Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Camella, Vilciuk, sveikinu!!!! Oij, kokios dziugios cia pas mus zinios, kuo tolyn, tuo geryn!!!

Vilciuk, zinok idomu tavo tas budas, prasom destyti issamiai cia arba i a.z. Va, gulesiu ligoninej, neturesiu ka veikt, galesiu vizualizuot i valias hihihi.gif
Atsakyti
Triumfante,

iskaiciau, kad reikia spausti kumstukus uz jus. As dar neisstudijavau SM tiek, kad zinociau tavaja istorija. Bet is tavo laikas nuo laiko pasirodymo cia ir ramia tyla gaubiancio paslaptingumo sydo, suprantu, kad jau tikrai laikas laikas, kad tave aplankytu sekme ir isipildytu taip ilgai lauktas troskimas. To labai labai linkiu ir spaudziu kumstukus iki pamelynavimo 4u.gif

Aciu uz info apie gulejima po isodinimo. Vel man kraujukas uzvire pagalvojus apie mano gyd.

Burzge,

labai naudinga info, aciu 4u.gif
Gavau aprasyma tik apie pacia procedura, sudetines jos dalis ir rizikas (kaip hyperstimuliacija).
Po priceduros - is karto nuo kedes, dar ir i tualeta sake jokiu problemu, galima eiti. O apie gyvenima po to, pasake: live normal life.

Matau, kad mano suomis daktarelis visiskai kitaip pasielge su manimi, negu pratiskai visi jusu visu gydytojai.

Beta,

su to valkatom taip jau yra. Nors mano ciklas kaip laikrodukas, pries IVF jis pasislinko visomis 3 dienomis.
T.y. musu organizmai kazkaip labai gerai jaucia kas ju laukia ir reaguoja. Manau is to galima daryti prielaida, kaip reikia buti atsipalaidavus ir pozityviai nusiteikus per isodinima ir po jo...

Bet kokiu atveju smagu, kad tavosios jau atejo ir jau gali planuoti sekancius zingsnius 4u.gif

Stryga,

aciu uz superini palaikyma thumbup.gif ir tikejima mano stipruoliu wub.gif oi kinkos drebes man ketvirtadienio ryta...nes kol ryte ruosiuos, rengsiuos ir vaziuosiu...gali paskambinti ir pasakyti: galite nebevaziuoti.

Atsimenu ta jausma pries pirma isodinima. I dusa su telefonu, kiekvienas zingsnis su telefonu rankose... Keista. Ruosiesi, lauki...o suzinai tik paskutine minute ar ivyks bent jau pati procedura...

Del tavo kaupiamuju sugebeju, esi thumbup.gif Atsimenu, kazkada is 3 litru kaiules taupykles susidare net 700 Lt vien is metalo :-)

Vilciuk,

fantastines naujienos!!!! thumbup.gif
nuosirdus sveikinimai!!!!

Primink ar IVF statistika gerinsi pastojimu is 1-o karto?

Ir...lauksime instrukciju ka ir kaip darei.

Beta,

gulesiu jau dabar gulesiu. Tegul galvoja, kad as kokia isprotejus imigrante, bet juk negalima sitaip...kai visu kitu mediku praktika kitokia...tiek cia...tiek uz Atlanto...

O tu gulejai toje ''veiksmo kedeje'' ar persikelei ant normalios lovos? Pas mus ten yra kambariukas salia, kur po punkcijos guldo. Tai gal nieko, jeigu as 10 zingsniu nueisiu i kita kambari prigulti ant lovos? Ar reikalauti mane palikti veiksmakedeje?:-)

KittyKitty,

o kur tu darysiesi operacija ir kuria dabar tiksliai?
Nes kai man dare LAP, man tyrimus pries operacija padare is karto Northway ta pacia diena, tik kiek anksciau atvaziuoti reikejo, nevalgius ir negerus. Kadangi operacija buvo po 15 val, tai gan smagu buvo be vandens laso per visa diena.

T.y. daug vargsti su tais vazinejimais 4u.gif

As irgi daug galvojau apie rizikas visu tu proceduru. Teisingai sakai, jeigu bijoti, tai bijoti visko. Man isodinimas bus apie 11 val. As jau 14 valanda esu uzsirasiusi akupunkturai su 15 masazu po to. Kaip tik siandiena galvoju, kad mane atpalaiduos ir tinkamai nuteiks laukimui. Dabar taip jauciuosi issibalansavusi ir pavargusi unsure.gif Aisku, pas ta kiniete jau nebegrisiu. Susiradau kinieti, tikra daktara, kurio net internetine svetaine blizga, tikiuosi, kad blizges ir priemimas.

Laikykis, nepasiduok salciui. Dabar tas bjaurusis metu laikas...bet tuoj bus Kaledos...ir jos mums visoms atnes stebuklu wub.gif

Chilioke,

sveikinu su sprendimu 4u.gif o kad laikas neprailgtu, gali jau dabar pradeti pirkti/gaminti kaledines dovaneles, nes kai busi PUPO stadijos ir pries pat tai, tai tik IVF galvoje bus ax.gif

Camella,

skaiciau literaturoje, kad kai hcg yra daugiau 25, tai jau laikoma nestumu. Todel tyliai sveikinu ir linkiu gero kilimo aukstyn 4u.gif

Kelinta tau dpi?

Papildyta:
[quote=vilciukas11,2012 10 09, 20:22]
As velyva bet cia, tik dabar grizom is Vilniaus, biski uztrukom biggrin.gif
Taigi mano HCG 499, taip kad labiau lauktis kaip ir neiseina biggrin.gif

Vilciuk,

hcg skaiciuku tiek daug, kad virusiuku uzteks mums visoms!!! ot butu smagu, taip imam visos ir pastojam dar siais metais wub.gif

Labai labai sveikinu!!!! Ir laukiame tavo sekmes istorijos detaliu.

Ar tai 1-asis IVF labai pagerinsiantis IVF statistika?

Pepe,

kai paskaiciau, kad man ryt mano diena, vos nuo kedes nenukritau lotuliukas.gif net pasitikrinau kalendoriuje ar tikrai siandiena antradienis, o ne treciadienis lotuliukas.gif

Mano O teikesi ivykti (jos didenybe) tik 15 c.d., ko pasekoje isodinimas bus ketvirtadieni - 19 c.d.
Tikiuosi, kam dare naturaliame cikle, dare tokiu paciu skaiciavimo principu: 4 dienu embrioniukas dedamas 4 dienos po ovuliacijos.

Citai, Atiloja, Afrodite, Keberiokst, Egk, ExDaiva ir visos kitos mergaites
- jums 4u.gif

Terze, Leiliuke, Cukryte ir kitos nestukes - prisiduokite kaip jus jauciates 4u.gif mums rupi, kad tik viskas butu gerai ir tik labai gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 09, 20:57)
Kad ne vienas tai faktas  biggrin.gif Bet tikiuos, kad tik du yra, nes prie mano situacijos ir dvynukai man yra be galo pavojingi. Bet jei jau Dievas dave, tai jis zino ka daro  biggrin.gif
Dar nelabai galim suprasti kas vyksta, toks vidinis jaudulys kuna kausto...
o mano paslaptis gali pasirodyti kai kam ir keista, bet tokia ji tiesiog yra  smile.gif Nezinau gal kas girdejo apie konstruktyvu mastyma. Butent ji as ir taikiau visa pasiruosimo ir laukimo laikotarpi. Kiekviena diena skrupulingai laikiausi to, o rezultata jus zinote. Is karto sakau, cia ne sekta, tai tiesiog pozityvus mastymas ir vaizdiniu isivaizdavimas, kuomet pajungi savo kuna siekti tikslo, uzprogramuoji pasamone, kad butu taip kaip tu nori. Asmeniskai neturiu kantrybes jogoms ir panasiems dalykams, bet sis man toks sveikas ir priimtinas atrode. Nu zodziu, jeigu kas nores, galesiu parasyti placiau su visomis rekomendacijomis  4u.gif
Speju, kad mane dabar palikysit pamisele, bet as tokia laiminga, kad mielai savo laimes receptu galu pasidalinti, juk negi gaila  biggrin.gif

Esu isitikinusi, kad tai veikia.Paprastais zodziais pavadinciau tai pozityviu mastymu, o jis visada veikia wub.gif
Atsakyti
GingerBella, zinok as tai gulejau toj kedej kojom i virsu, galva zemyn. Tai ir tu ka nors daryk, kad tik taves is ten neiskraustytu. Na pasuk smegenis, gudri gi esi 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Jus net neisivaizduojate, kiek daug jusu palaikymas man reiskia 4u.gif
Mano vyras nuo pirmos musu pazinties dienos man suoke, kad jei turesim vaiku tai tik dvynukus, tai speju kad kaip gegute ir prikakrsejo lotuliukas.gif IVF pirmas, bet tai jau antras bandymas su snaigutemis, o IUI neskaiciuoju visai. Dar turim likusiu uzsaldytu 8 smile.gif
O dabar placiau isdestysiu konstruktyviojo mastymo politika biggrin.gif Jei kam neidomu, siulau toliau tiesiog neskaityti.
Dar pries desimt metu mano mama nusipirko P. Kummer knygas "Nieko nera neimanoma", "Nuo siol gyvensiu geriau". As zinoma i tai neziurejau niekad rimtai, bet kai prarandi paskutine vilti, gali griebtis bet ko....ir as pabandziau...pradejau skaityti jo knygas ir ta pacia diena pradejau veikti:susirasiau teiginius kurie mane motyvuotu (cia kiekvienas pagal save) PVZ: as pasitikiu Dievu, noriu galiu ir pasieksiu, as tikiu savo kunu, kuris siekia mano tikslu.....ir juos kartojau pries veidrodi nezinau gal 5 kartus per diena, parktiskai bet kada, kada tik pradedavau negatyviai mastyti. Patikekit po savaites sau nebeatrodai idijote biggrin.gif o dabar svarbiausia- kiekviena diena (geriausia ryte ir vakare gulint ramybes busenoje lovoje) isivaizduoti vaizdinius ir kuo toliau tuo smulkiau. PVZ: as isivaizduodavau kaip pabundu 2-dienio ryta kai iseinu is meigamojo, pasidarau NT ir taip viska iki menkiausiu smulkmenu. Su kiekviena diena yra vis lengviau tai daryti. Po truputi pradedi ne tik isivaizduoti bet jausti, kaip paiiimti daigtus, isgyveni emocijas kai pranesi tevams kad laukiesi, zodziu viskas turi buti tikroviska. Ir jokiu butu nereikia apsisukus galvoti atvirksciai. Viso to esme, kad taip zmogus uzprogramuoja pasamone siekti sio tiklso.
Dabar pati skaitau ka parasiau ir suprantu, kad man gal pasiulysit ne konstruktyviuoju mastymu uzsiimti, bet pasigydyti lotuliukas.gif bet perskiacius jo knygas, su visomis zmoniu istorijomis negali nepabandyti, juolab kad cia pavojaus nera. Aisku naivu tiketis rezultato po menesio, bet jeigu padeda vienam, tai kodel negali padeti kitam blush2.gif Tikriai siulau perskaityti sias knygutes, nes jos vertos vien tuo, jog tikrai vercia susimastyti, o be to skaitosi labai lengvai biggrin.gif
Atsakyti
Stryga 4u.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=vilciukas11,2012 10 09, 22:30]

Vilciuk,

as tokiu knyguciu esu gavusi dovanu, nei vienos nepabaigiau perskaityti, kadangi man nebuvo priimtinas tonas, kuriuo kalbama. T.y. tikiu, kad daug kam yra tai priimtina, nes mes visi zmones skirtingi. Man budavo per daug isplesta, istesta. Man reikia faktu ir sprendimu budu. Tad siai dienai man pakanka zinoti, kad konstruktyvus mastymas/pozityvus mastymas kuria teigiama energija, programuoja/paruosia prota ir organizma norimiems dalykams ir laikui begant mes einame reikiama linkme. Cia taip kaip, kad pvz. kai galvosi apie tai ko nori, pradesi matyti naujas situacijas, naujus dalykus, kurie ines i tavo gyvenima dar nauju dalyku/budu/priemoniu apie ka kazkada net nebutum pagalvojes/susimastes/rades - o jeigu mastai konstruktyviai/optimistiskai, tada pradedi matyti naujas galimybes ir atrodo, kad gyvenimas pats jas suteikia. Taciau tai yra todel, kad pradedi zvelgti placiau, atsimerkia akys, atsiveria protas - kas svarbiausia - reikiama linkme (pozityviaja) ir tada eini/gyveni savo pozityviuoju,-u/sekmingu,-a keliu/gyvenima.

Aciu, kad priminei si buda 4u.gif

As ji kartais pamirstu, nes stengiuosi apsisaugoti nuo skaudaus kritimo zemyn nepasisekus, numatydama bloguosius variantus ir ju sprendimo budus... Tada ne taip skauda... Taciau is tikruju, nejuciomis per daug isijauciau i ''o kas jeigu nepavyks'' projekta. O juk laukia susitikimas su snaigute. Reikia ruostis ir puostis wub.gif

Atsakyti
VILCIUK sveikinimai 4u.gif

TRIUMFANTE laikom laikom kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Merginos,

naujausia info apie netolima ateiti. Viltis toms, kurias spaudzia laikas del greitai beganciu metu 4u.gif

http://www.bbc.co.uk...79113#FBM131178

Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 10, 05:57)
Nezinau gal kas girdejo apie konstruktyvu mastyma. Butent ji as ir taikiau visa pasiruosimo ir laukimo laikotarpi. Kiekviena diena skrupulingai laikiausi to, o rezultata jus zinote. Is karto sakau, cia ne sekta, tai tiesiog pozityvus mastymas ir vaizdiniu isivaizdavimas, kuomet pajungi savo kuna siekti tikslo, uzprogramuoji pasamone, kad butu taip kaip tu nori. Asmeniskai neturiu kantrybes jogoms ir panasiems dalykams, bet sis man toks sveikas ir priimtinas atrode. Nu zodziu, jeigu kas nores, galesiu parasyti placiau su visomis rekomendacijomis  4u.gif
Speju, kad mane dabar palikysit pamisele, bet as tokia laiminga, kad mielai savo laimes receptu galu pasidalinti, juk negi gaila  biggrin.gif

Panasus dalykai padejo ir man mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 09, 10:48)
as tokiu knyguciu esu gavusi dovanu, nei vienos nepabaigiau perskaityti, kadangi man nebuvo priimtinas tonas, kuriuo kalbama.

Buvo laikas kai as tokias knygas kimste kisau i save...manau, toks periodas buvo paprasciausiai...Ir The seacret filmuka ziuredavau istisai:)
Kazkiek padejo, kazkiek pakeite mastyma tam kartui...kartais pagaunu save, kad va ir vel grizau atgal:)
Buna dienu kai negali vien pro rozinius akinius ziureti bigsmile.gif Buna dienu, kai tikrai prisipozityvines sunkiai krenti zemai....

Siame kelyje ismokau remtis: Tikiuos geriausio, ruosiuos blogausiam biggrin.gif

Labanakt mergickos 4u.gif

Papildyta:
[quote=GingerBella,2012 10 09, 09:43]

Atsiprasau, kad suklaidinau del dienos:) Kazkodel galvojau, kad treciadienis ta diena wub.gif
Atsakyti
GingerBella, ruoskis puoskis ir nesijudink niekur is veiksmakedes biggrin.gif

As savo laiku irgi rydavau visas Karnegio knygas, tokias kaip "Nustok jaudintis ir pradek gyventi", Merfio "Pasamones galia" ir t.t.Su didziule aistra imdavausi nauju samones ir pasamones projektu, o po IVF fiasko buvo tik dar skaudziau verysad.gif Supratau, kad svarbus yra ir kiti dalykai, tokie kaip embriono kokybe, mano organizmo bukle, o ne vien konstruktyvaus mastymo popsas unsure.gif Soriukas, uz tokia nuomone, nesu pesimiste, mano genuose yra uzprogramuotas optimizmas, bet as esu uz sveika prota ax.gif Kai suvoki realijas, jas vertini/ivertini ir zinai ko gali tiketis.Pasvertas optimizmas daug geriau nei fanatiskas kartojimas i veidrodi "Man pavyks".Zinutes siuntimo i kosmosa (apie tai kalba visos sios klygos), gali gal buti viena sudedamuju daliu.Bet ir tai......Man atrodo, kad is to jau isaugau blush2.gif Cia mano tokia baisiai griezta nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 10 spalio 2012 - 08:26
Sveikutės,

Vilciuk, nu super super thumbup.gif Labai labai sveikionu, oho, kokie skaičiukai bigsmile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 09, 17:44)

Kitty,man irgi atliks ta pacia operacija Histero ir plius frakcine gimdos ermtes abrazija.Manau po ju tikrai liksime nestuke.gif

O kodėl daro abraziją? Esu girdėjusi, kad nelabai gerai tas gleivinės gramdymas, bet galvoju, kadangi ji pas mane tokia jau negraži, gal gerai būtų g.gif reikės dar pakalbėti su daktariuku, tikiuosi, turėsiu progą.
Tau daug 4u.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 09, 22:30)
Dar pries desimt metu mano mama nusipirko P. Kummer knygas "Nieko nera neimanoma", "Nuo siol gyvensiu geriau". As zinoma i tai neziurejau niekad rimtai, bet kai prarandi paskutine vilti, gali griebtis bet ko....ir as pabandziau...pradejau skaityti jo knygas ir ta pacia diena pradejau veikti:susirasiau teiginius kurie mane motyvuotu (cia kiekvienas pagal save) PVZ: as pasitikiu Dievu, noriu galiu ir pasieksiu, as tikiu savo kunu, kuris siekia mano tikslu.....ir juos kartojau pries veidrodi nezinau gal 5 kartus per diena, parktiskai bet kada, kada tik pradedavau negatyviai mastyti. Patikekit po savaites sau nebeatrodai idijote  biggrin.gif o dabar svarbiausia- kiekviena diena (geriausia ryte ir vakare gulint ramybes busenoje lovoje) isivaizduoti vaizdinius ir kuo toliau tuo smulkiau. PVZ: as isivaizduodavau kaip pabundu 2-dienio ryta kai iseinu is meigamojo, pasidarau NT ir taip viska iki menkiausiu smulkmenu. Su kiekviena diena yra vis lengviau tai daryti. Po truputi pradedi ne tik isivaizduoti bet jausti, kaip paiiimti daigtus, isgyveni emocijas kai pranesi tevams kad laukiesi, zodziu viskas turi buti tikroviska. Ir jokiu butu nereikia apsisukus galvoti atvirksciai. Viso to esme, kad taip zmogus uzprogramuoja pasamone siekti sio tiklso.
Dabar pati skaitau ka parasiau ir suprantu, kad man gal pasiulysit ne konstruktyviuoju mastymu uzsiimti, bet pasigydyti  lotuliukas.gif bet perskiacius jo knygas, su visomis zmoniu istorijomis negali nepabandyti, juolab kad cia pavojaus nera. Aisku naivu tiketis rezultato po menesio, bet jeigu padeda vienam, tai kodel negali padeti kitam  blush2.gif Tikriai siulau perskaityti sias knygutes, nes jos vertos vien tuo, jog tikrai  vercia susimastyti, o be to skaitosi labai lengvai  biggrin.gif

Na, esu ir aš bandžiusi tai, gal tik kiek kitu būdu, ne kartojimais, bet tiksliniu mąstymu, kai reikia, nežinau, kaip pasakyti. Konkrečioj situacijoj naudojau vizualizacijos metodą, bet ne pagal knygas, o kaip pati tai suprantu. Tai dariau, kai reikėjo apversti dukrytę pilvelyje (pavyko), kai buvo problema su žindymu (pavyko), kai tenka patirti skausmą, irgi tam tikru būdu tvarkau sąmonę, kad mažiau skaudėtų. Bet va su pastojimu kažkaip nepavyksta, nors aš jau tiek vizualizavau viską, kad kartais baisu,kad prasidės psichologinis nėštumas , beje , yra taip ir buvę, kad požymiai pradeda atsirasti, nors nėštumo nėra. Aš jau, atrodo, tiek metų auginu du vaikus, kad kartais vos nepasakau kam nors, kad turiu du doh.gif Tik vat kita teorija sako, kad irgi negerai,akd reikia "paleisti", neužsiciklinti..va ir rask vidurį.
Tik man nepatinka primityvios teorijos, na nežinau, bandžiau skaityti "Paslaptį", ištvėriau gal trečdalį, perskaičiau apie kavos puoduko pritraukimą mintimis ir apie tai, kaip norėdamas namo, žmogus išsiuntė begalę laiškų to namo atgaliniu adresu..na, šitoj vietoj man buvo gana. Esu gana skeptiška ir racionali ir tikiu tik racionalesniais dalykais, vat kuo tikiu, tai žmogaus galimybe valdyti savo kūną, tarp jų ir ligas, tikrai tikiu. Mano kosmonautė man surašė gal 10 knygų, kurias aš turiu nusipirkti, nusipirkau kol kas vieną - "Pamilk savo ligą", bandysiu skaityti.
Tikiu, kad įmanoma užsiprogramuoti, bet deja,tai ne panacėja,ir kažkaip pastaruoju metu man kažkodėl vyksta atvirkščiai negu aš tikiuosi. Per pirmąjį IVF buvau tiek užtrikrinta, mačiau sėkmę, mačiau, kaip vasarą jau esu nestuke.gif , net iš darbo gi lengva ranka išėjau, ai, lauksiuos, reikės ramybės. Net neįvyko tas IVF. Per antrą bijojau, kad nesistimuliuos, tai turėjau daug folių, paskui buvau visiškai užtikrinta, kad turim daug embrioniukų, kiekvieną dieną kalbėjau mintyse su jais, kaip du įdėsim, kiti pamiegos iki kito karto, kaip turėsim daug šaldytų, su vyru juokavom, kad iš 13 embrionių išeina 6 dvynukų poros biggrin.gif , važiavau su mintim, kad tikrai tikrai dabar jau bus gerai, tai ne, nė vieno gero, grįžtu tuščia.. Bijojau, kad blastukių nebus- buvo, tada jau galutinai patikėjau, visos čia sakė- dvi puikios blastukės yra super, pamatysi, bus gerai. Glosčiau pilvą, kalbėjau su jais, mačiau save nėščią su dvynukais, vaikščiojau po namus, pasakojau, kur jie gyvens, bandžiau įsivaizduoti implantaciją, 3 dpį ryte labai skaudėjo pilvą, taip aštriai, tai gulėjau lovoj ir įsivaizdavau, kaip jie ten rausiasi wub.gif , visos mintys buvo tiek programuojančios. Deja. O po to tokio užsiprogramavimo va jau mėnesį negaliu patikėt, kad jų nėra, sunku išeiti iš tos programos, taip viskas sukelta buvo. Tada jau pradeda atrodyti, kad geriau mažiau to probgramavimosi, bet programuojuosi toliau:)
Išsiplėčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 10, 09:24)
As savo laiku irgi rydavau visas Karnegio knygas, tokias kaip "Nustok jaudintis ir pradek gyventi", Merfio "Pasamones galia" ir t.t.Su didziule aistra imdavausi nauju samones ir pasamones projektu, o po IVF fiasko buvo tik dar skaudziau  verysad.gif Supratau, kad svarbus yra ir kiti dalykai, tokie kaip embriono kokybe, mano organizmo bukle, o ne vien konstruktyvaus mastymo popsas  unsure.gif Soriukas, uz tokia nuomone, nesu pesimiste, mano genuose yra uzprogramuotas optimizmas, bet as esu uz sveika prota  ax.gif Kai suvoki realijas, jas vertini/ivertini ir zinai ko gali tiketis.Pasvertas optimizmas daug geriau nei fanatiskas kartojimas i veidrodi "Man pavyks".Zinutes siuntimo i kosmosa (apie tai kalba visos sios klygos), gali gal buti viena sudedamuju daliu.Bet ir tai......Man atrodo, kad is to jau isaugau  blush2.gif Cia mano tokia baisiai griezta nuomone  biggrin.gif

Tu mano akupunktūristę nužudytum biggrin.gif aš pradėjau, tu pabaigtum biggrin.gif Aš tokia pati, sveikas protas - jėga smile.gif , Karnegis man iš viso bullshit, sorry, neištveriama, kaip pigūs kokių nors platintojų kursai, sorry, aišku, sorry, sakau, save paveikti galima išmokti, žiūrėk kokie jogai iš viso skausmo nejaučia, daro bele ką, savo skausmą tikrai galima išmokti valdyti, bet kasryt šnekėdama su veidrožiu nepagerinsiu vyro spermiukų, ne viskas taip paprasta, jei būtų paprasta, visi vaikščiotų užsisvaigę ir visų gyvenimai būtų tobuli, deja. Bet be fanatizmo pabandyti tieisog nors kiek įtikinti savo kūną, manau, galima..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 10, 09:30)
*Tu mano akupunktūristę nužudytum biggrin.gif 
**Bet be fanatizmo pabandyti tieisog nors kiek įtikinti savo kūną, manau, galima..

* tavo kosmonaute istiktu nervinis priepuolis po pokalbio su manim lotuliukas.gif
** bliamba zinok tiek bandziau itikint ta savo kuna kad memes ateitu lkaiku, bet nifiga schmoll.gif biggrin.gif daro jis ka nori ir baigta, as bejege biggrin.gif
Atsakyti