Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 11:11)
Aš nesakiau kad galima būtų pateisint, tik būtų aiškiau kas jam užėjo. (tikiuosi neįsižeidei, kad paklausiau)

ne neįsižeidžiau,tame kažkiek tiesos yra žiūrint iš jo pusės...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 18, 12:08)
Sveikutės, imu kavas ir arbatas 4u.gif
Vakar dieną dar tik skaitysiu, o šiandien žiūriu, kad ne visoms ta dienelė labai  miela. Bigbang, nelabai ką patarsiu, to kažko neperskaičiau, bet kiek suprantu, tau tai nepatiko. Pergalvok, kaip elgiasi jo artimieji, ar yra tikimybė nemalonumams progresuoti? O kiek metų jį pažįsti? Gal tikrai, tik girtam užbangavo.
Aš jau gyvesnė, ačiū už sveikatos palinkėjimus 4u.gif . Galvą truputį pasuku, skausmas mažesnis, apsieisiu gal be daktarų biggrin.gif . Išsinuomavau vyro kompą biggrin.gif . Tik darbų daug susikaupė, nežinau, kiek laiko SM skirsiu smile.gif

Labas PEMPELE, džiugu, kad jau Tau geriau, nepersitemk labai su tais darbais, pasilepink ir prasveik normaliai smile.gif kaip mano vaikai mėgsta sakyti, Darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs 4u.gif
Atsakyti
Einu į dušą įlysiu,gal minčių kokių atsiras... nežinau kaip elgtis dabar...
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 12:13)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 12:13)
Labas PEMPELE, džiugu, kad jau Tau geriau, nepersitemk labai su tais darbais, pasilepink ir prasveik normaliai smile.gif kaip mano vaikai mėgsta sakyti, Darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs  4u.gif

Galėtų ir pabėgt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 16, 15:11)
pas mus uno manija  doh.gif

Su vaikais žaidi? Maniškiai anksčiau buvo užsigazavę, ypač su mano sese, kai atvažiuodavo, dabar su tuo štilis. Dabar mes lego sergam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 18, 12:17)
Galėtų ir pabėgt g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 13:14)
Einu į dušą įlysiu,gal minčių kokių atsiras... nežinau kaip elgtis dabar...

tik labai stipriai nepergyvenk, eik geriau vonioj pagulėk vietoj dušo, parelaxuok 4u.gif

pempė12, smagu, kad geriau jauties, kad taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 18, 12:22)
Su vaikais žaidi? Maniškiai anksčiau buvo užsigazavę, ypač su mano sese, kai atvažiuodavo, dabar su tuo štilis. Dabar mes lego sergam thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

JO, lego ir pas mus db ax.gif
Jei galėčiau padėčiau su tais darbais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 11:55)
Pasakiau....

išbandyk jį įvairiose situacijose, nes blyn jei taip blink.gif laikykis, kvėpuok ir apgalvojusi smeik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 13:09)
taip nėra,bet jei ir būtų tai galima pateisint tokį elgesi??
nuo kovo menesio.

Juo labiau jei tai vyksta nuo kovo mėn. Tai kaip suprantu užsitęsusi krizė. Aišku reiktų pasiaiškinti priežastis, gal jam kažkur nesiseka darbe ar panašiai.

Bet normaliuose dviejų žmonių santykiuose kai yra sveiki jausmai, net jei kažkuriam iš jų ir nesiseka, niekada nekyla noro skaudinti kitą, o juo labiau gazdinti.

O tos suplanuotos ir užsakytos vestuvės, po poros metų, neduok dieve aišku, tokio gyvenimo tau pasirodys tokiu absurdu. Kol dar laikas gerai pagalvok.
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 18, 11:23)
tik labai stipriai nepergyvenk, eik geriau vonioj pagulėk vietoj dušo, parelaxuok 4u.gif

pempė12, smagu, kad geriau jauties, kad taip ir toliau mirksiukas.gif

Neturiu vonios,as jau po duso... nezinau gal uzmest jam ka nors,nes dbr tylim abu...

QUOTE(giedra75 @ 2012 10 18, 11:28)
Juo labiau jei tai vyksta nuo kovo mėn. Tai kaip suprantu užsitęsusi krizė. Aišku reiktų pasiaiškinti priežastis, gal jam kažkur nesiseka darbe ar panašiai.

Bet normaliuose dviejų žmonių santykiuose kai yra sveiki jausmai, net jei kažkuriam iš jų ir nesiseka, niekada nekyla noro skaudinti kitą, o juo labiau gazdinti.

O tos suplanuotos ir užsakytos vestuvės, po poros metų, neduok dieve aišku, tokio gyvenimo tau pasirodys tokiu absurdu. Kol dar laikas gerai pagalvok.

nuo kovo gyvenam,bet nevyksta tai... tik va vakar neaisku kas pasidare..
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 18, 10:40)
Labas rytas, imu kavytes, super miegojau prisiziurejusi nusivylusiu, vyras net kelis kart nakti zadino, nes labai juokaiusi, nors liudnas sitas sezonas. Liko dar 5 serijos unsure.gif
Geros dienos visoms.
Pempe, kaip jauties?
Perlita, kaip tavo mazasis?
Kur Ditole jau kelinta diena? Cia as nematau, neatkreipiu demesio, nes galva serialu uzkista ar jos nebuvo? g.gif

Dar koseja. bwt siaip normaliai. kaip jus?
Atsakyti