sokti su parasiutu nerealus KAIFAS

vienas geriausiu dalyku pasaulyje salia sekso, sokolado ir panasiu
as sokau su kupolu is 800 metru... pats suolis... gal tris minutes, bet siaip laikas issiderina ten virsuj, kaip ir erdves suvokimas:) atrodo kad ta zeme niekad nepriartes
mes kai sokom visa diena buvo labai grazi ir saule ir vejo nebuvo... bet buvo ziauriai daug norinciu sokti (apie 100-150), tai daug kartu kilo ir leidosi lektuvelis kol atejo mano eile... o tada jau buvo pakiles vejas iki tos ribos nuo kurios neleidzia sokti pirmakarciams... as tada siaip dar nezinojau kodel neleidzia pakilus vejui sokineti naujokam... bet kadangi jau ir taip ilgai laukem, tai leido sokti. nu tai ka:) kai nusileidau ant zemes, subliusko mano parasiutas (visai salia stebuklingojo smelio rato) ir tada prasidejo linksmybes:) parasiutas vel prisipute:) o kadangi pas mane ranku raumenys niekada nebuvo treniruoti ir visai slabna mergaite... tai nieko padaryt negalejau:) tempe mane per zole kazkur 100 metru:) gal daugiau:) visi budai kuriuos instruktoriai susake kaip parasiuta sustabdyt neveike:D nes tam kaip jau minejau ranku raumenuku reik.. arba greitu koju

tai sustojau ciuozti kai draugas pribego:D beje ir vaikinus biski patampe po zole, bet ne tiek daug kiek mane:) nes turejo jegos sustabdyt.
suolio rezultatai: gera nuotaika+ ziauriai nubrozdinta puse kuno+dvi dienas skaudejo kakla ( nezinau kodel, bet ir kitiem taip buvo)
isvados: BUTINAI soksiu dar karta, ir su laisvu kritimu butinai:) nerealu labai labai