Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(Lotari @ 2012 10 17, 06:47)
blyn laukiu tų laiškų rašymo nail.gif

O jau pridarei atviruku? Ar pirktinius siusi?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vaišinuosi arbata ax.gif
( agam, ir aš laukiu bigsmile.gif ryte vaikų laiškus adresavau, eisiu išsiust, tai apie Jus pagalvojau 4u.gif )
Papildyta:
Dabar galvoju, kaip juos daryt smile.gif ax.gif kokią techniką Rita naudoji? rolleyes.gif
Atsakyti
Prisirinkau visokiu is interneto, tai kzka pan daryti zadu, norejau su siuvinejimu kzka, nesuprantu kaip tai daroma unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
user posted image
man tokie labai grazu, nu panasus, bet... doh.gif
Atsakyti
griūk negyvas, koks grozis, reiks sesei parodyt, ga supras nuo ko pradėt smile.gif mokosi db šito meno, nes man tai iki tokio šedevro dar toli lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi, siaip suprantu, kad cia tik skylutes pasidarai ir siuvineji, bet nesuprantu KAIp siuvineti is kokios skylutes i kuria durti, kad butu grazu doh.gif
zodziu, kuria diena kai vaikina isvesiu i darzeli reiks apsipirkti visokiugraziu lapu, lapeliu, lapyciu ir bandyt kzka daryti, kad paskui nereitu paskutine nakti lotuliukas.gif tik beda, kad nemoku graziai rasyti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 17, 07:09)
Man irgi, siaip suprantu, kad cia tik skylutes pasidarai ir siuvineji, bet nesuprantu  KAIp siuvineti is kokios skylutes i kuria durti, kad butu grazu  doh.gif
zodziu, kuria diena kai vaikina isvesiu i darzeli reiks apsipirkti visokiugraziu lapu, lapeliu, lapyciu ir bandyt kzka daryti, kad paskui nereitu paskutine nakti  lotuliukas.gif  tik beda, kad nemoku graziai rasyti blush2.gif  unsure.gif

Palauk, pamatysi mano vištos kojos keverzones irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 17, 06:55)
O jau pridarei atviruku? Ar pirktinius siusi?

dar nenusprendžiau, bet man gražu padaryti rankomis, jei nepavyks siųsiu tokiu nematytus, neįprastus ax.gif
Atsakyti
labas rytas jungiuosi su kavos puodeliu, apsirgo mano vaikas, kosejo sake darzeli,ir nakti pakosejo, tai ruosiames pas daktare, pasiimsiu iki penktadienio nedarbinguma. Sakes kokia vakar intensyvia treniruote apturejau, vos parsivilkau namo, presiuka skauda koju raumenukus taip pat.
Na ka pasiimu puodeli kavos ir einu skaityti ka prikalbejot. smile.gif
Atsakyti
As irgi noriu paskambinti pasikonsultuoti su gydytoja, bet beda, kad yra dvi tokia pat pavarde tik vardai skirias, o kadangi mes dar nebuvom pas ja, kai persirasem dar nesirgo vaikinas, tai nezianu kokia gydytoja musu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 17, 07:36)
labas rytas jungiuosi su kavos puodeliu, apsirgo mano vaikas, kosejo sake darzeli,ir nakti pakosejo, tai ruosiames pas daktare, pasiimsiu iki penktadienio nedarbinguma. Sakes kokia vakar intensyvia treniruote apturejau, vos parsivilkau namo, presiuka skauda koju raumenukus taip pat.
Na ka pasiimu puodeli kavos ir einu skaityti ka prikalbejot. smile.gif

Labas smile.gif balionėlis mažajam 4u.gif 4u.gif gerai kai skauda, jauti, akd dirbai biggrin.gif

P.s. išsivelku į paštą. turėčiau greitai grįžt ax.gif
Atsakyti
laba, braškės mirksiukas.gif pasiimu arbatėlę, labai jau skaniai atrodo rolleyes.gif

QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 16, 23:22)

nebėk nebėk, aš irgi bandžiau - schmoll.gif jaučiu neištrūksiu biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 17, 04:48)
UK laiku iki 22.15, bet šiandien likau viršvalandžių 4 valandas,tai va dbr tik lovoj  doh.gif  Ei

oho, kokį darbelį dirbi jei ne paslaptis? 4u.gif

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 17, 06:12)

O del to " kaip susipazinau su jusu mama", tai nusivylaiu isvis tv6, predejo ne nuo pradziu rodyti ir nebaige doh.gif  "Till death" ir man patinka, kartais paziuriu per "sony ent", bet jo nesisiusciau, nes ner jis toks juokimngas. O Bandziu seimyna isvis amn nepatinka, bet vyrui patinka, tai tenka taikytis:)

mes su mb visus sezonus jau sužiūrėjom šito serialo, dabar laukiam naujo bigsmile.gif ir kodėl tas Bandis patinka visiems vyrams? biggrin.gif doh.gif

QUOTE(perlitap @ 2012 10 17, 08:36)

sveikatos balioniukas tavo vaikučiui 4u.gif
viskas, nuo šiandien reik ir man pradėt sportuot cool.gif jau ir taip užtempiau..
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 07:42)

mes su mb visus sezonus jau sužiūrėjom šito serialo, dabar laukiam naujo bigsmile.gif ir kodėl tas Bandis patinka visiems vyrams? biggrin.gif doh.gif
sveikatos balioniukas tavo vaikučiui 4u.gif
viskas, nuo šiandien reik ir man pradėt sportuot cool.gif jau ir taip užtempiau..

Tai galu gale susipazino jis su ta mama ar ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano vyrui tik Pege nepatinka, jo nuomone kokio velnio tokia boba namie isvis reikalinga lotuliukas.gif
Atsakyti