Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Laikykit, neatleiskit. drinks_cheers.gif wub.gif

Bonuska, kaip sekasi? 4u.gif

Camella, kelinta jums dpi? Linkiu graziai ir tvirtai auganciu skaiciuku. wub.gif

Atiloja, pati esu labai uzsiemusi sia savaite, bet jeigu Citukas negales, pasistengsiu. Lauksiu jusu nutarimo. mirksiukas.gif 4u.gif O tau sekmytes! wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites,
Sveikinimai naujoms nestukems wub.gif
vakar klausiau del kraujo tyrimu pries IVF - issiaiskinau ir pasidalinsiu, gal kam reikes. Vilniuje pigiausiai daro laboratorija geliu g. 9 - 207 LT uz VK reikalaujamus kraujo tyrimus abiems(be hormonu), padaro per savaite. Per 2 dienas padaro sanatriskiu kliniku labe, kaina 270 lt
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 09, 17:12)
Laikykit, neatleiskit.  drinks_cheers.gif  wub.gif

Bonuska, kaip sekasi?  4u.gif

Camella, kelinta jums dpi? Linkiu graziai ir tvirtai auganciu skaiciuku.  wub.gif

siandien 12 dpi smile.gif
Atsakyti
As velyva bet cia, tik dabar grizom is Vilniaus, biski uztrukom biggrin.gif
Taigi mano HCG 499, taip kad labiau lauktis kaip ir neiseina biggrin.gif

Virusuoju kiek galiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jeigu kuri nores, pasidalinsiu savo paslaptimi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vilciukas11,2012 10 09, 20:22]
As velyva bet cia, tik dabar grizom is Vilniaus, biski uztrukom biggrin.gif
Taigi mano HCG 499, taip kad labiau lauktis kaip ir neiseina biggrin.gif

SVEIKINIMAI DIDELIAUSI VILCIUKUI11 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Uhuuuu, tau pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pasidalink paslaptimi, Vilciuk11 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 09 spalio 2012 - 19:29
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 09, 19:22)
As velyva bet cia, tik dabar grizom is Vilniaus, biski uztrukom  biggrin.gif
Taigi mano HCG 499, taip kad labiau lauktis kaip ir neiseina  biggrin.gif

Virusuoju kiek galiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jeigu kuri nores, pasidalinsiu savo paslaptimi  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu cia ryskiai ne vienas, tokie dideli skaiciai, jauciu 3 wub.gif
O paslaptimi tai labai laukiam jos atskleidimo ax.gif
Atsakyti
Camela
Sveikinu su geromis naujienomis 4u.gif Skaiciukai vis kils ir kils smile.gif

Vilciuk11
rezulatai ispudingi thumbup.gif 4u.gif wub.gif Sveikinu 4u.gif O kokia paslaptimi gali su mumis pasidalinti? blush2.gif

Kada registruosites pas gydytojus apziurai? mirksiukas.gif
Papildyta:
Triumfante
laikau kumscius ir laukiu geru naujienu 4u.gif SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Vilciuk ir camella 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tiesiog saunu wub.gif Sveikinimai 4u.gif Itariu, akd vilciukas seks Terzes pedomis:)

[COLOR=purple]Triumfante
, kumstukai uz tave laikomi jau seniai wub.gif Itariu kazka wub.gif
Stryga, gerai, kad rado jusu nepasisekimo priezasti. Pasiremontuosit ir i starta tapti nestuke.gif .
Kitty 4u.gif nesusalk wub.gif

[COLOR=green]Terziuk ir CO wub.gif kaip laikotes?

Afrodite :4u: paskaitineju paramos akcija, prisidesim 4u.gif
Ryt Ginger laikas? Kumstukus spaudziam ir uz jusu sekme:4u:

Geros keliones Atiloja [COLOR=blue]wub.gif

Man patinka skinami rudenelio vaisiai biggrin.gif 4u.gif wub.gif Saunuoles merginos, darbuokites 4u.gif
Visom 4u.gif
Cituk, kiap tu?
Atsakyti
Vilciukas11, dar karteli sveikinu ir jau kad suerzinai, klok ta paslapti?? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kad ne vienas tai faktas biggrin.gif Bet tikiuos, kad tik du yra, nes prie mano situacijos ir dvynukai man yra be galo pavojingi. Bet jei jau Dievas dave, tai jis zino ka daro biggrin.gif
Dar nelabai galim suprasti kas vyksta, toks vidinis jaudulys kuna kausto...
o mano paslaptis gali pasirodyti kai kam ir keista, bet tokia ji tiesiog yra smile.gif Nezinau gal kas girdejo apie konstruktyvu mastyma. Butent ji as ir taikiau visa pasiruosimo ir laukimo laikotarpi. Kiekviena diena skrupulingai laikiausi to, o rezultata jus zinote. Is karto sakau, cia ne sekta, tai tiesiog pozityvus mastymas ir vaizdiniu isivaizdavimas, kuomet pajungi savo kuna siekti tikslo, uzprogramuoji pasamone, kad butu taip kaip tu nori. Asmeniskai neturiu kantrybes jogoms ir panasiems dalykams, bet sis man toks sveikas ir priimtinas atrode. Nu zodziu, jeigu kas nores, galesiu parasyti placiau su visomis rekomendacijomis 4u.gif
Speju, kad mane dabar palikysit pamisele, bet as tokia laiminga, kad mielai savo laimes receptu galu pasidalinti, juk negi gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 10 09, 20:57)
Speju, kad mane dabar palikysit pamisele, bet as tokia laiminga, kad mielai savo laimes receptu galu pasidalinti, juk negi gaila  biggrin.gif

vilciukas, sveikinu su tokia tokia gera zinia wub.gif wub.gif kad tik viskas butų gerai zirniukams wub.gif wub.gif nepamisele tu, bet pagavusi savo laime tokiu būdu. Idomu išgirsti butų visas detales.
Atsakyti
Pasirodo ne as viena tokia pamisele. hihihi.gif Nusiteikimas labai svarbu, tikras tikejimas sekme, saunuole! smile.gif
Atsakyti