Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

O as nenoreciau sokti parasiutu laugh.gif Nebent, tai butu gyvenimo-mirties klausimas.Bet savo malonumui -nea blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 17, 21:50)
As tai soksiu vis tiek kada nors gyvenime. Niekada nebijau jokiu ekstremaliu dalyku, baime atsiranda tik paties veiksmo metu, bet tada jau trauktis neber kur laugh.gif

tau rekejo registruotis i "baimes faktoriu" arba bent jau i "bara" http://www.supermama...?showtopic=8769 isivaizduok kiek mamu tave palaikys... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kristina*: 17 liepos 2004 - 20:59
OI, AŠ ŠOKAU MARIJAMPOLĖS AERODROME tongue.gif JAUSMAS NEPAKARTOJAMAS, BAIMĖ, ADRENALINAS, NORAS SKRAIDYTI thumbup.gif TRYS SEKUNDĖS LAISVO KRITIMO,- AMŽINYBĖ unsure.gif O NUSILEIDIMAS BUVO MALONUS IR LENGVAS wink.gif MANO DRAUGUI TAIP NEPASISEKĖ laugh.gif JIS Į KARVEŠŪDĮ PRISIPARKAVO doh.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 07 17, 20:44)
Čia galima paskaityti dar smile.gif

Cia parasyta tikra tiesa
Po suolio jauciausi puikiai,instruktorius tik mane vienintele is 10 sokusiu zmoniu pasveikino uz drasa,nes as pradzioje net neketinau sokti,bet poto nusprendziau isbandyti save
Paskui taip norejosi visiems pasakoti,koks nuostabus tas jausmas,bet kazkaip visi arba pakraupe buvo ir is baimes nesiklause,arba jau buvo soke ir jiems tas ispudis nenaujiena
Mes kai pakilom,ir jau viena trijule issoko,staiga pakilo vejas ir pradejo lyti,tai mes nusileidom,buvo proga persigalvot,bet nepersigalvojau,po puses valandos vejas ir lietus nurimo ir buvo orelis pasakiskas
Vienas is musu kompanijos nusileido i medi,kazkaip nenuvairavo,nors jam sake ka daryti instruktorius su mikrofonu,juk galima nesunkiai valdyti parasiuta
O kitas veikejas,tai kai nusileidinejo,tai kazkaip kietai nukrito ant uzpakalio ir atsivoze su galva i grumsta,tai nuveze i ligonine,bet nieko ten baisaus,biskuti nusisnekinejo,tai ir nuveze
Kas tik turit nora,butinai sokit,tai nuostabus jausmas
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 22:29)
Cia parasyta tikra tiesa
Po suolio jauciausi puikiai,instruktorius tik mane vienintele is 10 sokusiu zmoniu pasveikino uz drasa,nes as pradzioje net neketinau sokti,bet poto nusprendziau isbandyti save
Paskui taip norejosi visiems pasakoti,koks nuostabus tas jausmas,bet kazkaip visi arba pakraupe buvo ir is baimes nesiklause,arba jau buvo soke ir jiems tas ispudis nenaujiena
Mes kai pakilom,ir jau viena trijule issoko,staiga pakilo vejas ir pradejo lyti,tai mes nusileidom,buvo proga persigalvot,bet nepersigalvojau,po puses valandos vejas ir lietus nurimo ir buvo orelis pasakiskas
Vienas is musu kompanijos nusileido i medi,kazkaip nenuvairavo,nors jam sake ka daryti instruktorius su mikrofonu,juk galima nesunkiai valdyti parasiuta
O kitas veikejas,tai kai nusileidinejo,tai kazkaip kietai nukrito ant uzpakalio ir atsivoze su galva i grumsta,tai nuveze i ligonine,bet nieko ten baisaus,biskuti nusisnekinejo,tai ir nuveze
Kas tik turit nora,butinai sokit,tai nuostabus jausmas

O, aciu uz informacija labai. thumbup.gif
Dar labiau isinorejau sokti. As tai girdejau, kad kai pirma karta soki, tai ne vienas, bet prisirises prie instruktoriaus, dabar kaip paskaiciau, tai supratau, kad lyg ir ne. Kaip ten is tikruju yra?
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 07 18, 13:39)
Dar labiau isinorejau sokti. As tai girdejau, kad kai pirma karta soki, tai ne vienas, bet prisirises prie instruktoriaus, dabar kaip paskaiciau, tai supratau, kad lyg ir ne. Kaip ten is tikruju yra?

As sokau ir visi kiek maciau soka vieni,be instruktoriaus,ten tiek norinciu,kad neuztektu instruktoriu.
Kai kilom i virsu ir as pamaciau per atidarytas duris zemele,tai pasiuliau instruktoriui sokti kartu,tai jis pasake,kad anksciau galejau pasakyti apie toki nora,dabar velu,tai vadinasi,kaikas soka,bet turbut retai,manau nepajusi tikro adrenalino,kai soksi neviena
Kai visi issokineja,issoka ir instruktorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 18 liepos 2004 - 20:31
Na, mes su vyru šokome prieš 2 metus:abu su instruktoriais. Baimė biškį buvo, kai lektuvo duris praveria doh.gif Bet veliau tai-siaubingai džiaugiausi, kad pabandžiau biggrin.gif Jausmas-tikrai nepakartojamas thumbup.gif thumbup.gif Ten-taip gražu, tokia ramybė. O kas buvo įdomiausia-kad ore buvo įmanoma normaliai susikalbėti su instruktoriumi, tai jis man viską aprodė cool.gif ir-iš žemės žiūrint, atrodo, kad šoka su siaubingu greičiu. O kai iš tiesų leidiesi, tai taip labai ramiai ir švelniai. Aišku, laisvas kritimas - 40sek, maždaug 250km/val.greičiu tai irgi savotiška, bet adrenalino tai per akis tongue.gif O visą šitą malonumą mes dar laimėjome...vestuvėms....... wink.gif Dabar, po visko, net keista pagalvoti, kad galėjome ryžtis tokiai "nesamonei", o tada-vienu šoku mažiau, vienu daugiau-jau koks skirtumas? clap_1.gif Žodžiu-šuolis labai patiko!!!Reikes per kokias vestuvių metines pakartoti!!!!!!! g.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 07 17, 14:40)
bet man turbut neleistu sokti,del per mazo svorio,esu girdejusi,kad leidziama tik nuo 50 kg  biggrin.gif

Cia seniau taip budavo wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 07 17, 20:59)
tau rekejo registruotis i "baimes faktoriu" arba bent jau i "bara" http://www.supermama...?showtopic=8769 isivaizduok kiek mamu tave palaikys... thumbup.gif

I "bara" nei kojos nekelciau. Nemegstu tusciai svaistyti laiko. O i "Baimes faktoriu" manes nepaimtu vien del to, kad esu storule ir is paziuros neatrodau fiziskai pajegi (ir relaiai nesu tokia stipri, kiek reiketu, norisnt dalyvauti tokio pobudzio sou). Kitas dalykas, apsivemciau vien pamacius knibzdelyna kirminu, o ka jau kalbeti apie ju valgyma ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 13:40)

Parasiutas issiskleidzia labai greitai,bet as dar spejau pagalvoti,kada jis issiskleis,bet siaip kiti sake praranda atminti ta sekunde,o jau kai issiskleidzia parasiutas,tai palaima,is apacios jokiu garsu negirdeti,taip tylu,paskui pasigirsta is apacios garsekalbis,kur sako kure virvute tau traukti,kad nenuskristum,pertoli(bunam ivardinti numeriais)

O tai kaip tas parasiutas pats issiskleidzia ar reikia ten kazka patraukti, kad jis issiskleistu?
Nes jei krentant prarandi samone ar atminti, tai.... huh.gif Stai ko as bijau. Geriau butu jog jis pats issiskleistu.
Paaiskinkite man tundrai, kaip ten yra, l. prasau. smile.gif
Atsakyti
jei shoki su kupolu, jis ishsiskleidzia pac, nes buna prikabintas lektuve taip, kad shokant trukteltu. o jei su instruktorium, tai jis viska padaro
Atsakyti
as irgi sokau su parasiutu viena karta. pas mus tai is norinciuju keli jau aukstai padangej vertoliote atsisake, kelis instruktoriui isstumti reikejo.
Nors sokau pirma karta, bet viena, be instruktoriaus. Kai leidiesi atrodo taip tylu tylu ir taip ilgai, nors is tikruju tai gi greit nusileidi. Smagiausia - toks laisves pojutis apima.
Atsakyti