Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

Kad surezisuota tai cia ir taip aisku smile.gif
Atsakyti
na kaip manote kuri laimes?kuri noretumet kad laimetu?
Atsakyti
QUOTE(giegasim @ 2013 01 11, 00:26)
na kaip manote kuri laimes?kuri noretumet kad laimetu?

Gal Vilma? nors neidomu, kad paskutinė atėjusi naujokė laimėtu smile.gif
Atsakyti
man tai įdomu, kas rinks? Žiūrovai, pačios merginos ar vis dėto pats jaunikis?
Atsakyti
Na tikrai , kad įdomu kuo čia viskas baigsis g.gif
Atsakyti
Geriau tegul jau pats Radži renkasi. Kuri jam labiau patinka, tegul tą ir išsirenka. Paskui dar žiūrovai išrinks ne tą lotuliukas.gif O šiaip tai įdomu, kaip viskas po to bus. Jei kas matėte "Valanda su Rūta", tai ten kalbėjo apie šią laidą. Merginos sakė, kad niekas čia nesurežisuota, o Nijolė kalbėjo, jog Radži tikrai susituoks su viena iš merginų. Tai pasižiūrėsim, ar iš tiesų taip bus biggrin.gif Dar mačiau, kad po savaitės rodys Radži sužadėtuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 06, 21:17)
viena is dalyviu pasakojo asmeniskai, kad cia viskas surezisuota, ir kad tos vestuves bus tik pries kameras.
tad man su tom merginom kvailom - radzi tik pasisiukslino thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prodiuseriai išrinks nuotaką čigonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 01 12, 10:49)
Merginos sakė, kad niekas čia nesurežisuota, o Nijolė kalbėjo, jog Radži tikrai susituoks su viena iš merginų.

nebent tos tuoktuvės bus tokios pat kaip ir visas šou - netikros.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 01 12, 10:49)
Geriau tegul jau pats Radži renkasi. Kuri jam labiau patinka, tegul tą ir išsirenka. Paskui dar žiūrovai išrinks ne tą lotuliukas.gif O šiaip tai įdomu, kaip viskas po to bus. Jei kas matėte "Valanda su Rūta", tai ten kalbėjo apie šią laidą. Merginos sakė, kad niekas čia nesurežisuota, o Nijolė kalbėjo, jog Radži tikrai susituoks su viena iš merginų. Tai pasižiūrėsim, ar iš tiesų taip bus biggrin.gif Dar mačiau, kad po savaitės rodys Radži sužadėtuves  lotuliukas.gif

Vestuves "bus" bet jos tik tv ekrane. Ju realybiai net nebus ir net nezada jis gyventi su siom sliumparkem.
Nu nebent vilma pasirinktu ji man toia normalesne, ziuretusi kaip pora
Atsakyti
Man irgi Vilma normaliausia is ju visu . Bet gal jei butu buvus nuo pradziu , gal ir islystu koki ,, durnumai ,, ax.gif jos .
Atsakyti
na ką, visgi nepatikėjo prodiuseriai Radžiui pačiam išsirinkt biggrin.gif
Kadangi renka žiūrovai, manau, kad 'žmona' aiški - Daiva.
Atsakyti