Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(jurgita K @ 2008 08 25, 17:05)
Baimė turėtų praeiti vien nuvažiavus i klubą. bigsmile.gif Kai pamatysi kitų dideles šypsenas po šuolių iš kart užsinorėsi dar labiau thumbup.gif Patikrinta drinks_cheers.gif  thumbup.gif Aš kažkaip niekada nesvaigau kaip norėčiau šokti,bet mano tėtis vieną dieną prisiruošė, tai teko kartu važiuoti pažiūrėti,ir vat nuo tada svaigau ta mintim visus metus.Pakol pasakiau sau,kad gana svaigt ir bijot  blush2.gif

Mano vyras šoko mes su dukra tik buvom palaikymo komanda ax.gif bet patikėkit thumbup.gif aplinka Pociūnuose, dar tokių žmonių atsipalaidavusių ir atsidavusių šiam sportui man neteko matyti žinokit visai smagu praleisti dieną ten ir žiopsoti į žmones į jų emocijas ir t.t. TIK POCIŪNAI thumbup.gif
Atsakyti
Suoli parasiutu nuostabu (svelniai tariant) bigsmile.gif
Tik simet jau sezonas baigesi galima sakyti... kaip as nekenciu debesu ir lietaus mad.gif

Jei kam nors idomu suoliai, visada welcome. Mielai atsakineju i visus klausimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 09 09, 15:57)
Mano vyras šoko mes su dukra tik buvom palaikymo komanda  ax.gif bet patikėkit  thumbup.gif aplinka Pociūnuose, dar tokių žmonių atsipalaidavusių ir atsidavusių šiam sportui man neteko matyti žinokit visai smagu praleisti dieną ten ir žiopsoti į žmones į jų emocijas ir t.t. TIK POCIŪNAI  thumbup.gif

pritariu smile.gif Pociūnai super thumbup.gif pati ten sokau sia vasara smile.gif
Atsakyti
reikia neziureti, o visada paciam isbandyti smagus dalykas.. is pradziu suoliai parasiutu, o paskui sklandymas parasparniu:) liux
Atsakyti
QUOTE(Fatti @ 2008 08 23, 23:51)
Aš irgi esu šokusi su kengūros tipo parašiutu ax.gif Na tiksliau aš tik palaimingai kinkavau galva biggrin.gif , nes šokau iš trijų kilometrų aukščio kartu su instrukturiumi (aš kaip ir prikabinta prie pilvo). Įspūdis ir jausmas - nerealūs wub.gif Pakartočiau kad ir dabar cool.gif Manau nuo žmogaus čia priklauso, nes keli draugai su kuriais šokau kartu, sakė, kad jų daugiau į aerodromą varu nenuvarys, o aš visai mielai kada nors ateityje ir pati šokinėt pasimokinčiau bigsmile.gif  thumbup.gif

biggrin.gif aš taip pat su instruktoriumi šokau biggrin.gif pritariu kad įspūdis ir jausmas fantastiškas..labai ar norėčiau pakartoti ax.gif ir norėčiau dar ir pati iššokti drinks_cheers.gif tik va jau teks atidėti kitam pavasariui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazge:): 18 spalio 2008 - 16:02
QUOTE(Mazge:) @ 2008 10 18, 16:01)
biggrin.gif aš taip pat su instruktoriumi šokau  biggrin.gif pritariu kad įspūdis ir jausmas fantastiškas..labai ar norėčiau pakartoti  ax.gif ir norėčiau dar ir pati iššokti  drinks_cheers.gif tik va jau teks atidėti kitam pavasariui  unsure.gif

O kur sokai? kurioj dropzonoj? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2008 10 18, 19:34)
O kur sokai? kurioj dropzonoj? rolleyes.gif

Kyviškių aerodrome šokau šio pavasario pabaigoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazge:): 18 spalio 2008 - 22:38
istikro,tai labai noreciau smile.gif ir manau kazkada sita nora ivykdysiu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai noreciau isbandyti , as tokiu extrem'U megeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 19, 20:58)
Labai noreciau isbandyti  , as tokiu extrem'U megeja thumbup.gif

Na tada kentek iki pavasario ir ... SOK!!! Butina gyvenime bent karta tai isbandyti! cool.gif
Atsakyti
4u.gif Prisipažystu, kad aš tai niekados nesiryžčiau šuoliui su parašiutu ... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ne ne.... niekada.... doh.gif
man ir ant žemės labai gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sklandziau su parasparniu, vaizdai is virsaus ispudingi, adrenalino taip pat daug, po parasparnio praejo noras sokti su parasiutu sad.gif bet taip anksciau norejosi smile.gif
Atsakyti