Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

QUOTE(Beta1 @ 2012 10 17, 08:52)
Nelabai  unsure.gif Pas tave jis turetu buti zenkliai didesnis......

o dieve negasdinkite kaip baisu ,jau asaros rieda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 10:00)
o dieve negasdinkite kaip baisu ,jau asaros rieda verysad.gif

Nu gerai, negasdinsiu bet as tavo vietoj skubiai skambinciau gydytojai....Kiek crinono dediesi per para ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 17, 09:06)
Nu gerai, negasdinsiu bet as tavo vietoj skubiai skambinciau gydytojai....Kiek crinono dediesi per para ?

gytytoja nekelia ragelio doh.gif ,Man U sake tik po viena detis ir kai pasakiau,kad pasidariau progesterono tyrima .bet bus kita diena ji pasake kad nebutina jo darytis.tai nesupratau g.gif
deduosi tik po viena unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 17 spalio 2012 - 09:10
Merginos, sakykit, kas jums skiria darytis progesterono tyrima, jeigu skiria gyd., tai ar neturetu jums jo ir paaiskinti bei pasakyti ka toliau daryti??
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 17, 09:09)
Merginos, sakykit, kas jums skiria darytis progesterono tyrima, jeigu skiria gyd., tai ar neturetu jums jo ir paaiskinti bei pasakyti ka toliau daryti??

Tai va man jo net neskyre,bet kai cia visko prisiskaitau tai ir stoga pradeda vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 10:11)
Tai va man jo net neskyre,bet kai cia visko prisiskaitau tai ir stoga pradeda vaziuoti

Dekis gal 2 crinonus unsure.gif Blogiau tikrai nuo to nebus, bet pagelbeti gali.....As pati beveik visa nestuma, galima sakyti, profilaktiskai turejau deti 2 crinonus, kad ko jau ko, bet progesterono nepritruktu.
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 10 17, 06:02)
afrodite tu nepamirsti nei vienos  wub.gif
o as na nezinau, gal ir gerai, jei ne pilvo skausmai  doh.gif  prasidejo vakar kraujavimas, pries tai iskrito du nemazi kresuliai ir prasidejo smagumai... bet dziaugiuosi, artejam i pasimatyma su snaigiukais  wub.gif

sveikute blush2.gif ar tu nedarysi jokios pertraukos ir iskart imsi snaigutes g.gif man idomu nes gydytojas sake kad reikalinga pertrauka apie 3 menesius g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 10:11)

Tai kyla klausimas, kodel gyd tuomet neskiria, jeigu net mes jau sprendziam, kad tai labai svarbu??
Atsakyti
QUOTE(burzge @ 2012 10 17, 04:48)
Gal paguosiu, gal pasijusite geriau  smile.gif , jei pasakysiu, kad jums pavydziu jog galite vartoti vaistus zvakuciu/geliu forma. Nezinau ka skiria kiti JAV gydytojai/klinikos , bet as estradioli ir progesterona turejau leistis i raumenis. Pagal instrukcija jai viskas pavyksta tai gali trukti mazdaug: 12-13-ka savaiciu progesteronas 2k/d po 1ml ir 12-15-ka savaiciu estradiolis 2k/sav. Jau nekalbant apie tai, kad tie vaistai yra aliejiniai, sunkiai leidziasi ir  sunkiai pasiskirsto, reikia sildyti suleidimo vieta; tai dar sukelia elementariu problemu - jei vyras del darbo negali suleisti, reikia rasti zmogu galinti kiekviena diena tai padaryti; nuejus i svecius pas artimus draugus dar isiprasysi i miegamaji atejus laikui, o viesoje vietoje nenusivesi vyro i moteru tuoleta suleisti vaistu...
Taip, kad atsidustam..., pagalvojam, kad buna ir blogiau... ir tesiam ka pradejom...

Ojetau doh.gif Nu tikrai labai pagelbėjai su šita žinute. Man, kaip paranojikei adatų, tai nerealiai nuotaiką pakėlei lotuliukas.gif Man vien nuo Flaxipadino visas pilvas juodas, iki dabar mėlynės likę, tad apie dar daugiau adatų net pagalvoti negaliu. Ačiū 4u.gif Dabar cėsiuos vakare crinoną ir laiminga būsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 09:49)
Mergaites,mano progesteroans 30.4 ,cia geras ar ne ?

Nežinau, mergyte unsure.gif Man šitie dalykai tikras kosmosas...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 17, 09:15)
Tai kyla klausimas, kodel gyd tuomet neskiria, jeigu net mes jau sprendziam, kad tai labai svarbu??

Na pasiskambinau gydytojai,bet cia savo Klaipedoje kur eisiu pas ja.tai sake galiu detis po du crinonus.O del progesterono tai sake tie hormonai gali svyruoti dabar ir buti tikrai netikslus,tai liepe nurimti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 10:30)
Na pasiskambinau gydytojai,bet cia savo Klaipedoje kur eisiu pas ja.tai sake galiu detis po du crinonus.O del progesterono tai sake tie hormonai gali svyruoti dabar ir buti tikrai netikslus,tai liepe nurimti

Teisingai, nurimk ir paprasciausiai dekis du kart dienoje. 4u.gif
Atsakyti
Gerai kai yra mergaiciu sveiku protu ,o ne kaip as doh.gif Triumfante aciu tau tu mane ramini
Atsakyti