Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(flooding @ 2012 10 16, 18:23)
Aišku, kad eik thumbup.gif  Aš irgi norėčiau rolleyes.gif
Aš tai šiandien viską tyngiu ir dirbti, ir nedirbti biggrin.gif
Aš savojo irgi niekaip, už jokius pinigus neprikalbinčiau schmoll.gif
Čia lengvi patiekalai? blink.gif

na man kugeli nera sunku padaryti,mb nuskuta sutarkuoja bulves tai man belieka sudeti ko truksta ir i orkaite,aisku vakarais as nevalgau tokiu patiekalu,bet jam gerai praeina biggrin.gif

[quote=Juvira,2012 10 16, 20:15]
Sveikos 4u.gif

Gal kažkuriai užklius ši žinutė smile.gif Rašiau čia ir seniau... Bet nutrūko po to tas internetinis bendravimas.

sveika sugryzus 4u.gif

nepavzdinga, gerai kad nusprendei sugryzti mirksiukas.gif

nu bet jus saunuoles tokius pyragus prikepusios per vakara, o vat as siand kai namie tai kepsiu batona pagal srekiuko recepta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 17, 08:45)
Tai galu gale susipazino jis su ta mama ar ne? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne doh.gif todėl ir laukiam kito sezono biggrin.gif

einu darytis kavos ir darbuotis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip pas mus lyja doh.gif
Aciu Srekas uz namucius 4u.gif
Pabandysiu pataikyti i tema
Vyras geles dovanoja labai labai retai, todel prisimenu kiekviena karta, bet pati kas savaite sau nusiperku, man labai grazu sveitainej geles blush2.gif o mano vyras labai praktiskas tai geles jam pinigu svaistymas, na nebent vazonines doh.gif
Serialus ziuriu kaip ir dauguma kaulus, seimininkes baigiau, kaip sutikau jusu mama, jau 8 sezonas,o dar tos mamos nematyti doh.gif patiko CSI majamis, bet ir tas baigesi, dar Nikita, vampyru dienorasti, big bang teorija, zodziu daug daug lotuliukas.gif ir visus isskyrus vampyrus kartu ziurim.
Labai daug darbo, gavau nutarima, kad nuo lapkricio 5 keliauju i kita skyriu tai tvarkymo doh.gif dar apmokyma koki ikisa,
Sianakt maniskis irgi kosejo be proto, tai piena pasildziau ir daviau puse stiklines isgert, apramino gerklyte ir toliau parpe.
Ai as irgi is Kauno tik kaip Big Bang gyvenu UK
Papildyta:
Ai kokius filmus ziurit dabar, mes su MB labai i bonda norim tai derinam kada musu aukle vakare laisva, nepagailesim keliu papildomu svaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 17, 09:01)
Ai kokius filmus ziurit dabar, mes su MB labai i bonda norim tai derinam kada musu aukle vakare laisva, nepagailesim keliu papildomu svaru ax.gif

Oho ir vel tave perkelia, neseniai gi perkele , dbr kur perkels gal labiau patiks?

Ir Perlitos, ir Kibeles vaikinams 4u.gif kad viskas laikinu kosuliu ir pasibaigtu 4u.gif

O as noriu i "absoliutus blogis" bigsmile.gif bet kazin ar ji rodys kai vyrui atostogos bus
Atsakyti
mes neseniai buvom "Laiko kilpa" (Looper) - tai visai vertas dėmesio filmas, ypač jei nemokant pilnos kainos kino teatre biggrin.gif fantastinių neesu didelė gerbėja, bet šis įtraukė, buvo įdomus, nebanalus mirksiukas.gif ir dar labai norim į "Kita svajonių komanda" (The Other Dream Team) smile.gif
Atsakyti
ale naujiena, tuoktuves skubejimas iki negalejimo doh.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
aciu uz naujus namucius shrekas5
ne viska perskaiciau, nes nespeju blush2.gif , bet vyras geles dovanoja dazniausiai kai yra kokia proga, dazniau sokoladu palepina ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 17, 05:12)
4u.gif  4u.gif
Bet tavo uosviai is Traku? Ar tu tik siaip kartais tik nuvaziuoji g.gif Nezinau kodel, bet man uzsifiksavo, kad tu kiekviena sav.gali vaziuoji i Trakus doh.gif 

Šiaip tik nuvažiuoju ax.gif

QUOTE(perlitap @ 2012 10 17, 07:36)
apsirgo mano vaikas

Sveikatytės 4u.gif 4u.gif

QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 07:42)
nebėk nebėk, aš irgi bandžiau - schmoll.gif jaučiu neištrūksiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(perlitap @ 2012 10 17, 07:46)
nepavzdinga, gerai kad nusprendei sugryzti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kibelė @ 2012 10 17, 09:01)
Pabandysiu pataikyti i tema
o mano vyras labai praktiskas tai geles jam pinigu svaistymas
Sianakt maniskis irgi kosejo be proto, tai piena pasildziau ir daviau puse stiklines isgert, apramino gerklyte ir toliau parpe.

Kaip apie mano vyrą doh.gif biggrin.gif Gėlių gaunu tik per progas (tiksliau tik per gimtadienį ir šiemet mamyčių dieną wub.gif )
Sveikatytės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavyzdinga: 17 spalio 2012 - 09:57
labas rytas! liginiukams linkiu greit greit sveikti! 4u.gif aplink daug sloguotu, kostinciu ir ciaudinciu-sunku maziukams atsilaikyti pries sita blogi doh.gif
labas naujokei! group.gif
o as va vaistu nuo skausmo net negeriu nuo vakar pietu, mano dantukas stebuklingai lengvai maudzia ir leidzia man miegoti!!! thumbup.gif ojei kaip gerai. as tikejausi pragaro kanciu doh.gif biggrin.gif tikiuosi nepabloges ir greitai pamirsiu sita "fui" procedura doh.gif
dar vakar pagyriau saviski, tai kiaule vakar sunervino iki negalejimo! siaundien kersysiu! biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 11:08)

oi kaip fainai dėl dantuko bigsmile.gif
ir baikit pyktis, gyvenkit draugiškai nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 11:15)
oi kaip fainai dėl dantuko bigsmile.gif
ir baikit pyktis, gyvenkit draugiškai nono.gif mirksiukas.gif

schmoll.gif negyvensiu draugiskai, eina jis sikt cool.gif nebedarysiu valgyti ir is darbo kuri laika negrizinesiu iskart namo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 17 spalio 2012 - 10:18
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 11:18)

oho tai jau rimtai prisidirbo unsure.gif na žiūrėk, kad tik susiprastų ir susitaikytumėt 4u.gif smile.gif
Atsakyti