Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

QUOTE(stryga @ 2012 10 09, 11:40)
Beje, nepaklausiau daktarelio, kiek laiko po operacijos prasideda planavimai... ka tau sake?  unsure.gif

aš taip suprantu,kda iš karto galima, ir dar žinau, kad maždaug pusmetį po operacijos išlieka didesnė tikimybė pastoti, tai manau, per kelis mėnesius po operacijos reikėtų suspėti, bet nežinau, ar man pavyks suspėti, nes neaišku, ar sistema pradės veikti. Jetus, kaip man palengvės,kai prasidės mmm, 10 metų jų nelaukiau taip, kaip dabar doh.gif
Atsakyti
Vilciukas11, wub.gif

Strygut, anksciausiai po 4 sav. nuo operacijos jau galima planuoti. 4u.gif

Beta, sveikinu sulaukus mm ir linkiu, kad dar si cikla viskas vyktu pagal plana. 4u.gif

Apie save, gal tiesiog palaikykite kumstukus uz mus, mes tikrai prisiduosime, tik dar anksti kalbeti garsiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 09, 13:35)
Apie save, gal tiesiog palaikykite kumstukus uz mus, mes tikrai prisiduosime, tik dar anksti kalbeti garsiai.  4u.gif

ax.gif bigsmile.gif nu laikom laikom 4u.gif
Atsakyti
Apie save, gal tiesiog palaikykite kumstukus uz mus, mes tikrai prisiduosime, tik dar anksti kalbeti garsiai.  4u.gif

Nu nu biggrin.gif Ir man jau idomu kas cia tie "mes" bigsmile.gif Tikiuosi musu geri linkejimai pades wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 09, 11:26)
anevalgius, negėrus ankstybėje lėkiau į šeimos kliniką darytis tyrimų prieš operaciją,

ech, dar viena kvailai susiklosciusi diena, imk 4u.gif
isgerk arbatos susilsi siek tiek smile.gif

Laikau wub.gif
Atsakyti
Kalbejau su gine apie snaiguciu isodinima, su MB nusprendeme isodinima daryti lapkricio menesi, taigi mano paskaiciavimas viskas ivyks apie lapkricio 20diena wub.gif
Ech laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiliokas: 09 spalio 2012 - 14:21
Triumfante wub.gif wub.gif wub.gif Kumsciai seniai stipriai suspausti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(chiliokas @ 2012 10 09, 15:19)
Kalbejau su gine apie snaiguciu isodinima, su MB nusprendeme isodinima daryti lapkricio menesi, taigi mano paskaiciavimas viskas ivyks apie lapkricio 20diena  wub.gif
Ech laukiu nesulaukiu  wub.gif

Ak, kaip faina wub.gif ir as noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
labai neturiu laiko perskaityti, bet visoms didiziausi linkejimai 4u.gif

Triumfante arba Cituli, noriu paprasyti jusu pagalbos iki sios savaites pabaigos blush2.gif gal galit kuri nors sarasiuka priziureti? blush2.gif nes labai apsileidau per sitas ruosybas i kelione blush2.gif pirmadieni prisizadu - atsiimti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
gavau hcg atsakyma, 32.2 smile.gif
mazoki siek tiek skaiciai manau g.gif bet tikiuosi jie toliau tik kils ir kils wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Kiek perskaiciau (nes labai senai bebuvau uzejusi ),susidariau nuomone ,kad neblogai jums cia sekasi ,daug nauju veiduku ir manau tikrai ilgai neuzsibunanciu smile.gif Kuo didziausios sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 10 09, 17:15)
gavau hcg atsakyma, 32.2  smile.gif
mazoki siek tiek skaiciai manau  g.gif  bet tikiuosi jie toliau tik kils ir kils  wub.gif

Kaip fainai wub.gif
Kaip noreciau tureti snaigyciu wub.gif gal ju ir butu buve...
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 10 09, 17:15)
gavau hcg atsakyma, 32.2  smile.gif
mazoki siek tiek skaiciai manau  g.gif  bet tikiuosi jie toliau tik kils ir kils  wub.gif

Tyliai tyliai dziaugiuosi uz jusu seimyna,patikek tikrai kils mirksiukas.gif Dabar tik tikek ir saugok save 4u.gif Labai lauksiu virusiuku wub.gif
BONUSKA,o kaip tau sekasi? mirksiukas.gif tikrai seniai matyta ir girdeta 4u.gif
Kitty,man irgi atliks ta pacia operacija Histero ir plius frakcine gimdos ermtes abrazija.Manau po ju tikrai liksime nestuke.gif 4u.gif
Hm.o kur musu VILCIUKAS g.gif As uzbegau sakau jau zinosim skaiciukus,o tylu-matyt svencia thumbup.gif
Atsakyti