Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 12:55)
Pasakiau....

Mieloji, jeigu jau namai su išdaužytom sienom ir dar tokie pasisakymai, kad jo reikia bijoti, tai pokalbiai apie tai, kad jis tave gazdina nepadės. Jis tik geriau jausis, kad tu jo bijai. Reikėtų tokius santykius kuo greičiau baigti. Čia patarimas iš savo dar vienos asmeninės patirties.
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 18, 11:01)
reiktu pasikalbet kai negeres yra... o gyvent bijant vyro, tai ne gyvenimas, juk judu abu lygiateisiai, nesvarbu, kad tu moteris... o del vestuviu, tai geriau viska pries jas apgalvot, o ne po ju gailetis, bet tikiuos, kad jus viska issiaiskinsit ir viskas bus gerai 4u.gif , beje, o jus ne anglijoj esat kartu gyvene ar tik dabar kartu tepradejot UK gyvent?

kad grynai dviese tai anglijo jau beveik metai gyvenam,lietuvoj nesu macius tokiu dalyku....
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 12:00)
Na matai jis supyko kad jo nenorėjau išleist pas kaimynus... tipo aš jam reguliuoju poer daug,nu bet aš nerandu pateisinamos priežasties kad ir kaip bebūtų... blush2.gif

tai cia nepasiteisinimas, as savojo irgi daug kur neisleidziu arba is kokiu baliu istempiu, bet nebuna tokiu nesamoniu, nes zino, kad tai butu pirmas ir paskutinis kartas, tikrai netoleruociau tokio elgesio... maniskis prigeres pasidaro per daug meilus, kas mane kartais uzknisa tikraja to zodzio prasme
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 18, 11:02)
Mieloji, jeigu jau namai su išdaužytom sienom ir dar tokie pasisakymai, kad jo reikia bijoti, tai pokalbiai apie tai, kad jis tave gazdina nepadės. Jis tik geriau jausis, kad tu jo bijai. Reikėtų tokius santykius kuo greičiau baigti. Čia patarimas iš savo dar vienos asmeninės patirties.

Baigti tai baigti,bet ne viskas taip paprasta,vestuvems daug kas uzsakyta,daug dalyku esam kartu patyre ir meile yra... na nezinau as nesu macius jo tokio anksciau ir manes jis nepaliete,tik vat baisu kas bus ateity...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 12:00)
Na matai jis supyko kad jo nenorėjau išleist pas kaimynus... tipo aš jam reguliuoju poer daug,nu bet aš nerandu pateisinamos priežasties kad ir kaip bebūtų... blush2.gif

Na ir neieškok tų pateisinimų 4u.gif (ta prasme, kad nereikia jo poelgio teisint)

( nebent Tu savąjį po padu laikai, niekur vieno neišleidi ir šiaip kontroliuoji kiekvieną ji žingsnį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 18 spalio 2012 - 12:08
BigBang, nespėjau perskaityt, bet stiprybės tau ir teisingų sprendimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei kalba eina apie agresiją tai ir aš turiu patirties šiuo klausimu artimų žmonių rate, ir galiu tik tiek pasakyt - buvo vienas kartas kai ji pasireiškė, bus ir kitas. Net jei ir žmogus gailisi, atsiprašinėja ir pažadus dalina kad tai pirmas ir paskutinis kartas.. Tiesiog, jau mano manymu tai užkoduota pačiame žmoguje.
Na tikiuosi viskas tau išsispręs mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai tokia kategoriška nebūčiau, juk nebuvo smurto 4u.gif tik būtinai reikia išsiaiškinti viską, kad nebepasikartotų. o va jeigu jis nesupranta, kad net ir toks elgesys blogai, tada net nežinau unsure.gif reik parodyt, jog tau skaudu, BigBang, ir nemalonu matyti jo tokį elgesį, juk jei tu rūpi saviškiui-jis nebesielgs taip unsure.gif

beje, maniškis išgėręs irgi būna per daug lipšnus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 18 spalio 2012 - 12:09
Sveikutės, imu kavas ir arbatas 4u.gif
Vakar dieną dar tik skaitysiu, o šiandien žiūriu, kad ne visoms ta dienelė labai miela. Bigbang, nelabai ką patarsiu, to kažko neperskaičiau, bet kiek suprantu, tau tai nepatiko. Pergalvok, kaip elgiasi jo artimieji, ar yra tikimybė nemalonumams progresuoti? O kiek metų jį pažįsti? Gal tikrai, tik girtam užbangavo.
Aš jau gyvesnė, ačiū už sveikatos palinkėjimus 4u.gif . Galvą truputį pasuku, skausmas mažesnis, apsieisiu gal be daktarų biggrin.gif . Išsinuomavau vyro kompą biggrin.gif . Tik darbų daug susikaupė, nežinau, kiek laiko SM skirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 11:06)
Na ir neieškok tų pateisinimų  4u.gif

( nebent Tu savąjį po padu laikai, niekur vieno neišleidi ir šiaip kontroliuoji kiekvieną ji žingsnį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif primink kiek jau kartu gyvenat?

taip nėra,bet jei ir būtų tai galima pateisint tokį elgesi??
nuo kovo menesio.
Atsakyti
Pritariu Giedrai , kad šeimoje moteris neturi bijoti savo vyro.... kokia tada šeima ir koks gyvenimas?
Atsakyti
Maniškis irgi lipšnus išgėręs doh.gif biggrin.gif
Bet tai nesuprantu kaip vyras gali sakyt gerai kad bijai. Tai kokie čia santykiai pagrįsti baime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 12:09)
taip nėra,bet jei ir būtų tai galima pateisint tokį elgesi??
nuo kovo menesio.

Aš nesakiau kad galima būtų pateisint, tik būtų aiškiau kas jam užėjo. (tikiuosi neįsižeidei, kad paklausiau)
Atsakyti