QUOTE(Katranta @ 2013 03 08, 00:47)
as net bijau ka ir bevalgyti, nes skausmas skrandi nepalieka , gal geriau isvis nevalgyti bent keleta dienu, kol praeis tokia savijauta? tiek lengvas pykinimas ir galvos svaigimas..atrodo galva padesiu ir tuoj uzmigsiu

buvau Kaune tirtis skrandzio pas GYD, Urbsta..kokie jusu atsiliepimai apie ji?
Jums reikalinga lasaline gliukoze+NaCl-kad praeitu galvos svaigimas, pykinimas.

Kol man nepastate, tol voliojausi po lova negaledama net i kiema iseiti, nesiojo kaip girta.
Badas-didziausias skrandzio priesas, prie GERLo badauti grieztai negalima, jei nenorite isivaryti skrandzio vezio. Juk jei yra dideles rugstys, vadinasi, virskins ne maista, o skrandzio sieneles. Jus norit vezio?
Prie GERLo reikia valgyti nedidelem procijom ir kas dvi valandas. Man labai padejo saltalankio aliejus, kuri gerai gydo visas zaizdas ir paraudimus, bet ji reikia gerti po sauksta is ryto be jokio vandens uzsigerimo, kad neprasiskiestu. Demesio-saltalankio uogos ir sultys rugsti didina, o
saltalankio aliejus-mazina.
Prie GERLo rekomenduojama gerti semenu kisielius(arba klijai), irgi gydo skrandi ir mazina rugsti.
Manau, kad toliau jau zinot, kad valgyti tik virta, troskinta maista, jokiu zaliu darzoviu, keptu, astriu patiekalu, jokiu saldumynu, zodziu, jokio greito ir sunkiai virskinamo maisto.