Labukas,
mano nuotaika po kelių gerų dienų šiandien dugne, tai daug nerašysiu, visoms
Šalta..sėdžiu prie kompo, reikia dirbti,o nuo šalčio pasidarau kažkokia vaškinė. Įsijungtume šildymą, bet su tokiom dujų kainom...kurios sumuojasi prie tyrimų kainų..gal dar kiek palauksim. O gal ir nebe, jei neištversiu.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 08, 18:44)
idomus tavo gyvenimas, su prikolais:)
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 08, 18:45)
Kitty,
su A nuomone as sutinku,kad po 1 logiskiau ziureti i hardware

Nes nu tikrai buna tik nesekme ar koks paprastai pataisomas dalykas.Ir jei tu su imunitetu aplamai problemu neturetum,tai sakyciau tikrai nesuk sau galvos ir i software neziurek
Del visai nekibimo ir persileidimu nesutiksiu niekaip.Pries nestuma ir per nestuma beveik metus praleidau analizuodama uk merginu tyrimus ir tikrai pastebejau viena dalyka:labiau nekimba toms,pas ka imunines problemos didesnes.Kaip taisykle bus koks TNF ar kileriu aktyvumas tikrai labai aukstas.Su kibimais,tos pacios problemos galimos,bet jos lengvesnes ir paprasciau issprendziamos.
Velgi cia tik mano pastebejimai,o kaip yra is tikro cia gal tik G patikeciau atsakyma
Visiškai tikiu, kad tu geriau žinai ir esi daugiau perskaičius negu jis..aš jau nieko nebežinau, laukiu antikūnų.
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 08, 19:47)
KittyKitty,
na ir dienele tavo! Imk
ačiū, ir tau daug
QUOTE(stryga @ 2012 10 08, 19:49)
[Ar prisimenat tuos gerus laikus, kai stryga gyveno su nuotykiais? Tai va, jie grizta.
nu jo, dar viena

smagu, kad tavo nuotaika gerėja. Ir aš jau noriu pas V

, bet jau nebesiblaškysiu, tuo labiau,kad pinigai baisūs. Reikės liepti ieškoti to hidro...
Išskyrų prieš mmm nebūna..
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 08, 21:00)
Oj, mergaites, man vis neduoda ramybes mumis pasirinkta klinika... Prisiskaiciau forume, kad i Bogdanskienes klinika geriau kojos nekelt, mes kaip tik ten ir ruosiames pirmam IVF, pries tai lankemes pas Odeta BAK'e, o pasirodo, pagal atsiliepimus, kad pasprukom nuo geriausios LT
na, man pas B nepatiko, dariausi 8 IUI, bet..kita vertus, nuomonės visgi toks dalykas, kas vienam super, tas kitam - košmaras. Žiūrėk pagal save, kaip jautiesi, ką tavo nuojauta sako, jei tau ten gerai, tai nekreipk dėmesio į kitų nuomonę
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 09, 00:27)
Dar skaiciau kazkur, kad lyg kaip kur liepia paguleti pusvalandi po isodinimo. Ir vel nervas sueme. Nes man liepe is karto stotis, eiti i gydytojo kabineta isklausyti paskutiniu instrukciju, atsiskaityti uz paslaugas ir namo.
Ar tu gulejai po isodinimo? Kaip kitos merginos? Dabar jau kai akiratis pleciasi, ziniu daugeja, pati pareikalausiu paguleti, jeigu taip geriau
pusvalandį praleidau toj pačioj kėdėj,kur įsodino.
Tavo snaigutei
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 09, 08:31)
Del akupunkturos, tai maciau jusu diskusijas, gal ir paciai noretusi, bet man baisu vienas dalykas.As bijociau, kad man ne tuos taskus sustimuliuotu, kuriu reikia

Kazkaip tokia nepasitikejimo baime, gal, nezinau.....Tiesiog nesiryzciau vien del to, nes ka as zinau gerai ten adateles sudelios ar ne visai.....
ma nirgi ta mintis kilo,bet kiek skaičiau, pakenkti negali..bet ką žinai..tiesiog jei bijot, tia bijot visko, ir kad stimuliacijos gali kokį vėžį įvaryti, ir kad Bykovos kraujai gali būti infekuoti arba tiesiog sukelti kokią nepageidaujamą imuninę reakciją, ir t. t....
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 09, 09:36)
labas rytas....
as dar tik vaziuosiu kraujuka nuleisti, bet pasidariau NT pirma viena po to patvirtinimui dar du, ir ka jus manot

Labiau teigiami jie jau nebegali buti

nu kaip fainai
QUOTE(chiliokas @ 2012 10 09, 11:01)
KittyKitty - na ir dienele tavo vakarykste

kaip tu siandien
ačiū, taip pat, nevalgius, negėrus ankstybėje lėkiau į šeimos kliniką darytis tyrimų prieš operaciją, sakė darytis prieš 2 sav, gydytoja pareiškė, kad reikalavimai - ne anksčiau kaip prieš 10 dienų iki operacijos, taigi nieko nepešus grįžau namo. Dabar reikia dirbti, o galva visai tam nenusiteikus.
Afrodite