QUOTE(GingerBella @ 2012 10 16, 19:32)
Magreco,
eisiu ir as testu pirkti, kad susekti vaiduokliuka
Bet man siandien toks visiskas PMS'as. Kadangi dare naturialiame cikle, tai pagal sena tvarka trec - sekmad turetu valkatos parsivilkti
O siandien 6 dpi. Taip norisi tiketi. Bet pakeliui namo atrode, kad jau tuoj tuoj valkateles parsiras
Į tą PMS reikia mažiau dėmesio kreipti, nes žiūriu mane antrą kartą labai stipriai apgavo. Kai pirmą kartą pastojau, tai buvau 100 proc tikra, kad nepavyko, nes irgi jausmas buvo, kad valkatėlės ateina ir pilvą maudė kaip prieš jas, ir nuotaika, kaip pas teroristą

Prisimenu vyno nemažai prikaliau pas draugus, o iš ryto ant kvailumo NT pasidariau, nes buvau tų NT juostelių 50 prisipirkus tai negaila gadinti buvo. Ir še - visas daugiabutis girdėjo 7 val ryto mano džiaugsmo klyksmą
Šį kartą lygiai taip pat, pilvą maudeno, papuliai nejautrūs, nuotaika Š, vis iš galvos neišeina gydytojos neoptimistinis išlydėjimas, kad nelabai šį kartą... ir še... Tad aukščiau nosį
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 16, 19:45)
O ir del embrionu kokybes nesuprasi; ideda idealius ir net nera kibimo arba nestumas nutruksta,o ziurek ideda silpnus ir isleidzia galva linguodami ir pastoja-tai nera taisykle bet taip pasitaiko.Kaip O.K. sako neaisku kodel bet taip buna.
Visoms senbuvems po silta apkabinima
Camella kaip tu?
MAGRECO tylus bet silciausi sveikinimai

isivaizduoju kaip faina pamatyti dvi ryskias juosteles,as visa laika tik ant OT jas matau

Lauksim naujienu kai grysi is gydytojo

sekmes
Naujienas būtinai parašysiu
Žinokit pas mane šį kartą irgi ne superiniai buvo ir tik 4 pasidalino ir liko, dar vėliau 5tas kažkaip atsirado, bet ne tobuli kaip pirmą kartą. Iki blastučių neišaugo. Ir še, rodikliai daug prastesni, punkcija labai skausminga šį kartą, narkozė perdozuota stipriai, kraujavau kokias dienas po punkcijos o rezultatas stulbinamas. Tad kartais ne kokybė ir ne kiekybė lemia, o niekas nežino kas - tiesiog stebuklas
QUOTE(cukryte28 @ 2012 10 16, 19:53)
Norėjau paklausti nėštukių

kokius vitaminus jūs geriate? Man tik folio rūgštį išrašė
Nieko negeriu. Net FR, nes daktarė sakė, kad jos mūsų organizmas ir taip persisotines po tiek stimuliacijų

[/url]