Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Magreco, labai labai dziaugiuosi del jusu! wub.gif

Stryga, g.gif , tu gal koki stebuklinga gaubli turi, kuris parodo? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,o yra normalu, kad po punkcijos kartais pasirodo kraujingos isskiros? Na jos nera visai kraujo spalvos, labiau i koraline spalva panasios...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 16, 12:54)
Magreco, labai labai dziaugiuosi del jusu!  wub.gif

Stryga,  g.gif , tu gal koki stebuklinga gaubli turi, kuris parodo?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Logika, logika, sirdele lotuliukas.gif . Su blogom ziniom greit cia visos parbega mirksiukas.gif Arba isvis dingsta.
Nu bet as kol kas tyliu, viskas pagal plana, tik nepamirsk paskui... Na, pati zinai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 16, 13:06)
Mergaites,o yra normalu, kad po punkcijos kartais pasirodo kraujingos isskiros? Na jos nera visai kraujo spalvos, labiau i koraline spalva panasios...

Taip, normalu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 16 spalio 2012 - 12:43
gavau progesterono atsakyma, 23.9.
nelabai suprantu as tuose skaiciuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 16, 13:21)

kas cia per juokas dabar ? biggrin.gif Greit sakyk kada gimdysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 16, 14:25)
kas cia per juokas dabar ?  biggrin.gif Greit sakyk kada gimdysi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes blush2.gif
Kaip smagu merginos kai jums sekasi skaityti , sveikinu tikrai visas 4u.gif
As vakar buvau pas daktara konsultacijai esu dabar kazkaip ne sava...sako jo nestumas buvo,kabinosi...klausiu kodel taip nutiko?...prastos kokybes embrionai,va koki gavau atsakyma...man keista nes atsigavo 3 is 3 ,ar kam taip buvo? Negi atsilus gali buti kad jie buna prastos kokybes ar cia tik kalte suversta visa VK?Klausiu dar pas daktareli kokius tyrimus pasidaryt pries kita bandyma,o jis man sako ''o kam'' sako viskas gerai.Tai likau nieko nesupratus,bendysiu laime trubut airijoje arba pavasari grysim i lt.Tik kazka reiks daryti su pasiruosimu g.gif
Atsakyti
Jurgita.pav, atsigauti gali, bet nebutinai tai reiskia, kad jie geros kokybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 16, 14:42)
Sveikutes  blush2.gif
As vakar buvau pas daktara konsultacijai esu dabar kazkaip ne  sava...sako jo nestumas buvo,kabinosi...klausiu kodel taip nutiko?...prastos kokybes embrionai,va koki gavau atsakyma...man keista nes atsigavo 3 is 3 ,ar kam taip buvo? Negi atsilus gali buti kad jie buna prastos kokybes ar cia tik kalte suversta visa VK?Klausiu dar pas daktareli kokius tyrimus pasidaryt pries kita bandyma,o jis man sako ''o kam'' sako viskas gerai.Tai likau nieko nesupratus,bendysiu laime trubut airijoje arba pavasari grysim i lt.Tik kazka reiks daryti su pasiruosimu g.gif

Jurgita, deja, bet kartais tikrai taip buna unsure.gif Nestumas kabinasi, bet paskui ir nutruksta.Mano pirmas IVF butent taip baigesi.Skaciai nuo pat pradziu buvo labai geri, taciau paskui eme ir sustojo.Tada irgi dariausi VK, kaip ir tu klausiau gal kokius tyrius darytis ar dar ka, bet irgi gavau atsakyma, kad pirmas IF, ner cia ko darytis ir is vis, anokia cia tragedija, ko cia raudu atsisedus doh.gif Tuomet pakeiciau kita gydytoja, nors tyrimu jokiu taip ir nepasidariau, antras IVF buvo sekmingas.Taip kad kartais tiesiog taip buna ir viskas........Ta kibima uzskaityk kaip teigiama dalyka ateinanciam IVF 4u.gif
Atsakyti
O stai ir mano skaiciai. Is 15 apsivaisino tik 6 unsure.gif unsure.gif unsure.gif mano manymui mazoka g.gif labai tikiuosi, kad iki rytojaus skaiciai nesumazes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 16, 13:42)
Sveikutes  blush2.gif
As vakar buvau pas daktara konsultacijai esu dabar kazkaip ne  sava...sako jo nestumas buvo,kabinosi...klausiu kodel taip nutiko?...prastos kokybes embrionai,va koki gavau atsakyma...man keista nes atsigavo 3 is 3 ,ar kam taip buvo? Negi atsilus gali buti kad jie buna prastos kokybes ar cia tik kalte suversta visa VK?Klausiu dar pas daktareli kokius tyrimus pasidaryt pries kita bandyma,o jis man sako ''o kam'' sako viskas gerai.Tai likau nieko nesupratus,bendysiu laime trubut airijoje arba pavasari grysim i lt.Tik kazka reiks daryti su pasiruosimu g.gif

Nenoreciau sutikt, kad kabinosi ir cia viskas gerai verysad.gif jei embrionai prastos kokybes buvo tada galima protokola keist, pvz mano atveju 3 IVF buvo trumpas ir embrionai leti, o va 4 jau ilgas ir kokybe daug geresne, du net 8 lasteliu. Na zinoma prie pakeisto protokola dar akupunktura, plius papildai ir melatoninas, nezinau kas itakojo, bet kokybe pagerejo.
Gal dar reiktu AFS issitirt, plius kariotipa, jei nedarytas, dar histeroskopija paziuret kas ir kaip gimdoje.
nezinau, man geriau daugiau issitirt, o ne daryt..daryt... ir tiketis......labai skaudu veliau verysad.gif
Jurgute wub.gif svarbu nepasiduot 4u.gif
Atsakyti