Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(prekestolen @ 2012 11 28, 16:48)
Labas dienas,
http://tv.lrytas.lt/...166451353796865
Draugė sakė ir per Panoramą sekmadienį vakare rodė. Nu tiesiog gviazdos... lotuliukas.gif
aš tai itk va šiandien įrašus pamačiau...

Nu tikros gviazdos, tai dabar jau su mumis net nesisveikinsi turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 28, 23:10)
Nu tikros gviazdos, tai dabar jau su mumis net nesisveikinsi turbūt  lotuliukas.gif

Eik, tu, kaip tik sveikinsimės, nu kad pakalbėt, kaip pavargome per filmavimą... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čielas 8 sek eterio turėjom. lotuliukas.gif
Juk pažiūrėkit, kiek tu tv gviazdų braukia prakaitą nuo kaktos ir sako- vaje, kaip pavargau per filmavimą..Matyt visgi sunkus darbas... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 28, 14:48)
Labas dienas,

Aš tai va atbėgau pasigirti gi...
http://tv.lrytas.lt/...166451353796865
Draugė sakė ir per Panoramą sekmadienį vakare rodė. Nu tiesiog gviazdos... lotuliukas.gif
aš tai itk va šiandien įrašus pamačiau...

Sveikos, zviazdos thumbup.gif Peržiūrėjau ir aš mirksiukas.gif Tai jau gaminsit dabar savo žaisliukus eglutei kaip turi būt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 11 29, 15:03)
Sveikos, zviazdos  thumbup.gif Peržiūrėjau ir aš  mirksiukas.gif Tai jau gaminsit dabar savo žaisliukus eglutei kaip turi būt  thumbup.gif

na šiemet nelabai, nes šiaudais neapsirūpinome, bet kitamet tai tikrai. Gavom informaciją kaip paruošti, kada surinkti.
Esmė gal daugiau buvo ne renginio tema, bet tas išėjimas ir pabuvimas kartu visiems. wub.gif Mano vaikams labiausia patinka kartu kur nors eiti, ar į filmą, ar į teatrą, ar vasarą į parką su dviračiais. tai mes stengiamės ir nelaužyti šios tradicijos.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Nežinau, ar tinkamoje temoje pateikiu klausimą.. bet noriu pasiteirauti, gal yra jūsų tarpe važinėjančių iš Panevėžio į Biržus darbuotis? Ieškome kelionių į darbą kompanionų. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, biržietės,

Kviečius prisijungti prie Klaėdų Stebuklo kūrimo jauniesiems kaimynams , augantiems globos namuose...
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 13:27)
Sveikos, biržietės,

Kviečius prisijungti prie Klaėdų Stebuklo kūrimo jauniesiems kaimynams , augantiems globos namuose...

Biržuose taip pat yra vaikų globos namai VŠĮ "Vaiko užuovėja" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 05, 19:24)
Biržuose taip pat yra vaikų globos namai VŠĮ "Vaiko užuovėja" 4u.gif

Ar lankote tuos vaikučius?
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 17:07)
Ar lankote tuos vaikučius?

Asmeniškai aš ne, bet su globotiniais vienaip ar kitaip yra tekę susidurti smile.gif Pažįstu bent kelis jų. Šiaip jau daugiausiai vaikų globos namai bendrauja, bendradarbiauja su nemažai labdaringų organizacijų. Dovanų jiems netrūksta, bet kaip buvo minėta kaimynų pasvaliečių temoje- jiems meilės, šilumos, šeimos ir namų reikia labiau nei saldainio mirksiukas.gif Tokia mano nuomonė ir taip sakau, nes vargšų pamestų, niekam nereikalingų vaikučių esu mačiusi ne tik per šventes, bet ir jų liūdnoje kasdienybėje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 05 gruodžio 2012 - 20:02
QUOTE(*Star* @ 2012 12 05, 21:54)
Asmeniškai aš ne, bet su globotiniais vienaip ar kitaip yra tekę susidurti smile.gif Pažįstu bent kelis jų. Šiaip jau daugiausiai vaikų globos namai bendrauja, bendradarbiauja su nemažai labdaringų organizacijų. Dovanų jiems netrūksta, bet kaip buvo minėta kaimynų pasvaliečių temoje- jiems meilės, šilumos, šeimos ir namų reikia labiau nei saldainio  mirksiukas.gif Tokia mano nuomonė ir taip sakau, nes vargšų pamestų, niekam nereikalingų vaikučių esu mačiusi ne tik per šventes, bet ir jų liūdnoje kasdienybėje...

Todėl ir organizuojam tokias šventes. Džiugu, kai vaikučiai suranda naujus namus. Geriau nupirkti saldainį, aplankyti kad ir kartą per metus, nei ramintis, jog "jie visko turi". Be abejo, mamos ir tėčio jiems neatstos gražiausiais žaislas...Kaip žinia, vykdami pas ką nors į svečius nevažiuojame tuščiomis rankomis, taip ir pas vaikučius į svečius lekiam su dovanytėm, programa ir t.t. Skurdo apstu aplinkui. Ir nelaimingų žmonių. Bėda ta, jog baksnojam vieni š kitus koneveikdami vaikus palikusius tėvus, gimines, kaimynus, patys nepajudiname piršto.

Ką aš čia taip liūdnai...yra ir jūsų krašte nuostabių žmonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 19:06)
Todėl ir organizuojam tokias šventes. Džiugu, kai vaikučiai suranda naujus namus. Geriau nupirkti saldainį, aplankyti kad ir kartą per metus, nei ramintis, jog "jie visko turi". Be abejo, mamos ir tėčio jiems neatstos gražiausiais žaislas...Kaip žinia, vykdami pas ką nors į svečius nevažiuojame tuščiomis rankomis, taip ir pas vaikučius į svečius lekiam su dovanytėm, programa ir t.t. Skurdo apstu aplinkui. Ir nelaimingų žmonių. Bėda ta, jog baksnojam vieni š kitus koneveikdami vaikus palikusius tėvus, gimines, kaimynus, patys nepajudiname piršto.

Ką aš čia taip liūdnai...yra ir jūsų krašte nuostabių žmonių 4u.gif

Iniciatyva be abejo graži, daugiau gerumo ir grožio rolleyes.gif Tik tiek, kad gaila vaikučių... šventės ateina ir praeina, o gyvenimas lieka... rolleyes.gif Tiesiog kai būni šalia tokių vaikų ir matai visokią kasdienybę- tai ir požiūris galbūt realistiškesnis...

Nepažįstu jūsų, bet neabejoju, jog turite gražių minčių ir idėjų, nežinau kiek esate iš tikrai arti mačiusi tokių vaikų kasdienybę, jų viltis, lūkesčius, bėdas ir nuopolius...

Tik šiaip, galbūt pamąstymui- per šventes skubam dalinti džiaugsmą ir gėrį, bet yra visi metai...Žinoma, prieš šventes dauguma labiau linkę dalintis, bet kitais metų laikais taip pat galima dalinti gerumą ir džiuginti mažas širdeles... na bet čia tik mano pamąstymai 4u.gif

Sėkmės Jums darant gerus, gražius darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 05, 21:27)

Žvaigžde-mano mintis parašei 4u.gif Dabar minios lankytojų, ir krūvos dovanų, o po švenčių dydelė tuštuma vaikų širdutėse.
Atsakyti