Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Juokingiausia, kad pati savo skrandį tiek sudirginau, kad dabar skubiai gaminuosi pietus.

Dandelion fuzz - bet kai pagalvoji tai vargšai tie kompai, tai arbata tai kava apipilti, tai klaviatūroj trupinių pilna : doh.gif doh.gif .

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 10:52)
Gerai, kad man šiandien laisva, tai bet kada iki šaldytuvo galiu nueit  tongue.gif
BLyn, užsipyliau arbatos ant kompo  doh.gif  truputi uždurniavo... bet atrodo tvarkosi jau po truputi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 23, 12:06)
tik grįžus namo geriau pasijaučiu gaudama begales sms  wub.gif gaila, kad jam darbas dabar 4 paras iš eilės, tad susimatysim tik šeštadienį  lotuliukas.gif

miela wub.gif jau gali laukti šeštadienio mirksiukas.gif

Man atrodo, kad Torčiukas jau čia buvo užklydusi 4u.gif Ar klystu? Šiaip Labas smile.gif

Ethellakeksiukai bus kepami ketvirtadienį rolleyes.gif Teks dar palaukt kol namai bus šilti ir skaniai (tikiuosi) kvepiantys bigsmile.gif Ir tave kitą savaitę kviesiu pasimatyt rolleyes.gif gal ir daugiau bus norinčių? ax.gif

Atsakyti

Aha, buvau šmėstelėjus. 4u.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 23, 11:05)
Man atrodo, kad Torčiukas jau čia buvo užklydusi 4u.gif Ar klystu? Šiaip Labas smile.gif

Ethellakeksiukai bus kepami ketvirtadienį rolleyes.gif Teks dar palaukt kol namai bus šilti ir skaniai (tikiuosi) kvepiantys bigsmile.gif  Ir tave kitą savaitę kviesiu pasimatyt rolleyes.gif gal ir daugiau bus norinčių? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 23, 12:05)

Ethellakeksiukai bus kepami ketvirtadienį rolleyes.gif Teks dar palaukt kol namai bus šilti ir skaniai (tikiuosi) kvepiantys bigsmile.gif  Ir tave kitą savaitę kviesiu pasimatyt rolleyes.gif gal ir daugiau bus norinčių? ax.gif

Cherry, žinoma, tik man asmeniškai susidarė įspūdis, kad kažkaip nepatikliai kitų mergaičių atžvilgiu tu nusiteikusi, ar tai bijai, ar nenori susipažinti, vat tik Ethellai buvo garbė suteikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 11:52)
Gerai, kad man šiandien laisva, tai bet kada iki šaldytuvo galiu nueit  tongue.gif
BLyn, užsipyliau arbatos ant kompo  doh.gif  truputi uždurniavo... bet atrodo tvarkosi jau po truputi biggrin.gif

bus tau gert arbatą su kompu smile.gif tau pasisekė lotuliukas.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 23, 12:05)

aha, jau dabar laukiu. wub.gif
gali paorganizuoti kada pasisėdėjimą
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 23, 13:51)
Cherry, žinoma, tik man asmeniškai susidarė įspūdis, kad kažkaip nepatikliai kitų mergaičių atžvilgiu tu nusiteikusi, ar tai bijai, ar nenori susipažinti, vat tik Ethellai buvo garbė suteikta  biggrin.gif

Joa, aš ir pamaniau, kad toks įspūdis gali susidaryti. Bet taip tikrai nėra smile.gif Mane iki šiol liūdesio kirminas graužia, kad nebuvau meet'e 4u.gif Tiesiog Ethella dirba prie mano namų, tai, kai einu namo pakeliui kaip tik patogu susitikt rolleyes.gif Betgi sakau, bus norinčių- tai aš noriu susipažinti, jeigu ką mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 23, 10:29)

Mergyt kur fotkes meeto??? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
DF su fenu reikia prapūsti, vargas su tokiais įvykiais, kolega kavą išpylęs buvo, tai amen doh.gif

Cherry eisim 4u.gif ir kitas merginas prigriebsim mirksiukas.gif

Pažiūrėjau ką Torčiukas čia įdėjo, dievaži skrandį susuko net, tai suvalgiau kibiną bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 23 spalio 2012 - 12:45
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 23, 13:07)
Joa, aš ir pamaniau, kad toks įspūdis gali susidaryti. Bet taip tikrai nėra smile.gif Mane iki šiol liūdesio kirminas graužia, kad nebuvau meet'e 4u.gif Tiesiog Ethella dirba prie mano namų, tai, kai einu namo pakeliui kaip tik patogu susitikt rolleyes.gif  Betgi sakau, bus norinčių- tai aš noriu susipažinti, jeigu ką mirksiukas.gif

Na tai manau čia lengvai pataisoma, tikrai būtų smagu ir su tavimi susipažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 23, 13:21)
Mergyt kur fotkes meeto??? blush2.gif  ax.gif

Šiandien įdėsiu į FB. Bus patogu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 23, 14:10)
Šiandien įdėsiu į FB. Bus patogu?  ax.gif

Nusikopinsim tada...ane mergaites? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 23, 16:10)
Šiandien įdėsiu į FB. Bus patogu?  ax.gif

tiks! biggrin.gif