti sia nemokama galimybe, dar ir lazdas duoda pamokai  tongue.gif ...tai va buvau as ir dar viena jaunesne..ir apie 25 pensininkus  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti