Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 13:22)
Tai neblogai parekavai,jei praradai balsa  biggrin.gif

As kai lakioju laukais,tai visada sita klausau  thumbup.gif Ir kratau i takta galva,i vaira rankom ploju  biggrin.gif gerai,kad niekas nemato  lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=vx2u5uUu3DE
Papildyta:
Sena daina,bet ar bloga nuotaika ar siaip,visad i takta linksiu  biggrin.gif Labai super,issirekaut ir issikratyt  biggrin.gif

nu geras dalykas tie laukai lotuliukas.gif siandien tokia gera ir patenkinta issirekus thumbup.gif ta daina irgi gera, vos ne klasika thumbup.gif
Atsakyti
labukas smile.gif vakar užbaliavojom su draugais, tai šiandien tinginys aš blush2.gif tik neseniai pavalgėm lietinių su karštu karameliniu šokoladu wub.gif bet jau reiks judintis po truputį, laukia namų kuopimas ax.gif
viską perskaičiau, bet nelabai turiu ką pasakyt, tad duodu po baliončiką kiekvienai 4u.gif

QUOTE(Kibelė @ 2012 10 20, 19:01)
visai nepatinka,imeciau i albuma doh.gif

gerai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 11:47)
labukas smile.gif vakar užbaliavojom su draugais, tai šiandien tinginys aš blush2.gif tik neseniai pavalgėm lietinių su karštu karameliniu šokoladu wub.gif bet jau reiks judintis po truputį, laukia namų kuopimas ax.gif
viską perskaičiau, bet nelabai turiu ką pasakyt, tad duodu po baliončiką kiekvienai 4u.gif
gerai atrodai thumbup.gif

Pasiimu baliona,ir išeinu į pardę..Niekas neatsakė,ar tiks tam mano šedevrui,čiliakui ,kiauliena,pabandysiu pati ir sužinosiu bebe.gif
Atsakyti
aš tai nežinau blush2.gif vieną kart virėm su mb, bet nesigavo mums biggrin.gif tada apsižioplinę paėmėm maišytą faršą, bet ir šiaip mums gavos trokškinys tada o ne sriuba, tad ir tyliu todėl blush2.gif
Atsakyti
Plepuska nesu gaminus ir as tai nezinau, esu tik troskini darius, tai ten jautiena dejau

Cia prisimenant graziu vyru tema, sitas vienas is tu kur atsiduociau neprasyta lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
hihihi.gif

kažin kaip BigBang šokiai pokiai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 12:53)
Pasiimu baliona,ir išeinu į pardę..Niekas neatsakė,ar tiks tam mano šedevrui,čiliakui ,kiauliena,pabandysiu pati ir sužinosiu  bebe.gif

As kazkada gaminau su kiauliena, tai labai reikalo nesugadino. Jei kiauliena valgote turetu tikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 12:53)
Pasiimu baliona,ir išeinu į pardę..Niekas neatsakė,ar tiks tam mano šedevrui,čiliakui ,kiauliena,pabandysiu pati ir sužinosiu  bebe.gif

realiai tai jokio skirtumo beveik nesijaucia. schmoll.gif mes pakeliui i kaima, tik dabar supratau kaip nepatogu rasyt is iphono. mad.gif susirasysim vakare. iki merginos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 21, 09:09)
Sveikos, parsinesu prie kavos, pacios kepti blush2.gif
Nagi kuria kava kaiciat? bigsmile.gif

Mmmm kaip skaniai atrodo wub.gif man dar liko bent gabalėlis? :think:

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 09:14)
Kas esat gamine ta cili sriuba,ar butina tik jautienos farsa deti? g.gif netiks kiaulienos?

Man asmeniškai skaniau su jautiena mirksiukas.gif

QUOTE(Kibelė @ 2012 10 21, 09:47)
siandien as be balso doh.gif  vakar prisirekavau doh.gif

aš irgi be balso,tik nepamenu kur pamečiau,o ieškot eit jėgų nėr irnesakyk.gif

QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 11:30)
hihihi.gif

kažin kaip BigBang šokiai pokiai.. rolleyes.gif

Gerai,smagiai pasišokom,tik kad labai jau bloga man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 21, 11:56)
realiai tai jokio skirtumo beveik nesijaucia.  schmoll.gif mes pakeliui i kaima, tik dabar supratau kaip nepatogu rasyt is iphono. mad.gif susirasysim vakare. iki merginos  4u.gif

geros dienos kaime mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 21 spalio 2012 - 13:00
Na viskas,sriuba padaryta thumbup.gif viskas liuks gavos essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 12:58)
Na viskas,sriuba padaryta  thumbup.gif  viskas liuks gavos  essen.gif

man irgi reikes daryt,bbet veliau,negaliu pajudet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 21, 13:56)

smagaus laiko, gero oro jums 4u.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 21, 14:03)
Gerai,smagiai pasišokom,tik kad labai jau bloga man  doh.gif

o tai ko bloga? gurkšnojot ką nors? ax.gif

man jau viskas okei, pulsiu tvarkytis, dar laukia nagų lakavimas, pedikiūras ir pan.. rolleyes.gif
Atsakyti