Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Labas rytas 4u.gif Meyle pyragas liuks.. jei pavyks tai šį savaitgalį darysiu, palepinsiu savo draugą wub.gif
Comep aš dabar iš vis skaitau, kad čia nepritampu hihihi.gif bet neiimu to į galvą, paskaitau, paliūdžiu, pasidžiaugiu kartu su visomis.. man čia taip gera jauku, ypač kai dabar daugumai pradėjo sektis meilės reikaluose wub.gif net draugas čia kada sako- ką Tu ten taip skaitai? sakau ne berniukų reikalas bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas panelės 4u.gif
meyle, pyragas atrodo tikrai skanus. laikau kumščius, kad tau pasisektų drinks_cheers.gif

Aš šiandien vakare į spektaklį keliausiu - "Apie ką kalba vyrai?" wub.gif laukiu, nes puskė buvo, sakė smagiai praleido laiką. Tikiuosi ir man patiks. 4u.gif
Atsakyti

Laba ryteli... bigsmile.gif KETVIRTADIENIS JAU! rolleyes.gif

Mergytes,tai Musu 9 bus meete,taip?? 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 06:52)
Seilut ar pavyko smutkes susidet ir spintos iš namų neišsivežt ?  4u.gif

Hmm...kaip cia atsakyti? blush2.gif susidejau viska kas gali susiglamzyti greiciau salia tases, po darbo parejus sudesiu,o siaip lyg jau pasiruosus...Tik va dar del palto mastau,kuri imti? g.gif dienos metu noriu patogumo,o va vakarui i spektakli,6dieni i pasimatyma su Jumis norisi pasipuosti... doh.gif blush2.gif nezinau ka imti...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 09:29)
Laba ryteli... bigsmile.gif KETVIRTADIENIS JAU! rolleyes.gif

Mergytes,tai Musu 9 bus meete,taip?? 4u.gif

Labas rytas smile.gif Aš supratau, kad 9-iese... Aš ir norėčiau į spektaklį nueiti, tik nežinau į kokį, nesinori visiško popso, bet ir labai rimto nenoriu. Sunku rudenį tų pramogų atrasti, ypač vakare. Ką jus su savo berniukais dažniausiai veikiate?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 18, 08:43)
Ką jus su savo berniukais dažniausiai veikiate?

Na kadangi mes ne tiek jau daug to bendro laiko kartu turime...Bet eisim 5dieni i spektakli MASKARADAS,girdejau gerus atsiliepimus apie ji.Galesiu pasakyti kai pamatysiu savo nuomone. po to kazkur vakarieniauti,po to nezinau...Siaip man patinka kulturintis,o Vilniuje kulturinis gyvenimas vyksta,tai ne cia... Koncertai,filmai, laikas namuose su filmu,bendru vakarieniu gaminimas, stalo zaidimai, boulingas,vandens pramogos, biliardas...Gamta... wub.gif Ka dar?Nezinau... g.gif Svarbiausia kartu...Kartais neturi reiksmes ka veikti juk...
Atsakyti
mes tai tiesiog būnam kartu smile.gif gaminamės valgyti, žiūrim filmus, lankom draugus, tėvus.. nieko ypatingo, bet svarbiausia kartu wub.gif
Atsakyti
Seilai pasakojau, mano wub.gif vakar nustebino, nupirko bilietus į spektaklį... Tik aš iš tos nuostabos nepaklausiau nei kur, nei kada biggrin.gif Žinau, kaip jam "patinka" sėdėt, ieškot spektaklių, repertuarus skaityt, tai likau smarkiai nustebinta... blush2.gif Jie kai nori, viską gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 10 18, 08:55)
mes tai tiesiog būnam kartu smile.gif gaminamės valgyti, žiūrim filmus, lankom draugus, tėvus.. nieko ypatingo, bet svarbiausia kartu  wub.gif

tikrai!!!Juk tu apturejai savaitgali pazinti su Jo teveliais,ane? bigsmile.gif blush2.gif kaip sekesi? ax.gif ot kokia,tyli nieko nepasisako... blush2.gif

Ethella smagu isties... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 18 spalio 2012 - 09:05
Lagita, pasakok kaip pažintis praėjo? wub.gif

Seila pažiūrėjau dar orų prognozes, svtgl 13 -14 laipsnių dar žada, saulėta bigsmile.gif Nesušalsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 09:51)
Na kadangi mes ne tiek jau daug to bendro laiko kartu turime...Bet eisim 5dieni i spektakli MASKARADAS,girdejau gerus atsiliepimus apie ji.Galesiu pasakyti kai pamatysiu savo nuomone. po to kazkur vakarieniauti,po to nezinau...Siaip man patinka kulturintis,o Vilniuje kulturinis gyvenimas vyksta,tai ne cia... Koncertai,filmai, laikas namuose su filmu,bendru vakarieniu gaminimas, stalo zaidimai, boulingas,vandens pramogos, biliardas...Gamta... wub.gif Ka dar?Nezinau... g.gif Svarbiausia kartu...Kartais neturi reiksmes ka veikti juk...

Su ta gamta tai rudenį sunku, na dar savaitgalį, jei geras oras, o vakare? Būtų vasarą, tai galėčiau nors visą vakarą vaikščioti po miestą, parką, suvalgyti ledų, išgerti skanios kavos. Į kiną kasdien nevaikščiosi... tikrai reikės į kokį spektaklį bilietus nusipirkti. Net neįsivaizduoju, ką šiandien pasiūlyti nuveikti. Vandens pramogos man labai patinka, bet mano kondicija to neleidžia dabar... biggrin.gif Vakarienės... jau reikia po truputį liautis man valgius, jau atmaitino mane biggrin.gif , nes jau nieko nebevalgydavau, netgi džinsai per laisvi buvo pasidarę.
Atsakyti
pažintis praėjo šauniai smile.gif visai pamiršau pasipasakoti.. mamai tik užvakar papasakojau blush2.gif Tėveliai jo nuostabūs kaip ir mano.. tikrai šauniai ir šiltai priėmė.. smagu thumbup.gif kuo toliau tuo labiau viskas geryn.. net susimąsčiau ko gi dar man trūksta.. visko ko norėjau turiu.. na nebent mažo stebukliuko, bet jam dar anksti pas mus ateiti.. už tai labai baltai pavydžiu Lairutei* wub.gif
Ethella tikrai kai nori viską gali.. smile.gif čia gal kokia mėnulio fazė veikia vaikinus kad jie tokie šaunūs tapo thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 09:09)
Seila pažiūrėjau dar orų prognozes, svtgl 13 -14 laipsnių dar žada, saulėta  bigsmile.gif Nesušalsit  mirksiukas.gif

as suku galva del vakaru,nes noriu pasipuosti... blush2.gif o dienos metu man labai norisi patogumo ir paprastumo... ax.gif va kur dilema! doh.gif blush2.gif aj isimesiu i bagazine... tongue.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 18, 09:10)
Su ta gamta tai rudenį sunku, na dar savaitgalį, jei geras oras, o vakare?

Vakarienės... jau reikia po truputį liautis man valgius, jau atmaitino mane  biggrin.gif , nes jau nieko nebevalgydavau, netgi džinsai per laisvi buvo pasidarę.

Va va buna dienu jog galvoji...KA?Ka nuveikti.. g.gif cool.gif nezinau...ka tokio paveikti drauge...nezinau,Bellut,paziurek i mane,amziais suku galvyte irgi kai turim susitikti... doh.gif

Del vakarieniu, tai Jis anakart kai pas mane buvo,sako jauciu greitai issipusciau jeigu kartu taip butume...Sako persivalges jauciuos,as tiek daug nevalgau!O as gi ukiska mergaite, megstu riebiai,sociai... blush2.gif
Atsakyti