QUOTE (Smurka @ 2004 07 17, 21:50) |
As tai soksiu vis tiek kada nors gyvenime. Niekada nebijau jokiu ekstremaliu dalyku, baime atsiranda tik paties veiksmo metu, bet tada jau trauktis neber kur ![]() |
QUOTE (matroskinas @ 2004 07 17, 20:44) |
Čia galima paskaityti dar ![]() |
QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 22:29) |
Cia parasyta tikra tiesa Po suolio jauciausi puikiai,instruktorius tik mane vienintele is 10 sokusiu zmoniu pasveikino uz drasa,nes as pradzioje net neketinau sokti,bet poto nusprendziau isbandyti save Paskui taip norejosi visiems pasakoti,koks nuostabus tas jausmas,bet kazkaip visi arba pakraupe buvo ir is baimes nesiklause,arba jau buvo soke ir jiems tas ispudis nenaujiena Mes kai pakilom,ir jau viena trijule issoko,staiga pakilo vejas ir pradejo lyti,tai mes nusileidom,buvo proga persigalvot,bet nepersigalvojau,po puses valandos vejas ir lietus nurimo ir buvo orelis pasakiskas Vienas is musu kompanijos nusileido i medi,kazkaip nenuvairavo,nors jam sake ka daryti instruktorius su mikrofonu,juk galima nesunkiai valdyti parasiuta O kitas veikejas,tai kai nusileidinejo,tai kazkaip kietai nukrito ant uzpakalio ir atsivoze su galva i grumsta,tai nuveze i ligonine,bet nieko ten baisaus,biskuti nusisnekinejo,tai ir nuveze Kas tik turit nora,butinai sokit,tai nuostabus jausmas |
QUOTE (artev @ 2004 07 18, 13:39) |
Dar labiau isinorejau sokti. As tai girdejau, kad kai pirma karta soki, tai ne vienas, bet prisirises prie instruktoriaus, dabar kaip paskaiciau, tai supratau, kad lyg ir ne. Kaip ten is tikruju yra? |
QUOTE (*kristina* @ 2004 07 17, 14:40) |
bet man turbut neleistu sokti,del per mazo svorio,esu girdejusi,kad leidziama tik nuo 50 kg ![]() |
QUOTE (*kristina* @ 2004 07 17, 20:59) |
tau rekejo registruotis i "baimes faktoriu" arba bent jau i "bara" http://www.supermama...?showtopic=8769 isivaizduok kiek mamu tave palaikys... ![]() |
QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 13:40) |
Parasiutas issiskleidzia labai greitai,bet as dar spejau pagalvoti,kada jis issiskleis,bet siaip kiti sake praranda atminti ta sekunde,o jau kai issiskleidzia parasiutas,tai palaima,is apacios jokiu garsu negirdeti,taip tylu,paskui pasigirsta is apacios garsekalbis,kur sako kure virvute tau traukti,kad nenuskristum,pertoli(bunam ivardinti numeriais) |