Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

O filmus žiūriu CSI , kaulus, NNŠ, ir esu Dr. HAUSO gerbėja iki kaulų smegenų ( šiuos abu žiūrim) , o viena dar pažiūriu kartais kokią dramą ar romantinę komediją smile.gif vat taip, dar madagaskaro pinvinus žiūriu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 16, 18:38)
Nu tai siandein Jadvygos vardadienis, o sakei, kad ir tavo, tai padariau isvada, kad tu Jadvyga rolleyes.gif javascript:emoticon(':unsure:')

Baikit apie tas Jadvygas. unsure.gif

Aš Greta. Kaikur minimas tik Margaritos vardadienis, nes Greta iš to vardo kilęs, bet aš turiu kalendorių kur ir mano normalus vardas parašytas. cool.gif

Labas, Naujoke.
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 16, 21:24)
nesakyk kaip baigsis!!!!!!ir negeltonink,o is cekaunumo vistiek perskaitysiu  doh.gif

parašiau Ritai į AŽ, teisingai reiškias pasirinkau biggrin.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 16, 21:32)
O filmus žiūriu CSI , kaulus, NNŠ, ir esu Dr. HAUSO gerbėja iki kaulų smegenų ( šiuos abu žiūrim) , o viena dar pažiūriu kartais kokią dramą ar romantinę komediją smile.gif vat taip, dar madagaskaro pinvinus žiūriu smile.gif  ax.gif

žiūriu visos panašius serialus žiūrit rolleyes.gif mes su mb irgi pažiūrim Kaulus, CSI, Hausą ir Šeimininkes. dar Moterys meluoja geriau žiūrim biggrin.gif daugiau lyg viskas. šiaip gerų serialų yra rodę kaip pvz. "Till death", "Kaip susipažinau su jūsų mama", bet jau neberodo verysad.gif Elas bandis tai man nelabai patinka blush2.gif mb žiūri.

Atsakyti
Numirė vėl mano kompas doh.gif , dabar ubagauju, tykau iš kitų blush2.gif .
Blakstute, sveikinu 4u.gif . Eik anksčiau gultis, gal pavyks 4u.gif
Imu pyragą, nors labiau reikėtų su perlita sportuoti, užsiklijavau savo sprandą pipiriniu pleistru, prieš tai ištepiau kamparo spiritu (abiem daktarėm ačiū 4u.gif ), gyvenimas truputuką šviesėja tongue.gif
Žiūriu detektyvinius ir ligoninių serialus, ir Nusivylusias žiūrėjau, dabar kažkaip aptingau, bet dabar retą filmą matau nuo pradžių iki galo, tai neprisirišu, kad širdies neskaudėtų.
Kažką dar pamiršau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 16, 20:34)

Aš Greta. Kaikur minimas tik Margaritos vardadienis, nes Greta iš to vardo kilęs, bet aš turiu kalendorių kur ir mano normalus vardas parašytas. cool.gif
Labas, Naujoke.

Jei nemeluoji, tai tau tinka mirksiukas.gif .
Ji ne naujokė, ji superseniokė, tik buvo išklydusi iš doros kelio tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 spalio 2012 - 20:53
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 16, 21:52)
Jei nemeluoji, tai tau tinka mirksiukas.gif .
Ji ne naujokė, ji superseniokė, tik buvo išklydusi iš doros kelio tongue.gif  lotuliukas.gif

nu o ko jau man meluot? biggrin.gif
Atsakyti
iki ryt mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 16, 21:01)
nu o ko jau man meluot? biggrin.gif

Ai, nežinau blush2.gif . Na, gal pasąmonė prisiminė, kad kažkada kalba buvo, jog vietoj brolio reikia sakyti sesė, vietoj mama - tėvas ir pan.

Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 spalio 2012 - 21:15
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 22:12)
iki ryt mergytės 4u.gif

Iki 4u.gif

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 16, 22:13)
Ai, nežinau blush2.gif . Na, gal pasąmonė prisiminė, kad kažkada kalba buvo, jog vietoj brolio reikia sakyti sesė, vietoj mama - tėvas ir pan.

Ne, nemeluoju.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Grįžau..jau į naujus namučius (ačiū shrekiuk) 4u.gif
Rita, ar jau ramiai miegi? biggrin.gif Nebuvau Trakuose, Utenoje svečiavausi bet nuvažiuojam karts nuo karto ir į Trakus pasivaikščiot, tiesiog, gražu ten wub.gif ax.gif
Žinokit savaitgalį jau galvojau užsuksiu tik pasakyt kad išeinu iš jūsų, bet perskaičiau viską ir supratau kad nieko nebus, vis tik traukia pas jus, jei ne pasisakyt tai bent paskaityt ax.gif
Jau smegenys miega beveik tai nieko neprisimenu apie ką čia šnekėjot doh.gif biggrin.gif
Ai, tiesa, su vardadieniu Blakstute, va tau:
user posted image
Na tai belieka ramios nakties visoms palinkėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavyzdinga: 16 spalio 2012 - 22:23
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 18:11)
BigBang, iki kelių tu dirbi? ax.gif

UK laiku iki 22.15, bet šiandien likau viršvalandžių 4 valandas,tai va dbr tik lovoj doh.gif Einu miegot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 16, 20:34)

Zinau, kad Greta, juokavau tiik 4u.gif

QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 20:40)
parašiau Ritai į AŽ, teisingai reiškias pasirinkau biggrin.gif
žiūriu visos panašius serialus žiūrit rolleyes.gif mes su mb irgi pažiūrim Kaulus, CSI, Hausą ir Šeimininkes. dar Moterys meluoja geriau žiūrim biggrin.gif daugiau lyg viskas. šiaip gerų serialų yra rodę kaip pvz. "Till death", "Kaip susipažinau su jūsų mama", bet jau neberodo verysad.gif Elas bandis tai man nelabai patinka blush2.gif mb žiūri.

Aciu 4u.gif
O del to " kaip susipazinau su jusu mama", tai nusivylaiu isvis tv6, predejo ne nuo pradziu rodyti ir nebaige doh.gif "Till death" ir man patinka, kartais paziuriu per "sony ent", bet jo nesisiusciau, nes ner jis toks juokimngas. O Bandziu seimyna isvis amn nepatinka, bet vyrui patinka, tai tenka taikytis:)
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 16, 22:22)
Sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Grįžau..jau į naujus namučius (ačiū shrekiuk) 4u.gif
Rita, ar jau ramiai miegi? biggrin.gif  Nebuvau Trakuose

4u.gif 4u.gif
Bet tavo uosviai is Traku? Ar tu tik siaip kartais tik nuvaziuoji g.gif Nezinau kodel, bet man uzsifiksavo, kad tu kiekviena sav.gali vaziuoji i Trakus doh.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas, su jazminuota arbatėle 4u.gif
user posted image

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 16, 15:17)
Ką gaminsit vakarienei? g.gif

Noriu greičiau visus produktus sunaudoti. unsure.gif

MB daro visada šiupininę kai turim visokių maisto likučių, super gaunasi 4u.gif vakar kol aš nėriau jis darė valgyti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 16, 20:32)
O filmus žiūriu CSI , kaulus, NNŠ, ir esu Dr. HAUSO gerbėja iki kaulų smegenų ( šiuos abu žiūrim) , o viena dar pažiūriu kartais kokią dramą ar romantinę komediją smile.gif vat taip, dar madagaskaro pinvinus žiūriu smile.gif  ax.gif

draugė, kolegė thumbup.gif aš ir 4u.gif
Papildyta:
BLASKUTE, kaip žinodama vakar kepiau morkų pyragą [foto pasiskolinau iš interneto, tsss tik niekam nesakyk]
user posted image

matai kaip tave jaučiu, matai. va čia vadinasi sugyventinė hihihi.gif SVEIKINU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juvira @ 2012 10 16, 18:59)
Kaip gerai, kai yra, kas dar į užpakalį spiria biggrin.gif

Aš tai dabar manikiūrą daraus, vat tongue.gif Nors niekas neklausė biggrin.gif

*spyris į subinę - postūmis pirmyn biggrin.gif
**jau iš karto bandai susireikšminti lotuliukas.gif kokia spalva

ai va tiesa naujoke imk penkis, nes balionai pasibaigė friends.gif

blyn laukiu tų laiškų rašymo nail.gif
Atsakyti