Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(Lotari @ 2012 10 18, 09:26)
o is kurios tu cia puses jau taip ziuri, a neturi musm cia kokiu naujienu , a ? grazus, gerau jauciuosi, sauleta, sypsenu kruva, redbulis....  g.gif  itartina esi  biggrin.gif

Gera žinia iš mano kiemo tik ta, kad visi sveiki drūti, o mano bloga nuotaika išėjo su blogu oru smile.gif O jau jei gerų žinių turėčiau , tai čia didžiausiom ir spalvočiausiom raidėm išrašyčiau bigsmile.gif

BigBang, ar tai pirmas kartas? ar buvo ir anksčiau? nzn ką pasakyt, pas mus tokių dalykų nėra buvę unsure.gif tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti
aš nespėjau verysad.gif norėčiau į AŽ, BigBang, jei galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 10:45)
Gera žinia iš mano kiemo tik ta, kad visi sveiki drūti, o mano bloga nuotaika išėjo su blogu oru smile.gif  O jau jei gerų žinių turėčiau , tai čia didžiausiom ir spalvočiausiom raidėm išrašyčiau  bigsmile.gif
BigBang, ar tai pirmas kartas? ar buvo ir anksčiau? nzn ką pasakyt, pas mus tokių dalykų nėra buvę  unsure.gif tfu tfu tfu  unsure.gif

Buvo praitam bute i duris,bet tada buvo žiaaaaaauriai pergėręs,nepalyginsi su vakar.. Ir dar tai kad buvo kaip ir priežastis,nes jau ir pati ten norėjau taip padaryt,dėl tokios bobos,tai buvo ne tarpusavyje... bet vakar doh.gif
Atsakyti
BigBang 4u.gif , tikrai ne kas jei taip kartosis... gal reiktu susest ir apie tai pasikalbet, kol laikas dar.... bet vis tiek toks elgesys ne i gera, nes yra pazistamu rate toks vienas veikejas, kad kai prigeria, nezinai, ko galima tiketis, gerai kad ne maniskis pfu pfu pfu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirruna: 18 spalio 2012 - 11:52
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 18, 10:50)
BigBang  4u.gif , tikrai ne kas jei taip kartosis... gal reiktu susest ir apie tai pasikalbet, kol laikas dar....

Tai vat kad vakar bandziau kalbet bet nei jis kaltes jaučia,nei atsiprašė... Maždaug gerai kad taip padarė. Sakė aš viršininką vaidinu,tai jis parodė valdžią savo.... Sakau aš bijau tavęs..... sako tai gerai,biški gal reikia nes jau nežinai kaip su vyru elgtis blink.gif čia gal girto šnekos bet atsiprašau...... aš apšalus,nešneku su juo,neturiu ką pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 11:50)
Buvo praitam bute i duris,bet tada buvo žiaaaaaauriai pergėręs,nepalyginsi su vakar.. Ir dar tai kad buvo kaip ir priežastis,nes jau ir pati ten norėjau taip padaryt,dėl tokios bobos,tai buvo ne tarpusavyje... bet vakar  doh.gif

Pritariu Wirrunai - reikia susėsti ir pasikalbėti , gal jam tai nėra įtin svarbu, gal jis iš tų vyrų kurie mėgsta taip išliet neigiamas emocijas? TU TURI JAM PASAKYT, KAD TAVE TAI GAZDINA ..
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 10:54)
Pritariu Wirrunai - reikia susėsti ir pasikalbėti , gal jam tai nėra įtin svarbu, gal jis iš tų vyrų kurie mėgsta taip išliet neigiamas emocijas? TU TURI JAM PASAKYT, KAD TAVE TAI GAZDINA ..

Pasakiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 18 spalio 2012 - 11:58
BigBang, na dabar jau aiškiau. eina sau.. unsure.gif aš net nežinočiau, kaip reaguot, man tokie dalykai turbūt vieni iš baisiausių santykiuose. bet šiaip juk pati turėtum žinoti koks jis, link ko linkęs ir pan. tik tas jo pasakymas, kad reik jo bijot, nes jis vyras, tai ką žinau.. kad nepradėtų dažniau to rodyt, tuo labiau, kad tame nieko blogo nemato verysad.gif
Atsakyti
BigBang, jei galima parašyk į AŽ ir man, nespėjau perskaityti.

Iš to ką čia supratau tai yra problema su alkoholiu ir agresija?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 11:52)
Tai vat kad vakar bandziau kalbet bet nei jis kaltes jaučia,nei atsiprašė... Maždaug gerai kad taip padarė. Sakė aš viršininką vaidinu,tai jis parodė valdžią savo.... Sakau aš bijau tavęs..... sako tai gerai,biški gal reikia nes jau nežinai kaip su vyru elgtis  blink.gif  čia gal girto šnekos bet atsiprašau...... aš apšalus,nešneku su juo,neturiu ką pasakyt  doh.gif

Su girtu net neverta kalbėtis, jiems tada viskas kitaip atrodo.. bandyk kai jis išsiblaivo, bet pasakysiu tiek, kad jei jau išgėrus taip ereliu norisi pasibūt tai jau negerai...Sakau kaip žmogus iš šalies, labai bijau girtų vyrų, mano dėdė toks...
šiuo klausimu irgi nepatarėja, maniškis jei jau išgeria kada, tai sako<prisigėriau kaip šuva > ir eina gult tyliai ramiai...
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 10:58)
Su girtu net neverta kalbėtis, jiems tada viskas kitaip atrodo.. bandyk kai jis išsiblaivo, bet pasakysiu tiek, kad jei jau išgėrus taip ereliu norisi pasibūt tai jau negerai...Sakau kaip žmogus iš šalies, labai bijau girtų vyrų, mano dėdė toks...
šiuo klausimu irgi nepatarėja, maniškis jei jau išgeria kada, tai sako<prisigėriau kaip šuva > ir eina gult tyliai ramiai...

Na matai jis supyko kad jo nenorėjau išleist pas kaimynus... tipo aš jam reguliuoju poer daug,nu bet aš nerandu pateisinamos priežasties kad ir kaip bebūtų... blush2.gif
Atsakyti
reiktu pasikalbet kai negeres yra... o gyvent bijant vyro, tai ne gyvenimas, juk judu abu lygiateisiai, nesvarbu, kad tu moteris... o del vestuviu, tai geriau viska pries jas apgalvot, o ne po ju gailetis, bet tikiuos, kad jus viska issiaiskinsit ir viskas bus gerai 4u.gif , beje, o jus ne anglijoj esat kartu gyvene ar tik dabar kartu tepradejot UK gyvent?
Atsakyti