Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 20:37)
Man isodinimas 17 diena, o dakt.paskire crinono geli nuo 16 dienos. Gali taip buti ar sumaisiau ka nors? g.gif

nieko nesumaisei, taip ir turi buti, man crinona liepe naudot dvi dienas pries isodinima, sekmes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2012 10 15, 21:00)
nieko nesumaisei, taip ir turi buti, man crinona liepe naudot dvi dienas pries isodinima, sekmes tau  smile.gif

Aciu lb, Olson
Tuo paciu paklausiu, gal kartais dar teko naudoti injekcijas Zibor? Nuo kada pradejot jas leistis?
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif
Esu sio forumo tyli skaitytoja, tyliai dziaugiuos ir liudziu kartu su jumis blush-anim-cl.gif Tikiuos priimsit mane i savo gretas..smile.gif
Norejau Jusu paklausti, kaip jus jautetes po punkcijos (atlikta vakar ryte)? As taip prastai jauciuosi, dega, maudzia ir skauda labaiausiai kairi sona, vos beissedejau darbe siandiena..Vartojau 2 Nimesyl, bet nepadejo, net nzn ka daryti, susirietus guliu ant sofos ir nepraeina..ar taip velai skambinti gydytojai?ar pakenteti? isodinimas 17 d. kaip ir Eufforijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2012 10 15, 21:05)
Labas mergaites smile.gif
Esu sio forumo tyli skaitytoja, tyliai dziaugiuos ir liudziu kartu su jumis blush-anim-cl.gif Tikiuos priimsit mane i savo gretas..smile.gif
Norejau Jusu paklausti, kaip jus jautetes po punkcijos (atlikta vakar ryte)? As taip prastai jauciuosi, dega, maudzia ir skauda labaiausiai kairi sona, vos beissedejau darbe siandiena..Vartojau 2 Nimesyl, bet nepadejo, net nzn ka daryti, susirietus guliu ant sofos ir nepraeina..ar taip velai skambinti gydytojai?ar pakenteti? isodinimas 17 d. kaip ir Eufforijai smile.gif

Labas, blossomm. Sveika atvykus! 4u.gif Na, man sian buvo atlokta punkcija, jauciuos geriau nei pries ja smile.gif iki jos skaudejo sonus, nes folikulu buvo daug ir didoku, o dabar siek tiek jauciu, bet zimiai geriau jauciuosi. O tavo vietoj butinai pasiskambinciau gyd.,
P.S sekmes tau treciadieni 4u.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, as klausiau lygiai to paties mergaiciu vakar, gali pasiskaityti siame skirelyje, visos jautesi skirtingai...
Atsakyti
sveikos merginos,
lapkricio pradzioje pradesime savo zygi link IVF.
uzsirasiau pas gydytoja spalio 31 d. , sake apziures ir israsys triju rusiu vaistukus/hormonus foliu augimui. gal zinote ka reikes vartoti? kiek mazdaug tureti pinigeliu pirmiesiems vaistukams?
beje , idomu ar po punkcijos esi darbinga ar ne? gal geriau imti kelias dienas atostogu ir ilsetis?

Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 20:10)
Labas, blossomm. Sveika atvykus! 4u.gif  Na, man sian buvo atlokta punkcija, jauciuos geriau nei pries ja smile.gif iki jos skaudejo sonus, nes folikulu buvo daug ir didoku, o dabar siek tiek jauciu, bet zimiai geriau jauciuosi. O tavo vietoj butinai pasiskambinciau gyd.,
P.S sekmes tau treciadieni  4u.gif  rolleyes.gif

Aciu, Eufforija smile.gif
Tau irgi treciadieni didziules sekmes, kartu laikysim kumstukus ax.gif Man crinone paskyre nuo siandienos, tai vat bandysiu pirma karta pries miega mirksiukas.gif O vakar po punkcijos viskas buvo gerai, bet siandien nuo ryto labai stiprus skausmai prasidejo...tikiuosi nieko rimto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2012 10 15, 21:15)
Aciu, Eufforija smile.gif
Tau irgi treciadieni didziules sekmes, kartu laikysim kumstukus ax.gif  Man crinone paskyre nuo siandienos, tai vat bandysiu pirma karta pries miega mirksiukas.gif  O vakar po punkcijos viskas buvo gerai, bet siandien nuo ryto labai stiprus skausmai prasidejo...tikiuosi nieko rimto verysad.gif

Jo, reik tiketis.. Idomu kaip as ryt jausios g.gif o tau kartais neisrase Zibor ijekciju?
Atsakyti
[quote=Eufforija,2012 10 15, 20:19]
Jo, reik tiketis.. Idomu kaip as ryt jausios g.gif o tau kartais neisrase Zibor ijekciju?
[/q

Viskas bus kuo puikiausiai, tikekimes smile.gif O injekciju neisrase, o kazin kodel tau juos skyre? Kiek tau kiausialasciu ispunktavo? ax.gif Man 9, nors tikejaus daugiau kazkodel.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(robertele22 @ 2012 10 15, 20:13)
sveikos merginos,
lapkricio pradzioje pradesime savo zygi link IVF.
uzsirasiau pas gydytoja spalio 31 d. , sake apziures ir israsys triju rusiu vaistukus/hormonus foliu augimui. gal zinote ka reikes vartoti? kiek mazdaug tureti pinigeliu pirmiesiems vaistukams?
beje , idomu ar po punkcijos esi darbinga ar ne? gal geriau imti kelias dienas atostogu ir ilsetis?

Labas robertele22 smile.gif
Siaip skirtingai tuos vaistukus skyria..Ash is savu atsimenu tik Gonal ir Enloura ar kazkas tai tokio. O pinigeliu jau reikes nemazai, tikrai..
Del punkcijos, visoms yra skirtingai, ash po punkcijos jauciuos tik apsvaigus apie valanda kokia, a paskui buvau visiskai darbinga, bet man prasidejo skausmai antra diena verysad.gif
Atsakyti
[quote=blossomm,2012 10 15, 21:24]
[quote=Eufforija,2012 10 15, 20:19]
[/q

Viskas bus kuo puikiausiai, tikekimes smile.gif O injekciju neisrase, o kazin kodel tau juos skyre? Kiek tau kiausialasciu ispunktavo? ax.gif Man 9, nors tikejaus daugiau kazkodel.. blush2.gif
[/quote]

Man 15 ispunktavo, nors tikejosi 12, viskas priklauso nuo kokybes o ne kiekybes, tai kad tikekimes geriausiu mirksiukas.gif o tos injekcijos kraujo kraujotakai gerinti, kad nebutu trombozes nuo tu visu medikamentu, tik va daktaras pasake, dar ju nesileisti, tik idomu kada?! po proceduros gal... reikes ryt dar su juo susiskambinti, ale ir paveike mane ta narkoze, atsimenu tik kelis faktus blush2.gif ax.gif ax.gif
O kokioje klinikoje lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 20:29)
Man 15 ispunktavo, nors tikejosi 12, viskas priklauso nuo kokybes o ne kiekybes, tai kad tikekimes geriausiu mirksiukas.gif o tos injekcijos kraujo kraujotakai gerinti, kad nebutu trombozes nuo tu visu medikamentu, tik va daktaras pasake, dar ju nesileisti, tik idomu kada?! po proceduros gal... reikes ryt dar su juo susiskambinti, ale ir paveike mane ta narkoze, atsimenu tik kelis faktus blush2.gif  ax.gif  ax.gif 
O kokioje klinikoje lankaisi?

Tu teisi, turbut nekiekybei esme tongue.gif siandiena skambinau, tai 4 apsivaisino, tai kazin kiek dagyvens iki treciadienio? smile.gif Bet taip malonu buvo girdeti, kad apsivaisino pirma karta gyvenime per 6 metus blush2.gif As lankausi VK pas U, o tu kur?
O po narkozes ash irgi labai durnus klausimus uzdavinejau, kiek atsimenu gydytojai lotuliukas.gif O vaistukus turbut po reikes leisti, ash manau, viska paaiskins tau treciadieni turbut, o tu schemos neturi? Nes man viska schemoje zymi, taip buciau pamirsus tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 21:03)
Aciu lb, Olson
Tuo paciu paklausiu, gal kartais dar teko naudoti injekcijas Zibor? Nuo kada pradejot jas leistis?

nea tokiu neteko leistis, net nesu girdejus apie tokias injekcijas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2012 10 15, 21:35)
Tu teisi, turbut nekiekybei esme tongue.gif  siandiena skambinau, tai 4 apsivaisino, tai kazin kiek dagyvens iki treciadienio? smile.gif  Bet taip malonu buvo girdeti, kad apsivaisino pirma karta gyvenime per 6 metus blush2.gif  As lankausi VK pas U, o tu kur?
O po narkozes ash irgi labai durnus klausimus uzdavinejau, kiek atsimenu gydytojai lotuliukas.gif  O vaistukus turbut po reikes leisti, ash manau, viska paaiskins tau treciadieni turbut, o tu schemos neturi? Nes man viska schemoje zymi, taip buciau pamirsus tikrai doh.gif

As BAK pas G. lankausi. Iki siol nereikejo schemos ir taip viska gerai atsimindavau tik va sian rasiausi ir pati nesuprantu ko prisirasiau lotuliukas.gif o gal dar kokius vaistus vartoji? nes man prirase visokiu doh.gif doh.gif Aga, numanau turetu buti keista girdeti po tiek laiko, kad 4 apsivaisino smile.gif man ir bus keista ... o saldysit kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 15 spalio 2012 - 20:43