QUOTE(burzge @ 2012 10 17, 04:48)
Gal paguosiu, gal pasijusite geriau

, jei pasakysiu, kad jums pavydziu jog galite vartoti vaistus zvakuciu/geliu forma. Nezinau ka skiria kiti JAV gydytojai/klinikos , bet as estradioli ir progesterona turejau leistis i raumenis. Pagal instrukcija jai viskas pavyksta tai gali trukti mazdaug: 12-13-ka savaiciu progesteronas 2k/d po 1ml ir 12-15-ka savaiciu estradiolis 2k/sav. Jau nekalbant apie tai, kad tie vaistai yra aliejiniai, sunkiai leidziasi ir sunkiai pasiskirsto, reikia sildyti suleidimo vieta; tai dar sukelia elementariu problemu - jei vyras del darbo negali suleisti, reikia rasti zmogu galinti kiekviena diena tai padaryti; nuejus i svecius pas artimus draugus dar isiprasysi i miegamaji atejus laikui, o viesoje vietoje nenusivesi vyro i moteru tuoleta suleisti vaistu...
Taip, kad atsidustam..., pagalvojam, kad buna ir blogiau... ir tesiam ka pradejom...
Ojetau

Nu tikrai labai pagelbėjai su šita žinute. Man, kaip paranojikei adatų, tai nerealiai nuotaiką pakėlei

Man vien nuo Flaxipadino visas pilvas juodas, iki dabar mėlynės likę, tad apie dar daugiau adatų net pagalvoti negaliu. Ačiū

Dabar cėsiuos vakare crinoną ir laiminga būsiu
QUOTE(Prince @ 2012 10 17, 09:49)
Mergaites,mano progesteroans 30.4 ,cia geras ar ne ?
Nežinau, mergyte

Man šitie dalykai tikras kosmosas...