Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 09:08)

Nu ne tokia jau ir klink klink pasirodo esu thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 09:09)
Aaa blush2.gif  ax.gif  žirafa aš, ne zebras lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif malonu susipazint lotuliukas.gif
Papildyta:
Jau vel temele i gala ax.gif Nu kad varom,tai varom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plepushka: 19 spalio 2012 - 09:21
Stabdom arklius, einam prie darbų rolleyes.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Na tikrai plepat, tik nusisuk doh.gif Ko šiandien nieks nei kavos nei arbatos neišvirė? g.gif Ar tik aš nemačiau? unsure.gif Na jei pražiopsojau, atleiskit man žioplai ir kalam dar po puodelį mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 09:01)
Labai neliūdėk 4u.gif sakyt gali ir nesakyt, bet skaityk, gal nuotaiką praskaidrės 4u.gif  4u.gif
Kas yra AD? blush2.gif  Va va, tai įsivaizduok kaokios mes dėkingos už Tavo pirmąją temutę 4u.gif  bis.gif  bis.gif

Atopinis Dermatitas. Ka tu, jei ne jus, tos temos ne nebebutu, pradzio Garda tempe, dabar jus, saunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 09:46)
Stabdom arklius, einam prie darbų rolleyes.gif

O as dar iki kito rudens dirbsiu namuose bigsmile.gif sekmes darbe 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 19, 08:46)
jau viena laikiau, laukiu atsakymu, o kita sav.kiti egazai ir dar kita sav. doh.gif , svarbiausia dovanos lotuliukas.gif
niu labai fainas vaikiukas, gal kita sav., jei geras oras ir mes leksim i lauka su seimyna pasiduot po darzo thumbup.gif

Varykit, mes siandien labai smagiai gaudem katuka bigsmile.gif vo

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jungiuosi su kava mirksiukas.gif
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 18, 23:35)
Kuriame UK pakrastyje tu gyveni?

Na čia viešai nenoriu rašyt pavadinimo smile.gif bet rytinej pusėj.
QUOTE(happyme @ 2012 10 19, 06:39)
Bigbang,liudna,kad tb taip elgias.. Ar jis lb principingas?ilgi nekalbadieniai pas jus buna ar ne?

Man ir liūdna,bet ką aš galiu padaryt,tikrai šį kartą nenusileisiu, nekalbėsiu, jei jam taip gerai man irgi bus gerai irnesakyk.gif pas mus nebūna išvis nekalbadienių,pirmas kartas mirksiukas.gif
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 06:44)
BigBang- laikykis, mes, moteros stiprios , oj... 
Sugalvojau, kad draugei padovanosių 1000 gervių, šiaip gal truputi tikiu tokiais dalykais blush2.gif  Tai ką man reiškia Jai išlankstyt, kad tik būtų laiminga ax.gif

Ačiū 4u.gif
O aš kažką praleidau,tavo draugė serga? g.gif
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 07:34)
jooo doh.gif o kompe ką jis ten ziurinėja  g.gif

youtube dokumentika ar siaip video nesamoningi...

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 07:34)
Priklausomybė pasireiškai tada, kai puikiai suvoki, kad Tau liko kokios tris valandos sutvarkyti namus, pagamint pietus, paruošt vakarienei produktus, suplanuoti kur svečius suguldyt,prasiskalbt, pati išsimaudyt,pasigražint, o TU SĖDI SM ir vis sakai, dar spėsiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif Va va čia puikiai aprašyta biggrin.gif Man irgi priklausomybė,nes aš pastoviai galvoju ***** reikia plaukus plaut,o žiūriu jau liko tik 2 val iki darbo o aš dar lovoj biggrin.gif

QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 07:40)
yra visokių pradedant 4x4.lt (kalba paie mašinas, bet kiekvieną kart nukrypsta į moteris), yra ir pažintys.lt (nuoat paie mašinas ir moteris) ir dar yra xxx.lt .

na nemanau kad registruosis visokiuose pazintyse jei net fb neturi... ne tokio būdo mirksiukas.gif jis nera is tu kur mergos klausimas didziausias galvoj wink.gif jam telefonai visokie,naujienos,dokumentika... senukas jis pas mane hihihi.gif įdomu kiek ilgai nekalbės g.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 19, 09:51)
Labas 4u.gif  Na tikrai plepat, tik nusisuk doh.gif  Ko šiandien nieks nei kavos nei arbatos neišvirė? g.gif  Ar tik aš nemačiau?  unsure.gif  Na jei pražiopsojau, atleiskit man žioplai ir kalam dar po puodelį mirksiukas.gif

Labas 4u.gif Tai va, likom be kavos ax.gif . Jau kaip reikia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 10:14)
Atopinis Dermatitas. Ka tu, jei ne jus, tos temos ne nebebutu, pradzio Garda tempe, dabar jus, saunu  4u.gif
Papildyta:

O as dar iki kito rudens dirbsiu namuose bigsmile.gif sekmes darbe  4u.gif
Papildyta:

Varykit, mes siandien labai smagiai gaudem katuka bigsmile.gif vo

Aš irgi dar namuose, kuo labai džiaugiuosi, bet ir čia yra ką veikti doh.gif . Geriau jau kas ateitų ir sutvarkytų, pagamintų, pagrėbtų, nurautų, nupjautų... Aš tik pirštuku pamojuočiau ax.gif lotuliukas.gif
Čia lauke taip iškart paveiksluoji ir įkeli?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 10:59)
Labas 4u.gif  Tai va, likom be kavos ax.gif . Jau kaip reikia drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Aš irgi dar namuose, kuo labai džiaugiuosi, bet ir čia yra ką veikti doh.gif . Geriau jau kas ateitų ir sutvarkytų, pagamintų, pagrėbtų, nurautų, nupjautų...  Aš tik pirštuku pamojuočiau ax.gif  lotuliukas.gif
Čia lauke taip iškart paveiksluoji ir įkeli?

Ne, ne tokia dar profe laugh.gif jau namie mes, laukiam kol ateis interneta ivest, tai nebuvom ilgai biggrin.gif zinau ta jausma, eini, renki, tvarkai, apsisuki, ve bardakas, as sian nerankioju, lai kuicia viska ka nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 10:52)
Labas rytas  4u.gif  jungiuosi su kava  mirksiukas.gif
Man ir liūdna,bet ką aš galiu padaryt,tikrai šį kartą nenusileisiu, nekalbėsiu, jei jam taip gerai man irgi bus gerai irnesakyk.gif  pas mus nebūna išvis nekalbadienių,pirmas kartas
youtube dokumentika ar siaip video nesamoningi...
na nemanau kad registruosis visokiuose pazintyse jei net fb neturi... ne tokio būdo  mirksiukas.gif jis nera is tu kur mergos klausimas didziausias galvoj wink.gif jam telefonai visokie,naujienos,dokumentika... senukas jis pas mane hihihi.gif įdomu kiek ilgai nekalbės  g.gif

Gal šiandien nebėra taip beprotiškai skaudu, pasaulis nebegriūva? Daug daug tau balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nekalbėk, laikykis, kad suprastų, jog šitaip elgtis tikrai nėra norma schmoll.gif
Atsakyti
Ech, o aš prasikankinau su CV rašymu. Nuplaukė viskas su senu kompu verysad.gif.
Pasirodo tiek patirties prikaupus, kol susirankiojau iš visų kampų papierukus , kad vėl viska surašyti visai nusiplūkiau . devil.gif

"Žaviuosi" politiniais sprendimais. Pati socialinės apsaugos min. sunaikina tarnyba dėl vieno asilo ir meta 30 zmoniu laukan. Bet paskutine minute susigriebe ir pradejo siūlyti kitus variantus.

Niu jei nieko doro nepasiulys gun_bandana.gif, tai aš jau irgi klijuosiu prie kėdės kanclerį devil.gif aggressive.gif
Atsakyti
Sunervino, rašiau rašiau, viskas prapuolė (internetas truputį pūliuoja doh.gif ), o paskui įsikėlė sena žinutė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 spalio 2012 - 11:14
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 10:05)
Gal šiandien nebėra taip beprotiškai skaudu, pasaulis nebegriūva? Daug daug tau balionų 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nekalbėk, laikykis, kad suprastų, jog šitaip elgtis tikrai nėra norma schmoll.gif

Tikrai gerai jaučiuosi,neimu į galvą,keista g.gif ačiū už balionus,galvoju gal reikia iki miesto nušliaušti,apsipirkti truputį,bet vėlgi prieš darbą ir tokiu oru nesinori kišt nosies iš namų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 11:12)
Sunervino, rašiau rašiau, viskas prapuolė (internetas truputį pūliuoja doh.gif ), o paskui įsikėlė sena žinutė doh.gif

lotuliukas.gif man ir taip kartais buna, taip vargstu kol su telefonu ka parasau, i man sako, privalote ivesti zinute lotuliukas.gif tikiuosi dabar taip nenutiks bigsmile.gif
Atsakyti