Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

buciau jau sia vasara sokusi, bet atkalbejo draugai, neva koja susilauzysiu, galva prasiskelsiu... ot kvailiuke buvau, kad paklausiau... sia tikrai soksiu! paskaiciusi jusu atsiliepimus thumbup.gif taip uzsidegiau, kad dabar jau tikrai manes niekas nesustabdys smile.gif
Atsakyti
as bijau bet labai taip pat noreciau.vyras turi sertifikata nes dare ne viena suoli.pasakoja,kad nieko ten baisaus.po pirmo suolio atrodo iskart dar 10 galetum padaryti,bet praeina kiek laiko ir vel baisokoka.del koju susilauzymo,tai vistiek gal pries sokant instruktuotu.girdejau kad reik penkiais taskais ant zemes nusileist.parepetuotum kur is neaukstai pasokinet,bet malonuma veliau neapsakoma abturetum
Atsakyti
as sokau pries du metus pirmakart, i sia vasara antra Kyviskese. Labai faina, kai tik atsiras proga soksiu dar ir dar ....
Atsakyti
As irgi sokau, tiesa tik viena karta, nes brangokas visgi malonumas, bet buvo va thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nesoksiu schmoll.gif
Suolis su parasiutu apima du dalykus, kuriu labai bijau: auksti ir kritimo pojuti blink.gif
Atsakyti
sokti su parasiutu nerealus KAIFAS biggrin.gif vienas geriausiu dalyku pasaulyje salia sekso, sokolado ir panasiu thumbup.gif
as sokau su kupolu is 800 metru... pats suolis... gal tris minutes, bet siaip laikas issiderina ten virsuj, kaip ir erdves suvokimas:) atrodo kad ta zeme niekad nepriartes smile.gif
mes kai sokom visa diena buvo labai grazi ir saule ir vejo nebuvo... bet buvo ziauriai daug norinciu sokti (apie 100-150), tai daug kartu kilo ir leidosi lektuvelis kol atejo mano eile... o tada jau buvo pakiles vejas iki tos ribos nuo kurios neleidzia sokti pirmakarciams... as tada siaip dar nezinojau kodel neleidzia pakilus vejui sokineti naujokam... bet kadangi jau ir taip ilgai laukem, tai leido sokti. nu tai ka:) kai nusileidau ant zemes, subliusko mano parasiutas (visai salia stebuklingojo smelio rato) ir tada prasidejo linksmybes:) parasiutas vel prisipute:) o kadangi pas mane ranku raumenys niekada nebuvo treniruoti ir visai slabna mergaite... tai nieko padaryt negalejau:) tempe mane per zole kazkur 100 metru:) gal daugiau:) visi budai kuriuos instruktoriai susake kaip parasiuta sustabdyt neveike:D nes tam kaip jau minejau ranku raumenuku reik.. arba greitu koju biggrin.gif tai sustojau ciuozti kai draugas pribego:D beje ir vaikinus biski patampe po zole, bet ne tiek daug kiek mane:) nes turejo jegos sustabdyt.

suolio rezultatai: gera nuotaika+ ziauriai nubrozdinta puse kuno+dvi dienas skaudejo kakla ( nezinau kodel, bet ir kitiem taip buvo)

isvados: BUTINAI soksiu dar karta, ir su laisvu kritimu butinai:) nerealu labai labai thumbup.gif
Atsakyti
sokau ir as su parasiutu... tikrai ispudziai neapsakomi. Tikriausiai niekada nebuciau issokusi, jei ne draugu dovana musu vestuviu proga "Suolis parasiutu" ir man, ir vyrui ir prierasas "Kad tai butu lengviausias zingsnis Jusu gyvenime". Visus metus nesiryzau, buvo net mintis kilusi kazkam atiduoti ta suoli. Vyras mano tai ekstremala, jam kaip ir nebaisu buvo. Taigi, po metu ilgu dvejoniu ir neryztingumo, nusprendziau, kad butu kvaila nesokti ir kazkaip net dovana prarastu savo simbolika jei soktu mano vyras su kazkuo, kam as atiduosiu suoli. taigi, pasiryzau, buvo baisu, neitiketina ir. t.t Bet nesigailiu! tai buvo nustabus jausmas!!!!!! Nieko nesusilauziua, nenusibrozdinau, nenusisukau, jokiu traumu.... tik geri ispudziai
Atsakyti
Sveikos supermamos! smile.gif

netycia pastebejau, kad diskutuojate apie suolius parasiutu smile.gif Taip pat pastebejau, kad yra ir labai daug netikslumu apie pirmus suolius smile.gif
Visu pirma yra keli budai atlikti savo pirmaji suoli ir jie yra labai skirtingi ir kaina, ir ispudziais ir savo atlikimo budu smile.gif
Noreciau viska pakomentuoti, bet tai tikrai butu labai sudetinga smile.gif Butu geriau, jeigu galeciau atsakyti i konkreciai uzduodamus klausimus. As atstovauju Vilniaus parasiutininku kluba Kyviskese.
Daug informacijos apie suolius rasite musu klubo puslapyje http://www.dropzone.lt
O jeigu nerasite ten atsakymu, drasiai klauskite cia, forume. Labai pasistengsiu i viska atsakyti ir sustatyti visas padrikas mintis i vietas smile.gif

Naras
mob.tel. 8 699 27000
info@dropzone.lt
http://www.dropzone.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naras: 01 kovo 2005 - 21:30
ir as labai labai labai noriu issokti su parasiutu, ir planuoju padaryti tai labai greitai, jau si pavasary arba vasara biggrin.gif
Atsakyti
Esu sokusi. Tai kazkas nerealaus, neapsakomo. Pabandykit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos! 

netycia pastebejau, kad diskutuojate apie suolius parasiutu  Taip pat pastebejau, kad yra ir labai daug netikslumu apie pirmus suolius
Visu pirma yra keli budai atlikti savo pirmaji suoli ir jie yra labai skirtingi ir kaina, ir ispudziais ir savo atlikimo budu
Noreciau viska pakomentuoti, bet tai tikrai butu labai sudetinga  Butu geriau, jeigu galeciau atsakyti i konkreciai uzduodamus klausimus. As atstovauju Vilniaus parasiutininku kluba Kyviskese.
Daug informacijos apie suolius rasite musu klubo puslapyje http://www.dropzone.lt
O jeigu nerasite ten atsakymu, drasiai klauskite cia, forume. Labai pasistengsiu i viska atsakyti ir sustatyti visas padrikas mintis i vietas

Vat aš ir norėjau paklausti, kelis šuolius atlikus galima šokti iš 4 km aukščio? Šiaip aš tai dar nė karto nešokus, bet labai labai noriu smile.gif Labai labai... smile.gif
Ir kiek tai kainuoja, nes va mes su viena mergička susiginčijome, kad net ir pirmą kartą galima šokti iš 4 km, tik, kad tai kainuoja didelius pinigus... Tai kaip ten yra iš tikrųjų?

Beje gal kas Pociūnuose šokot?
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2005 03 04, 16:56)
Vat aš ir norėjau paklausti, kelis šuolius atlikus galima šokti iš 4 km aukščio? Šiaip aš tai dar nė karto nešokus, bet labai labai noriu smile.gif  Labai labai... smile.gif
Ir kiek tai kainuoja, nes va mes su viena mergička susiginčijome, kad net ir pirmą kartą galima šokti iš 4 km, tik, kad tai kainuoja didelius pinigus...  Tai kaip ten yra iš tikrųjų?

Beje gal kas Pociūnuose šokot?

Sokti is 4 ar 3 km galima ir darant pirma savo gyvenime suoli. Tam yra du skirtingi variantai.

Pirmasis vadinasi AFF:
http://www.dropzone....w-jump-aff.html

Antrasis vadinasi kengura arba tandemu:
http://www.dropzone....ump-tandem.html

Visu suoliu kainas rasite cia:
http://www.dropzone....ump-prices.html

Vat taip yra istikruju smile.gif
Jeigu turite klausimu, drasiai klauskite smile.gif
Kazkodel suoliai parasiutu baisiai apauge legendomis ir prasimanymais smile.gif
Atsakyti