Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Laurita sakei eisi i 007 operacija Skyfall filma, ar patiko? nes renkuos tarp sio ir Pabandom is naujo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 01, 22:08)
Laurita sakei eisi i 007 operacija Skyfall filma, ar patiko? nes renkuos tarp sio ir Pabandom is naujo... g.gif

Mes tai matėm „Pabandom iš naujo“... toks ramus filmas, nebanalus sakyčiau, manajam kaip bebūtų keista patiko... Bonde tikrai daugiau veiksmo būtų.
Atsakyti
labas rytas, mergaitės 4u.gif
sėdim darbe dviese, gal ir nieko visai, tylu, ramu... darbuotis po truputį sekasi, pasidarysiu visus užsistovėjusius darbelius. šiandien dirbu tik iki pietų thumbup.gif
žinokit kuo toliau, tuo labiau man patinka manasis wub.gif jaučiu, kad klimpstu vis labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 09:47)
labas rytas, mergaitės  4u.gif
sėdim darbe dviese, gal ir nieko visai, tylu, ramu... darbuotis po truputį sekasi, pasidarysiu visus užsistovėjusius darbelius. šiandien dirbu tik iki pietų  thumbup.gif
žinokit kuo toliau, tuo labiau man patinka manasis  wub.gif jaučiu, kad klimpstu vis labiau  lotuliukas.gif

Labai smagu Rimka... džiaugiuosi dėl tavęs. Aš tai matyt įklimpusi, nors dar iki galo to nepripažįstu biggrin.gif Man tai žiauriai nedarbinga nuotaika, po visų mokymų, laisvadienio, organizmas nesupranta, ką aš čia šiandien turiu darytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 10:21)
Labai smagu Rimka... džiaugiuosi dėl tavęs. Aš tai matyt įklimpusi, nors dar iki galo to nepripažįstu  biggrin.gif Man tai žiauriai nedarbinga nuotaika, po visų mokymų, laisvadienio, organizmas nesupranta, ką aš čia šiandien turiu darytu  biggrin.gif

cha, tu nesupranti, ką turi daryti, o aš noriu tai namo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif palikau miegantį, o pati tai į darbą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Laba ryta,mielosios... ax.gif 4u.gif

Stai ir vel PENKTADIENIS! tongue.gif Sivakar turesiu vel sveciu, antra savaitgali is eiles pas mane vaziuoja... wub.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 08:15)
Mes tai matėm „Pabandom iš naujo“... toks ramus filmas, nebanalus sakyčiau, manajam kaip bebūtų keista patiko... Bonde tikrai daugiau veiksmo būtų.

Mano wub.gif nori i Bonda o as noriu i ta pabandom is naujo doh.gif man norisi romantikos, legvumo,meiles,o tam Bonde ten jauciu saudom gaudom... biggrin.gif ziuresim ka cia nuspresim... rolleyes.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 08:47)

sėdim darbe dviese, gal ir nieko visai, tylu, ramu... darbuotis po truputį sekasi, pasidarysiu visus užsistovėjusius darbelius. šiandien dirbu tik iki pietų  thumbup.gif
žinokit kuo toliau, tuo labiau man patinka manasis  wub.gif jaučiu, kad klimpstu vis labiau  lotuliukas.gif

nai nai nai... blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 09:21)
Labai smagu Rimka... džiaugiuosi dėl tavęs. Aš tai matyt įklimpusi, nors dar iki galo to nepripažįstu  biggrin.gif Man tai žiauriai nedarbinga nuotaika, po visų mokymų, laisvadienio, organizmas nesupranta, ką aš čia šiandien turiu darytu  biggrin.gif

o man vakar vakare kaip sekmadienis buvo...tas toks nusiteikimas darbui...pas mus irgi siandien daug nera darbuotoju,pasieme iseigine... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 02, 10:35)

o man vakar vakare kaip sekmadienis buvo...tas toks nusiteikimas darbui...pas mus irgi siandien daug nera darbuotoju,pasieme iseigine... 4u.gif

Na mes labai smagiai vakar pabuvome mieste, prisivaikščiojom, taip atsipalaidavom, pavakarieniavom mieste, buvau pamiršusi, kad šiandien į darbą.

Seila, tame filme labiau analizuojama, ką daryti, kad ta romantiką išliktų, kaip ją atgaivinti, filmas sakyčiau labiau aktualus porom, kurios jau labai ilgai kartu, šiltas jis, toks mielas ir Meryl Streep visada priduoda bet kokiam filmui žavesio, bet tikrai ne berniukiškas filmas, nors sakau manajam tai patiko biggrin.gif

Rimka, ajajajai... tai jau miegat ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 10:46)
Rimka, ajajajai... tai jau miegat ką  lotuliukas.gif

a ko laukt blush2.gif
svarbiausia, kad visur gerai thumbup.gif ir man jis tikrai laaabai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 02 lapkričio 2012 - 09:55
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 09:53)
svarbiausia, kad visur gerai  thumbup.gif ir man jis tikrai laaabai patinka  wub.gif

Mes jau diskutuojam tokiom temom... tongue.gif biggrin.gif

O beja kur visos dingusios???Kazkaip tema siek tiek pasyvi paliko...KU KU,kur visos... bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 02, 10:55)
Mes jau diskutuojam tokiom temom... tongue.gif  biggrin.gif

O beja kur visos dingusios???Kazkaip tema siek tiek pasyvi paliko...KU KU,kur visos... bigsmile.gif  tongue.gif

matyt laisvadienius mergaitės turi thumbup.gif
Atsakyti
Tikriausiai... net kamščių ryte nebuvo, labai nustebau, paskui supratau, kad matyt koks trečdalis Vilniaus pabėgęs iš Vilniaus biggrin.gif

Rimka, erzinu tave, erzinu biggrin.gif Šaltomis rudens naktimis gera miegoti ne vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 11:09)
Tikriausiai... net kamščių ryte nebuvo, labai nustebau, paskui supratau, kad matyt koks trečdalis Vilniaus pabėgęs iš Vilniaus  biggrin.gif

Rimka, erzinu tave, erzinu  biggrin.gif Šaltomis rudens naktimis gera miegoti ne vienai  biggrin.gif

žinau, kad erzini, kartais mėgstu pasiduoti tam...
ech, gavau sms wub.gif wub.gif wub.gif blem, mesčiau viską ir lėkčiau namo, ale darbas... darbas... bandau dirbti.... va, jau padariau darbelių nemažai... doh.gif
Atsakyti