Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(Juvira @ 2012 10 16, 18:50)
O ko jūs damos iš ties griebiatės, kai jaučiatės vienišos? smile.gif

Oi visko irnesakyk.gif lakstom laukais palaidais plaukais,pas kaimynus droziam,cia "gyvenam" zyziam,sniurpciojam,spyrio i uzpakali sulaukiam,del sniurpciojimu,tada vel lekiam laukais palaidais plaukais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 18:51)
pyragą su nutella , jau paragavau karštą, neištvėriau biggrin.gif tai nėra jis toks jau ir saldus kaip ten rašo arba vėl kažką privėliau doh.gif palauksiu kol atvės

mmm,skaniai atrodo rolleyes.gif is kur turi kantrybes laukt?as niekad neislaukiu ax.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kai yra, kas dar į užpakalį spiria biggrin.gif

Aš tai dabar manikiūrą daraus, vat tongue.gif Nors niekas neklausė biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar manodrabužiai.lt ieškau juodų lygiapadžių aulinukų, 37 išmėra jeigu ką biggrin.gif
Atsakyti
Naujokei 4u.gif
as va soti einu toliau darbuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 10 16, 19:50)
*Tai va, galim kooperuotis, manau, vyrai liks dėkingi biggrin.gif
**O ko jūs damos iš ties griebiatės, kai jaučiatės vienišos? smile.gif

* drinks_cheers.gif
**džiaugiuos, kad SM esu atradus va tokias temutes, kur galiu liūdniausiom akimirkom kažką parašyt. o šiaip tai tiesiog pergyvenu tas emocijas ir tiek, nu ką daugiau bepadarysi ax.gif realiai vieniša nesijaučiu, jaučiu tik kažko trūkumą ax.gif

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 16, 19:56)
*Oi visko  ...
**mmm,skaniai atrodo  rolleyes.gif is kur turi kantrybes laukt?as niekad neislaukiu  ax.gif

*labai fainai pasakyta biggrin.gif
**aš irgi neturiu, todėl pyragas jau mano lėkštėje biggrin.gif nu žinokit skanus ir taip paprasta pagamint, nereik nieko pirkt papildomai ir tikrai saldus, karštas toks neatrodė doh.gif siunčiu visoms po saldėsio gabaliuką 4u.gif

BigBang, iki kelių tu dirbi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 16 spalio 2012 - 19:12
Mmm, saldumynai man visad gerina nuotaiką smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 10 16, 18:15)
Esu drąsi smile.gif (keista, kad nėra daug tų draugų... :/)

4u.gif 4u.gif

ziuriu dbr Bandi
Atsakyti
o as nusivylusias toliau vepsau bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi šiandien toliau žiūrėsim Šeimininkes.
bet savaitgalį kaip susinervinau, kai viena pažįstama pasakė, kaip baigsis serialas dry.gif sakė netyčia prasitarė, nu bet visvien. nors mb sakė netiki tokia baigtim schmoll.gif biggrin.gif beje, jūsų vyrai žiūri kokius serialus, na ne tuos meiles seiles, bet va Šeimininkes ar pan.? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 16 spalio 2012 - 19:47
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 19:31)
mes irgi šiandien toliau žiūrėsim Šeimininkes.
bet savaitgalį kaip susinervinau, kai viena pažįstama pasakė, kaip baigsis serialas dry.gif sakė netyčia prasitarė, nu bet visvien. nors mb sakė netiki tokia baigtim schmoll.gif biggrin.gif beje, jūsų vyrai žiūri kokius serialus, na ne tuos meiles seiles, bet va Šeimininkes ar pan. ax.gif

O kaip baigsis? unsure.gif bigsmile.gif uzgeltonink tongue.gif
As siunciuos "pretty little liars", bandysiu ziureti.
Siaip su vyru visisi vakarai kaip ir vienodi ziurejimo atzvilgiu: "kaulai", "csi", "Bandziu seimyna" ir tupt einam.Bet atsimenu kol dar dviese buvom ziurejom rusiska per LNK seniai " Ir visgi as myliu" seriala, vienintelis tokio tipo, kuri abu ziuredavom kartu. rolleyes.gif
Atsakyti
nesakyk kaip baigsis!!!!!!ir negeltonink,o is cekaunumo vistiek perskaitysiu doh.gif
ziuriu ir as visus csi,kaulus..
Atsakyti
Sveikutė JUVIRA 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Imu vaišes ir saldainius ir pyragus, nes laaabai noriu taip nooriu saldumynų, nooooriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 10 16, 18:15)
Sveikos  4u.gif

Gal kažkuriai užklius ši žinutė smile.gif Rašiau čia ir seniau... Bet nutrūko po to tas internetinis bendravimas.

Šiuo metu iš vienišumo norisi staugti kaip vilkui...
Man 22 m., esu iš Kauno, studijuoju magistrą. Visiškai nebeturiu draugų. Matyt, nesu ta, kurią ten būriais kviestų į visokius vakarėlius ir t.t. Bet manau, esu visai mielas žmogus. Skubiai ieškau draugės, panašaus amžiaus, nuoširdžios, turinčios tikslų gyvenime, draugiškos ir šiltos smile.gif

Kas apie mane? Esu analitinio proto žmogus, domiuosi mada ir stiliumi, muzika - ypač patinka rokas, bliuzas, džiazas. Norėčiau nueiti į teatrą, seniai buvau smile.gif

Idealiausias vakaras? Puiki kompanija, linksmi, įdomūs žmonės, senas geras oldskūlinis rokas, skanus alus ir puikūs pašnekesiai.

Amžinai įsimylėjusi smile.gif

Mėgstu kartais krėsti šunybes, nusišnekėti, mėgstu nuotykius, amžinai "ieškau" problemų biggrin.gif Patinka bendrauti su naujais žmonėmis smile.gif

Esu drąsi smile.gif (keista, kad nėra daug tų draugų... :/)

Tai tiek smile.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif 4u.gif . Aš tave pamenu, nors gal tada dalyvavau tik skaitytojo teisėmis smile.gif
Atsakyti