Aš tai esu už skirtingas dovanėles.
Vaikai rašo laiškelius Kalėdų seneliui, veikia Kalėdinis paštas. Maniškė net iš Maximos katalogiuko iškirpo pavyzdį ir inklijavo į laišką.

:
Tai va ta norima dovanėlė, gauta iš PATIES kalėdų senelio rankų ir yra visas džiaugsmas.
Namuose, kalėdų rytą rastos dovanos yra daugiau mistinės, atsiradusios nežinia kaip, stebuklingu būdu.
Bet.
Gerai Ramunytės rašo dėl dydžio- aš irgi LABAI esu už tam tikrą dydį, tam tikrą sumą. Kolkas mūsų grupės tėveliai tikrai neišsišoka su dovanų dydžiu, viskas buvo normos ir proto ribose. Man atvirai sakant net būtų labai gėda išsišokti. Jaučiu nusiraudonuočiau nuo varstančių žvilgsnių, jei darže pvz. dukrai įdėčiau kokį Lego Friends Olivijos namą.

(žinau, kad ji tokio nori, bet toks bus tik namie, po kalėdų eglute)
Maniškė išsirinko daiktą, kurio vertė 20 lt. Darželyje nuspręsta, kad dovanos vertė apie 30 lt.
O jei vaikutis visgi užsinori didesnio brangaus daikto- tai jau mamos pareiga jį įtikinti, kad į darželį tokios dovanėlės Kalėdų senelis atnešti negali, nes ir taip maiše daug dovanėlių. Tokią didelę dovanėlę jis atneš kalėdų naktį.
Čia jau pačių mamų problema, jei jos demonstruoja savo storas pinigines, i darželio kalėdų maišą grūsdamos gigantiškas dovanas. Ir kaip Ramunytė sakė- jokie ribojimai jų nesustabdys. Ir varstantys žvilgsiai. Joms dzin ir ką tu joms...
O su bendrom dovanėlėm problema tame: niekas nenori vykti jų pirkti, pakuoti. Visi tėveliai labiausiai užimti pasaulyje žmonės- kai riekia supirkti bendras dovanas. Ir tai galiu patvirtinti 5 metų praktika. Kai nubalsuoti, visi gali, o kai pirkti- tai tekdavo vienai viską atlikti.
Na dainos šokiai su kalėdų seneliu- tai kas be ko - SVARBIAUSIA. Bet dovana iš jo rankų yra irgi labai svarbi antroji dalis.
Oi greičiau tos kalėdos, visi rūpestėliai sudegs žvakučių liepsnose ir ramiai lauksim Naujųjų....