Laba diena damos
Pareinu ir as namo

Ypac, kai mano valkatos bjaurybes irgi parslinko pagaliau po beveik savaites velavimu

Atrodo, kad specialiai, butent ta cikla, kai man reikia.Atsikelia ir mano ekskursija pas T iki kito penktadienio.Na bet niekis.Turiu tokia naivia vilti, kad gal si cikla ir atgausiu savo susalusius vaikus
GingerBella, paguleti, man rodos, visom liepia po isodinimo

Rimtai keistas tavo ruonis

Jie gal su
Bogdanskiene gerai sutartu ?
Beje, kalbant apie sia gydytoja, as kai ruosiausi savo pirmam IVF buvau net pas ja uzsiregistravusi, nes kaip ir dauguma mergaiciu pradedanciu sita kelia, nelabai isivaizdavau kas cia ir prie ko.Taciau ilindus i SM aciu D vizito diena uzteko proto man ji atsaukti
Afrodite, ar buna, kad pamirsti kuria nors viena ?

Laikykis brangioji, viskas bus gerai
Del akupunkturos, tai maciau jusu diskusijas, gal ir paciai noretusi, bet man baisu vienas dalykas.As bijociau, kad man ne tuos taskus sustimuliuotu, kuriu reikia

Kazkaip tokia nepasitikejimo baime, gal, nezinau.....Tiesiog nesiryzciau vien del to, nes ka as zinau gerai ten adateles sudelios ar ne visai.....
Triumfante, gi tark bent zodi apie save, ka ?

Mes cia laukiam, rupinames, speliojam......Nes as noreciau lyg ir parasyt tau ka nors, bet visiskai neisivaizduoju ka, nes nezinau nieko, kas dabar pas tave vyksta.Ar jau buvo snaigutes ? kibo/nekibo ? ko palinket, stiprybes/ramybes/sekmes ar dar ko..... ?
Strygut, labai gerai, kad ta bjaurasti uztiko

Vadinasi ta karta tau ir negalejo pavykti

Svieziais ar saldytais, gerais ar blogais...Gulsi, zodziu ant stalo, susiremontuosi, tada su labai pagristom viltim galesi ziureti i sekancia stimuliacija ir jau sviezucius grazucius vaikucius

Tiesa, baisiai rupi man
Citukas,
Atiloja ir daugiavaike
Terzius