Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Seila @ 2012 10 31, 12:29)
Tai reikejo paskambinti! tongue.gif  blush2.gif

Aga... 4u.gif

Skaniu pietuku visoms! drinks_cheers.gif

Smigau žinok miegoti blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Jungiuos prie tų, kurioms patinka vakare prasieit per kapines, kai pilna žvakučių rolleyes.gif Tos ramybės iš šitos šventės niekas negali atimti ax.gif Nors aš šiemet, gaila, bet irgi nebūsiu kartu su šeima, nes važiuosiu namo turbūt tik šeštadienį, bet grįžusi vistiek nulėksiu iki kapinių bent trumpam 4u.gif
Turėsiu lakstymo artimiausiom dienom, nes ne tik mamai, bet dar ir dėdei gimtadienio dovanėlių ieškosiu, o ko konkrečiai net nežinau doh.gif

Qwertama 4u.gif Po juodo periodo visada ateina šviesesnis- toks dėsnis 4u.gif

Visoms gražaus ramaus laiko...
Atsakyti
skaitau ir taip gražiai atsiliepiat apie Vėlines, kapines. o aš prisipažinsiu - niekada nesu buvusi ant kapinių vakare, kai žvakutės dega. Mūsų kapinės giminės yra gana tolokai nuo ten, kur gyvena mama, mašiniuko nėra, tad kažkaip ir nevažiuodavom, mama aplankydavo kapelius prieš tai. be to, ne visada ir grįžtu tom dienom namo. va, pvz, žadu važiuoti kitą savaitgalį ax.gif
Atsakyti

Merginos, gal turite kuri ka nors is skelbimu,plakanu likusiu pavyzdziu nuo pernai metu turite kompuose?kalbu apie sventini laikotarpi kaledini,kvietimus i svente darbo, sveikinimus kazkokius tiesiog ieskau ideju... blush2.gif 4u.gif ant skelbimo lenteos reiks kabinti, tai suku galva... g.gif
Atsakyti
Qwertama, kas čia dabar? Tikiu, kad viskas bus gerai ir jei reikės išsikalbėti, tai visada pasiruošusios smile.gif

Man irgi įdomi diena buvo... važiuoju iš kursų namolio, muzika ant viso garso, dainuoju sau linksmai, sustojau prie šviesaforo, baisingi kamščiai, eina toks vyras... mintyse tik "pala pala"... o gi mano eksas biggrin.gif Čia Seila buvo rašiusi, kad seni vaiduokliai prisikėlė, tai mano irgi pasivaideno, bet šįkart labai aiškiai mačiau, kad ten tikrai jis. Nežinau, ar mane matė, ar apsimetė, kad nemato, nes toj perėjoj jam kažkaip labai nesisekė eiti biggrin.gif Nesuvirpėjo man niekas, dėl to džiaugiuosi, tik dabar labai labai noriu apsikabinti savo berniuką...

Man irgi Vėlinės patinka, tokia ramybe dvelkia šita diena, bet šiais metais negrįšiu namo...
Atsakyti

Svarbiausia jog niekas krutineje nesuspusdejo... 4u.gif kad ramu ir mintys nesisuka... As tai galvoju apie jura,saule,smeli...kaip as noreciau atostogu kur nors Egipte... blush2.gif

...grizau namucio pas tevus. Ryt jie vaziuoja i kaima, o as aplankiusi cia kapelius vaziuosiu i miesta atgal. Sivakar Helauvynas,ane? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Priešaky keturios išeiginės... Smagumėlis mirksiukas.gif Man irgi labai patinka artėjančios šventės, tikrąja to žodžio prasme šventės drinks_cheers.gif Aplankau kapus, tam tikra prasme pabendrauju su jau išėjusiais, bet amžinai svarbiais ir mylimais. O koks grožis ir ramuma sielai lankytis kapinėse vakarais....kartoju po keliskart... Prie mano namų yra kapinės, kuriose palaidota daug įžymių žmonių: Titas Masiulis, Salomėja Nėris, Bernardas Brazdžionis, kunigas R. Mikutavičius ir kt. Tai per šias šventes būna žvakių jūra....neapsakomas grožis!!!

QUOTE(Ethella @ 2012 10 31, 09:55)
Meyle kaip Tavo mokslai?  mastau.gif

Ačiū, tempuotai. Jau baigėsi koliai, dabar visokie namų darbai ir atsiskaitymai žodžiu. Beliko mėnesis paskaitų, o gruodį sesija. Greit laikas bėga, o man taip patinka studijuoti, nenoooooriu pabaigos! blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(Seila @ 2012 10 31, 19:15)
  ...grizau namucio pas tevus. Ryt jie vaziuoja i kaima, o as aplankiusi cia kapelius vaziuosiu i miesta atgal. Sivakar Helauvynas,ane? ax.gif

Taip, vakarop pradėjo skambėt mano telefonas. Viena draugė kviečia į klubą, antrą į kitą, trečia į teminį helauvyninį vakarėlį. Nu geras, kaip švenčia visi blush2.gif O aš kažkaip ne... g.gif O ir pasiūlymai visgi nesuviliojo, ne ta nuotaika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 31 spalio 2012 - 20:45
QUOTE(meyle @ 2012 10 31, 20:44)

Taip, vakarop pradėjo skambėt mano telefonas. Viena draugė kviečia į klubą, antrą į kitą, trečia į teminį helauvyninį vakarėlį. Nu geras, kaip švenčia visi blush2.gif O aš kažkaip ne... g.gif O ir pasiūlymai visgi nesuviliojo, ne ta nuotaika ax.gif

Kaip smagu kad nerimsta telefonas... ax.gif Kad esi kvieciama ir reikalinga kompanijoje... 4u.gif mano tai tyli...lekciau jauciu ir dabar kur jei pakviestu kuri nors, bet pas mane nu taip visos uzsisedejusios jog baisu.Namai- darbai-bernai...Psio...As tai nesuprantu kaip nesinori pabuti kompanijoje, atsipalaiduoti,pasokti, pabendrauti... g.gif visi uzsidare savuose ratukuose sedi...na ka padarysi, toks tas gyvenimas...

Ramaus vakaro, kas namuciuose juos leidzia... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 31, 21:44)
Kaip smagu kad nerimsta telefonas... ax.gif Kad esi kvieciama ir reikalinga kompanijoje... 4u.gif mano tai tyli...lekciau jauciu ir dabar kur jei pakviestu kuri nors, bet pas mane nu taip visos uzsisedejusios jog baisu.Namai- darbai-bernai...Psio...As tai nesuprantu kaip nesinori pabuti kompanijoje, atsipalaiduoti,pasokti, pabendrauti... g.gif visi uzsidare savuose ratukuose sedi...na ka padarysi, toks tas gyvenimas...

Ramaus vakaro, kas namuciuose juos leidzia... drinks_cheers.gif

ta pati situacija verysad.gif

o kas liecia Velynes, tai man grazi svente, man labai grazu buna vakare ant kapiniu, kai zvakes dega wub.gif ne vienais metais esu buvus... gal reiks ir ryt vakare nuvaziuot ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytės mirksiukas.gif Kaip buvo gera miegoti kiek širdis geidžia... Sapnavau, kad mūsų tema susiorganizavo kelionę į kalnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 01, 09:41)
Labas rytas, mergytės mirksiukas.gif Kaip buvo gera miegoti kiek širdis geidžia... Sapnavau, kad mūsų tema susiorganizavo kelionę į kalnus biggrin.gif

Laba ryteli... ax.gif Geras sapnas! bigsmile.gif As irgi katik is lovytes islipau...Vejas uz lango pucia girdziu stiprus... Eisiu tuoj kavos darytis! tongue.gif

Grazios dienos,nesusalkite! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 31, 09:55)
Labas, mergaitės  4u.gif

Elskere anketą prasitrynei, nes jau ramu viduje?  wub.gif Kaip judviems sekasi?  ax.gif

Bijau, ka ir prisikalbeti (tfu tfu tfu) biggrin.gif bet tikrai istryniau ramia sirdimi anketa. Sekas gerai, na isskyrus, kad vakar pries jam isvykstant keletai dienu i kita miesta gavos nemenkas kivircas, labiau del mano kaltes blush2.gif verysad.gif net nzn kodel ir del ko taip gavos, bet visa vakara vakar neradau sau vietos. Gaila, kad gris tik sekmadienio vakara ir tik tada galesim normaliai pakalbeti. Vakar kazkiek bandem dar aiskintis, siandien skambino, tai jau normaliai kalbejom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskere: 01 lapkričio 2012 - 20:53