Neatsižiūriu į rudens grožį, tie spalvoti lapai leidžia pasijusti kaip pasakoje...

O nuo rytojaus žada bobų vasarą keliom dienom
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 09:44)
Meyle, gal netinka kažkokios priemonės? Nebūtinai plaukų dažai... O beria iš karto išsiplovus ir išsidžiovinus, t.y. kada intensyviausias berimas?
Ne, dažniausiai išberia visiškai netikėtai. Pavyzdžiui, atsibudus, prieš einant miegoti ar vidury dienos. Na, visiškai nesutampa su galvos plovimu, kažkokių priemonių uždėjimu ar pan. Aišku, tūrbūt jos irgi turi įtakos, bet aš jau keičiau n kartų... Profesionalias, natūralias, rusiškas, gydomas, paprastas ir t.t. Anksčiau išberdavo kaskart po plaukų dažymo (kai dažiau šviesiai), tai ir manydavau, kad didžiausias priešas stiprus peroksidas.
Matyt teks patikėti savo dermatologu, kad man dermatitas, kuris nemėgsta ne kažko konkretaus, o tiesiog visko, kas stipru, chemiška... Mat visad paūmėja alergija pavartojus alkoholio (raudono vyno išvis negaliu vartot), va plaukų dažai, kartais suveikia saulė, baseino chlorkės, nauja kosmetika. Tai baisi alergija su kuria turi susigyventi arba kitaip gali išeiti iš proto...
Aišku turiu galybę mostelių, tepaliukų, kremukų, bet kartais tas pats man padeda, o kitą kartą situacija nuo jo tik pablogėja. Ir dar geriu vaistukus, kurie užėjus alergijai, truputį pagerina situaciją.
Dabar sėdžiu ir mąstau... Jeigu dažai beria bet kuriuo atveju (aišku po dažymo rudais, išbėrė pirmąkart), tai gal tada geriau būt blond

Pasiilgau... Žinoma taip greit nesikeisiu, bet kažkada turbūt vis tiek grįšiu
Va ir dabar jaučiu, kad
ateina alergija...

Pradeda mausti lūpas ir odą, sujautrėja dekolte zona. O penktadieniui užsirašiusi veido valymui, tikiuos pavyks apsilankyti... Jau net svajoju apie masažą
Beje, mano brolis turėjo tą patį vargelį kaip ir aš, tik ne tokį intensyvų. O kai išvyko gyventi į Švediją, po maždaug metų viskas baigėsi

Matyt tinkamas klimatas.
QUOTE(Ethella @ 2012 10 17, 13:04)
Comep, manau per jautriai reaguoji...

Aš ir pati nespėju sureaguoti į visų mergaičių istorijas ir pakomentuoti ar tiesiog
like paspausti, o kartais ir į mano post'ą tyla būna, bet eini toliau ir skaitai, liejies į pokalbį...

mūsų tema jau patapo vos ne kasdienis
skype draugių pokalbis, kuri ką parašo, visos
suvalgo berazumį berną arba visos labas rytas sako, arba tyla kokį pusdienį, normalu manau...
Sutinku 100%

Juk neįmanoma pakomentuoti visų post`ų... Viską sąžiningai skaitau, mintyse pasidžiaugiu ar paliūdžiu kartu, bet jeigu pradėtume komentuoti kiekvieną rašliavą, įdomu kiek kartų į savaitę tektų statyti naujus namučius

Manau, kad visos čia jaučiamės (bent jau aš - tikrai

) kaip namuose ir kartais gera tiesiog parašyti, pasipasakoti, nesitikint jokio konkretaus atsakymo, o buitiškai tariant tiesiog ''prisiduoti''