Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

O man savaitgaliais kaip tik laiko kazkiek daugiau, kai vyras namie, pazaidzia su mazuoju bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 21, 00:22)
Zoologijos sode jau kiti jausmai. Beveik visų gyvūnų gaila, nes liūdni jie, per maža jiems vietos.

Nemėgstu lankytis zoologijos sode - labai jau širdį suskausta. Vargu ar Lietuva turėtų didžiuotis tokiu kalėjimu.

Buvau numačius šiandien į mišką nueiti - bet kad saulės nė nematyri pas mus schmoll.gif Gal dar išsigiedrins.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(happyme @ 2012 10 20, 10:16)
oi kokie faini planai... bigsmile.gif aš taip noriu į Kauno Zoo, ensvarbu, kad neturim kleckiuko, noriu pati nueit biggrin.gif labai seniai ten bebuvau..
gero laiko jums!

Tikrai daug buvo jaunų porelių, be jokių kleckiukų biggrin.gif . Ir buvo ir vyresnių porelių bigsmile.gif , kurios taip pat kuo smagiausiai vaikštinėjo ir cukraus vatą dalinosi thumbup.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 10:31)
tik vat kad as durno charakterio ilgai pykt nemoku  blush2.gif
Gero dienos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi, net kai labiausiai supykstu, po dienos jau tik man pačiai blogai, kad pykstu, ir po truputį pradedu bendravimą, bet šaltokai, stengdamasi išlaikyti savigarbą blush2.gif

QUOTE(flooding @ 2012 10 20, 11:20)
Labas rytas, mergaitės smile.gif

Manau, kad metas man atlaisvinti vietelę šioje temoje smile.gif  Na nespėju aš su jumis. Kažkaip paviršutiniškai tada aš čia įsipaišau... Ačiū už smagius plepesiukus 4u.gif  Pažada keistis atvirutėmis tęsėsiu, nes labai jau norisi bigsmile.gif

Na kur tu dabar, flooding, negi skriaudžiam wub.gif verysad.gif ? Tu kaip razinka ant pyrago su paviršutinišku bendravimu, kaip pati sakai thumbup.gif . Kai tik norėsis įsiterpti - prašom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2012 10 21, 08:54)
Labas rytas  4u.gif
Nemėgstu lankytis zoologijos sode - labai jau širdį suskausta. Vargu ar Lietuva turėtų didžiuotis tokiu kalėjimu.

Buvau numačius šiandien į mišką nueiti - bet kad saulės nė nematyri pas mus  schmoll.gif Gal dar išsigiedrins.

Taip, gaila, todėl ir manau, kad reikia tenai lankytis, nes bilietas yra kaip auka. Kuo daugiau nupirktų bilietų, tuo turėtų būti geriau g.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos, parsinesu prie kavos, pacios kepti blush2.gif
Nagi kuria kava kaiciat? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibelė: 21 spalio 2012 - 10:10
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 21, 08:39)
Plepushka, ar bus šiandien sriubos ar nuplaukė? g.gif  biggrin.gif

Bus ,jei nesutingsiu ax.gif viskas gud isejo vakar ax.gif ir net labai jau gud.. wub.gif uz tai,siandien gal pabusiu gera ax.gif

Labas 4u.gif

Pempe,smagu,kad gerai praleidot diena 4u.gif simtas metu,nesu buvusi zoo blush2.gif per toli biskuti mums ten vaziuoti ax.gif

Kas esat gamine ta cili sriuba,ar butina tik jautienos farsa deti? g.gif netiks kiaulienos?
Papildyta:
mmmmmmmmmmmmmmmmm,Kibele,kaip skaniai atrodo rolleyes.gif cia ne snikeris? g.gif [ciumpu greitai viena,dar nuo kito braskes nusvilpiu,ir atgal po kaldra]
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 12:14)
Bus ,jei nesutingsiu  ax.gif viskas gud isejo vakar  ax.gif ir net labai jau gud.. wub.gif uz tai,siandien gal pabusiu gera  ax.gif

Labas  4u.gif

Pempe,smagu,kad gerai praleidot diena  4u.gif simtas metu,nesu buvusi zoo  blush2.gif per toli biskuti mums ten vaziuoti  ax.gif

Kas esat gamine ta cili sriuba,ar butina tik jautienos farsa deti? g.gif netiks kiaulienos?
Papildyta:
mmmmmmmmmmmmmmmmm,Kibele,kaip skaniai atrodo  rolleyes.gif  cia ne snikeris? g.gif  [ciumpu greitai viena,dar nuo kito braskes nusvilpiu,ir atgal po kaldra]

nea, cia sokoladainis pagal Beata, ir labai anglu megstamas, man Beatos patobulintas su karamele skanesnis nei vienas thumbup.gif
As va ir vafliu prikept spejau,o kavos nera
Atsakyti
Štai prašom, pilu visoms po puodelį user posted image

Ir gardžiuojamės Kibelės kepiniais... thumbup.gif
Atsakyti
siandien as be balso doh.gif vakar prisirekavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 21, 10:47)
siandien as be balso doh.gif  vakar prisirekavau doh.gif

Čia jau aš kažką praleidusi būsiu g.gif Kas per rėkavimai? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif ,

jungiuosi ir as su kava prie jusu.

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 21, 00:22)

Pirmiausia norėjau sužinoti, kaip jūs gyvenot, užtrukau beskaitydama ax.gif . Dabar ataskaita - botanikos sode gražus gražus ruduo, daug spalvotų lapų įvairiausių formų, bėgioja jaunosios, plaukioja antytės ir tas kvapas... Rudens-lapų-žemės, dar kažko... Braidžiojom po lapus, spardėm, rinkom ir mėtėm ax.gif .Žodžiu, patiko, tik kiek sušalom, nes vėjuota buvo. Tada į kavinę pavalgyti, baaaisiai alkani buvom, tai viskas buvo super skanu  thumbup.gif .
Ir antroji dalis- zoo sodas. Kai kas jau buvo pavargęs ir nešioti nemažai teko, bet kai aš amžinai sušalu, tai čia buvo gyvas pečiukas thumbup.gif . Zoologijos sode jau kiti jausmai. Beveik visų gyvūnų gaila, nes liūdni jie, per maža jiems vietos. Baltasis lokys serga, tigrė kažko susirūpinusi, o flamingai tiesiog tirtėjo nuo šalčio. Taip ir norėjosi juos kuo nors pridengti. Tik visokios antys žasys gerai jautėsi, atrodė viskuo patenkintos, o prerijų šuniukai tai išvis smalsučiai linksmuoliai. Beždžionės su beždžioniukais davėsi, o apuokai net paūbavo. Tai vis tiek negaliu sakyti, kad nepatiko rolleyes.gif . Reikia lankyti tą sodą, daugiau lankytojų - daugiau pinigėlių, skanesnis kasnelis gyvūnui.
Gera dienelė  thumbup.gif . Pavargau, miegučio noriu, turbūt eisiu pas savo kregždutę smile.gif

As uzaugusi prie botanikos sodo, jis man kaip antri namai budavo smile.gif , ypatingai kai pabegdavom is pamoku wink.gif. Visais metu laikais ten grazu.

O zoologijos sode man irgi labiau liudna nei patinka, nors abu savo vaikus gan daznai ten nuvedu.
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 21, 12:49)
Čia jau aš kažką praleidusi būsiu g.gif  Kas per rėkavimai? bigsmile.gif

vakare islekiau pasilakstyt lauku keliais su masiniuku. atidarytas langas https://www.youtube....h?v=vDWhfsQHq1o ir sita daina visu balsu, doh.gif siandien balso nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 21, 10:54)
vakare islekiau pasilakstyt lauku keliais su masiniuku. atidarytas langas https://www.youtube....h?v=vDWhfsQHq1o ir sita daina visu balsu,  doh.gif siandien balso nera lotuliukas.gif

Tai neblogai parekavai,jei praradai balsa biggrin.gif

As kai lakioju laukais,tai visada sita klausau thumbup.gif Ir kratau i takta galva,i vaira rankom ploju biggrin.gif gerai,kad niekas nemato lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=vx2u5uUu3DE
Papildyta:
Sena daina,bet ar bloga nuotaika ar siaip,visad i takta linksiu biggrin.gif Labai super,issirekaut ir issikratyt biggrin.gif
Atsakyti