Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 07, 07:43)
Dekui  4u.gif
Buvo rasyta, kad Baikal M turi tu bakteriju, gal man jo paieskoti, tiktu?

As pasinaudoju baikalu i siemet ir pernai, greiciau viskas vyskta, pirkau is cia
http://mulciavimas.lt/baikal-em1/

QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 07, 10:16)
Mergaitės mergaitės, priminkit man kaip sodint bulves po šiaudais?
Tiesiog be jokių vagų daryt,kokiu sluoksniu šieną dėt?nereik prispaust-laikysis.
Mano brangusis parūpino pagaliau šieno,tai jau kai griebsiu  bigsmile.gif  biggrin.gif

As nusienavau pieva, tada ant jos dejau shiaudu mazdaug 15 cm storio, tokiom ilgom "lysvem" tada dariau shiene "skylutes" ir dejau bulves ant pievos truputi ispaudus ranka. Per vasara pora kartu reikejo gerokai papildyt shaiudais.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 07, 10:44)
Šukuojam, ant daržo dedam  biggrin.gif Tačiau mulčiuoju ir gėlynus, dekoratyvius krūmus, jiems pavasarį neužtenka. Dirva šiuo metu yra net labai perdźiūvus.

Šiuo metu tai jau perdžiuvus, sutinku, bet pas mene užklota jau prieš kokias dvi savaites, kai dar buvo drėgna mirksiukas.gif Vakar kaip tik pakilnojau tą šieną, patikrinau, drėgna po juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 05 07, 00:02)
,ten buvo siuloma tiesiog miske prisirinkt senu gryb kepuriu ismaisyt juos vandeni ir palaistyt mulcia..

o kam? gamta pati viską sutvarko. Grybai atsiras, jeigu viską tinkamai darysite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 05 07, 13:12)
o kam? gamta pati viską sutvarko. Grybai atsiras, jeigu viską tinkamai darysite mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

va, kad taip valgomų grybų pridygtų, nueini į daržą, prisigrybauji... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 07, 10:16)
Mergaitės mergaitės, priminkit man kaip sodint bulves po šiaudais?

http://www.youtube.c...h?v=TmQ5iuztAiU

http://www.youtube.c...h?v=QpyvVt0E-f0

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 07, 13:24)
drinks_cheers.gif

va, kad taip valgomų grybų pridygtų, nueini į daržą, prisigrybauji...  biggrin.gif

tai vat as ir noriu,kad butu valgomi,o ne bile kokie.neskai darzas keli kvadratai noris kuo naudingiau isnaudot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 05 07, 14:02)
tai vat as ir noriu,kad butu valgomi,o ne bile kokie.neskai darzas keli kvadratai noris kuo naudingiau isnaudot unsure.gif

keistas jūsų noras. darže normalių grybų nebūna. normalūs miške, o kiti valgomi angaruose. pasiskaitykit šampinjonų auginimo technologiją, praeis noras bandyt augint darže.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 05 07, 14:29)

thumbup.gif 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 07, 14:23)
keistas jūsų noras. darže normalių grybų nebūna. normalūs miške, o kiti valgomi angaruose. pasiskaitykit  šampinjonų auginimo technologiją, praeis noras bandyt augint darže.

mano vaikystej pievagrybiai naturaliai augo pievose unsure.gif
instrukcijoj raso,kad jie auga praktiskai bet kur nuo palanges iki siltnamio ar sandeliuko,manau eksperimentuosiu siltnami rolleyes.gif
Atsakyti
Padariau vakar kaip reik, nuemiau, palaisciau, ir vel uzdejau zole.
Bakterijas tik netu galima isigyti?

Cia dar ne i tema, o aeruoti dabar dar galima? Nes po ziemos pieva, kur buvo sniegas atrodo labai, labai liudnai unsure.gif Sakau gal macytu aeravimas kazkiek g.gif

Ai dar, mulciavau braskes, o gi ju tarpuose svogunu sejinukai sukisti, islys man kazin laiskai pro zole ?g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 07 gegužės 2013 - 15:53
Idedu savo siumetines mulciuotas lysves. Siemet bandysiu susidraugauti su mulciavimu darze, ne tik siltnamyje smile.gif Kur sukaisioti pagaliukai, tai tik pasizymejau kur kas paste, mazum vejas pakils ir isdraskys ten ta siena. Bet nepanasu,kad taip atsitiktu. Kairej pusej viena siaura ilga vaga palikau kopustams, ji dar nemulciuota. Dar kiauriau tai bulves pasodintos ir uzzertos jau.

Foto
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 07, 17:02)

Kaip minkstai atrodo thumbup.gif Faina! Mano tai zalios, o viena braskiu lysve tokia miksuota - puse siaudais apklota, dalis isgrebtu sienu is pievos, ir kamputis zole apdetas. biggrin.gif
Atsakyti