Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 15, 14:54)
Na manau i pacio muzykos mokykla jin dar per maza, o i yamaha manau butu pats tas  nes ten galima ir dainuo ir grot kiek pamenu. tik nezinau kurioj vietoj ji randasi ir nuo keliu ten viskas viksta
kiek paziurejau tam puslapeli tai yamaha birzuose nera tik panvezy kupiski bet ne birzuos. gal kuri tikslei zinot ar tikrai yra birzuose?

protingasis gūgle štai ką sako:

Yamaha Muzikos Mokykla, VšĮ filialas
Adresas:

Vytauto g. 49, LT-41145, BIRŽAI
Telefonas:
(682) 45519
El. pašto adresas:
birzai@muzikosmokykla.lt
Interneto svetainė:
www.muzikosmokykla.lt
Įmonės kodas:
125007651

Bet gali būti ir sena info mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 15, 13:54)
kiek paziurejau tam puslapeli tai yamaha birzuose nera tik panvezy kupiski bet ne birzuos. gal kuri tikslei zinot ar tikrai yra birzuose?

QUOTE(prekestolen @ 2012 11 15, 15:41)
protingasis gūgle štai ką sako:

Yamaha Muzikos Mokykla, VšĮ filialas
Adresas:

Vytauto g. 49, LT-41145, BIRŽAI
Bet gali būti ir sena info mastau.gif

Šituo adresu tai jau senai nebėr, kažkada mačiau iškabą ant senojo viešbučio, bet nesu garantuota, kad dar yra, turbūt nebuvo pakankamai norinčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 15, 16:52)
Šituo adresu tai jau senai nebėr, kažkada mačiau iškabą ant senojo viešbučio, bet nesu garantuota, kad dar yra, turbūt nebuvo pakankamai norinčių  unsure.gif

Reikai į ŠR pasiskambinti..tos ponios tikrai viską žinos.. hihihi.gif

ledyne sirdis , dar kiek esu girdėjusi veikia kazkoks pilies teatriukas. Ten irgi visokio amžiaus vaikučiai dalyvauja. Bet tikslios info nežinau, reikia jau klausinėtis..

Na ką, kaimynės- penktadienis gi jau pagaliau. thumbup.gif
Oi, kažkaip greit ta savaitė prabėgo. Darbo iki kaklo, dar + visokie debatai internetinėje erdvėje su darželio tėveliais :kokio dydžio dovanas skirsim aukletojoms, ar vaikams vienodos dovanos ar skirtingos ir t.t. doh.gif Nusibodo metai iš metų tų pačių klausimų naujų atsakymų ieškojimas....Ir vistiek viskas lieka po senovei.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 16, 07:46)
Reikai į ŠR pasiskambinti..tos ponios tikrai viską žinos.. hihihi.gif

ledyne sirdis , dar kiek esu girdėjusi veikia kazkoks pilies teatriukas. Ten irgi visokio amžiaus vaikučiai dalyvauja. Bet tikslios info nežinau, reikia jau klausinėtis..

Na ką, kaimynės- penktadienis gi jau pagaliau.  thumbup.gif
Oi, kažkaip greit ta savaitė prabėgo. Darbo iki kaklo, dar + visokie debatai internetinėje erdvėje su darželio tėveliais :kokio dydžio dovanas skirsim aukletojoms, ar vaikams vienodos dovanos ar skirtingos ir t.t.   doh.gif  Nusibodo metai iš metų tų pačių klausimų naujų atsakymų ieškojimas....Ir vistiek viskas lieka po senovei.

Sveikos. na mano vaikas eilinį kartą su angina.
vakar apturėjom susirinkimą, tai kažkaip greit radom sprendimus be ilgų diskusijų. Iš tikro man labai patiko, kad sutarėm, jog daržely dovanos simbolinės- pagrindinis efektas- kalėdų senelio pasirodymas. Dovanos visiems vienodos, kaip sakiau, simbolinės, nes ir taip per šventes kalnai dovanų- visiems metams iki gimtadienių lotuliukas.gif Tai manau jog darželis tikrai ne ta vieta kur reikia demonstruoti savo finansines galimybes rolleyes.gif Tam yra namie eglutė ir po ja galima dėti ką tik nori ir kiek nori smile.gif

Dar grupėj ko reikia ir viskas.

Man taip patinka, nes kai darbe įpratusi, kad viskas tiksliai ir aiškiai turi būt, struktūrizuotai, tskant biggrin.gif

O dėl veiklų mieste vaikams, ne visokio amžiaus priima g.gif Tiksliai aišku negaliu pasakyt, bet domėjosi dėl dukterėčios, tai daugiausia bent nuo šešių- septynių metų priima visur, su mažesniais nelabai kas užsiima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 16 lapkričio 2012 - 10:09
sveikutes. tai va tame ir reikalas kad dazniausiai nori vaiku nuo kokiu 5-6 metu kad jau butu dydesni, o mano dydziajai dar tik 3metai ir 7men tai sunku rasti kazkokiu uzsiemimu tokiai maziukei. o jei reikia labai daug veiklos nes esam labai super aktyvios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 11 16, 10:05)
Sveikos. na mano vaikas eilinį kartą su angina.
vakar apturėjom susirinkimą, tai kažkaip greit radom sprendimus be ilgų diskusijų. Iš tikro man labai patiko, kad sutarėm, jog daržely dovanos simbolinės- pagrindinis efektas- kalėdų senelio pasirodymas. Dovanos visiems vienodos, kaip sakiau, simbolinės, nes ir taip per šventes kalnai dovanų- visiems metams iki gimtadienių  lotuliukas.gif Tai manau jog darželis tikrai ne ta vieta kur reikia demonstruoti savo finansines galimybes  rolleyes.gif Tam yra namie eglutė ir po ja galima dėti ką tik nori ir kiek nori  smile.gif

Vaiko grupėje, tardavomės irgi simbolines, bet pora mamyčių vistiek pirkdavo kažką bent jau dydelio, vėliau pradėjom tartis, kad nuperkam vienodus maišelius, o dovanos kad tilptų į vidų, tai tos dvi gražuolės vistiek pirkdavo tokio dydžio dovanas, kad netilpdavo doh.gif ir ką su tokiom daryt doh.gif

QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 16, 10:31)
sveikutes. tai va tame ir reikalas kad dazniausiai nori vaiku nuo kokiu 5-6 metu kad jau butu dydesni, o mano dydziajai dar tik 3metai ir 7men tai sunku rasti kazkokiu uzsiemimu tokiai maziukei. o jei reikia labai daug veiklos nes esam labai super aktyvios smile.gif

O į daržiuką bent pusdieniui nenori leist, ten ir pašoktų ir pasportuotų ir su vaikais pabendratų 4u.gif
Atsakyti
Aš tai esu už skirtingas dovanėles.
Vaikai rašo laiškelius Kalėdų seneliui, veikia Kalėdinis paštas. Maniškė net iš Maximos katalogiuko iškirpo pavyzdį ir inklijavo į laišką. nail.gif:
Tai va ta norima dovanėlė, gauta iš PATIES kalėdų senelio rankų ir yra visas džiaugsmas. wub.gif
Namuose, kalėdų rytą rastos dovanos yra daugiau mistinės, atsiradusios nežinia kaip, stebuklingu būdu.
Bet.
Gerai Ramunytės rašo dėl dydžio- aš irgi LABAI esu už tam tikrą dydį, tam tikrą sumą. Kolkas mūsų grupės tėveliai tikrai neišsišoka su dovanų dydžiu, viskas buvo normos ir proto ribose. Man atvirai sakant net būtų labai gėda išsišokti. Jaučiu nusiraudonuočiau nuo varstančių žvilgsnių, jei darže pvz. dukrai įdėčiau kokį Lego Friends Olivijos namą. blush2.gif (žinau, kad ji tokio nori, bet toks bus tik namie, po kalėdų eglute)
Maniškė išsirinko daiktą, kurio vertė 20 lt. Darželyje nuspręsta, kad dovanos vertė apie 30 lt.
O jei vaikutis visgi užsinori didesnio brangaus daikto- tai jau mamos pareiga jį įtikinti, kad į darželį tokios dovanėlės Kalėdų senelis atnešti negali, nes ir taip maiše daug dovanėlių. Tokią didelę dovanėlę jis atneš kalėdų naktį.
Čia jau pačių mamų problema, jei jos demonstruoja savo storas pinigines, i darželio kalėdų maišą grūsdamos gigantiškas dovanas. Ir kaip Ramunytė sakė- jokie ribojimai jų nesustabdys. Ir varstantys žvilgsiai. Joms dzin ir ką tu joms...
O su bendrom dovanėlėm problema tame: niekas nenori vykti jų pirkti, pakuoti. Visi tėveliai labiausiai užimti pasaulyje žmonės- kai riekia supirkti bendras dovanas. Ir tai galiu patvirtinti 5 metų praktika. Kai nubalsuoti, visi gali, o kai pirkti- tai tekdavo vienai viską atlikti.

Na dainos šokiai su kalėdų seneliu- tai kas be ko - SVARBIAUSIA. Bet dovana iš jo rankų yra irgi labai svarbi antroji dalis.

Oi greičiau tos kalėdos, visi rūpestėliai sudegs žvakučių liepsnose ir ramiai lauksim Naujųjų.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 16, 11:43)
Aš tai esu už skirtingas dovanėles.
Vaikai rašo laiškelius Kalėdų seneliui, veikia Kalėdinis paštas. Maniškė net iš Maximos katalogiuko iškirpo pavyzdį ir inklijavo į laišką. nail.gif:

Na kaip iš kokios pusės pažiūrėsi. 4u.gif
Atsakyti

O į daržiuką bent pusdieniui nenori leist, ten ir pašoktų ir pasportuotų ir su vaikais pabendratų 4u.gif
[/quote]
maniske jau senai kulniuja i darzeli bet ten veiklos jei per mazai, reikia daugiau. nes ji parejusi is darzelio puse 5 duodasi be sustojimo iki 10val vakaro ir nieko tu jei nepadarysi.
Atsakyti
[quote=ledyne sirdis,2012 11 16, 19:23]
[/quote]
maniske jau senai kulniuja i darzeli bet ten veiklos jei per mazai, reikia daugiau. nes ji parejusi is darzelio puse 5 duodasi be sustojimo iki 10val vakaro ir nieko tu jei nepadarysi.
[/quote]

Na maniškis po darželio irgi nesėdi ausų suglaudęs. Spėja su broliu visko nuveikt. Bet aš vis vien galvoju, kad netgi dar pradinėse klasėse papildomos veiklos vaikams nebūtinos. Juo labiau kai dabar tokie nežmoniški krūviai mokyklose su maksimaliai apkrautom programom rolleyes.gif
Aišku, jei energijos per daug, gal ir norisi tėveliams kad jinai kažkur pasidėtų... Bet mano nuomonė tokia. O kaip su dienos režimu? Kartais kai kuriems atrodo keistai kai aš pasakau, kad stengiuosi planuoti visas veiklas taip, kad vaikų dienos režimas išsiklibintų kuo rečiau. Miegot anksti eina-iki 22 val. Net nežinau ar toks jau čia anksti biggrin.gif Būna, kad ir anksčiau užmiega. Šiaip jau nuo 19.30-20 val pas mus prasideda vakariniai ritualai, kartais po nusiprausimo dar leidžiu pažaisti, bet jau kad nebeliptų galvom, mažinam apsukas- ir į lovas.
O apie papildomas veiklas- ne kiekvienas vaikas ištempia krūvius ir ne kiekvienam vaikui jie būtini. Mano giliu įsitikinimu- mažame amžiuje visokios papildomos veiklos yra grynai tėvelių savimeilės tenkinimas. Jau galit pykti ar kaip norit, bet mano nuomonė tokia 4u.gif Tikrai nedažnas vaikas geba pasirinkęs veiklą nuo mažumės su ja užaugti.
Normalu, kad mažas vaikas net nesugebės savęs atrasti ir realizuoti iki galo, nes paprasčiausiai jei vaikas ne genijus iš prigimties, normalu, kad jį domins keleta veiklų ir jos keistis gali kas dieną ax.gif

Na bet sakau, aš taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 16 lapkričio 2012 - 22:19
as ir nesakau kad ji butinai eis i muzikos mokykla pabandysim paziuresim kaip bus nepatiks nebeisim, na maniske super aktivi kaip atsikele ryte taip gali visa diena iki nugriuvimo ciausketi ir lakstyti be sustojimo kol jau akis uzsimerkia.
Atsakyti
QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 16, 21:23)
maniske jau senai kulniuja i darzeli bet ten veiklos jei per mazai, reikia  daugiau. nes ji parejusi is darzelio puse 5 duodasi be sustojimo iki 10val vakaro ir nieko tu jei nepadarysi.

Na tada jau sunkesnis variantas, biggrin.gif

QUOTE(*Star* @ 2012 11 16, 22:12)
  O apie papildomas veiklas- ne kiekvienas vaikas ištempia krūvius ir ne kiekvienam vaikui jie būtini. Mano giliu įsitikinimu- mažame amžiuje visokios papildomos veiklos yra grynai tėvelių savimeilės tenkinimas. Jau galit pykti ar kaip norit, bet mano nuomonė tokia  4u.gif Tikrai nedažnas vaikas geba pasirinkęs veiklą nuo mažumės su ja užaugti.
Normalu, kad mažas vaikas net nesugebės savęs atrasti ir realizuoti iki galo, nes paprasčiausiai jei vaikas ne genijus iš prigimties, normalu, kad jį domins keleta veiklų ir jos keistis gali kas dieną  ax.gif

Na bet sakau, aš taip galvoju  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Maniškis dar dabar gerai nežino ko nori irnesakyk.gif
Atsakyti