Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 13:28)
smagaus laiko, gero oro jums 4u.gif
o tai ko bloga? gurkšnojot ką nors? ax.gif

man jau viskas okei, pulsiu tvarkytis, dar laukia nagų lakavimas, pedikiūras ir pan.. rolleyes.gif

gerai būtų jei gurkšnoję būtume,bet lakėm kaip šunys doh.gif vajej vajej kokios baisios pagirios,bet man reikėjo vakar prisigert lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 21, 15:30)
gerai būtų jei gurkšnoję būtume,bet lakėm kaip šunys  doh.gif  vajej vajej kokios baisios pagirios,bet man reikėjo vakar prisigert  lotuliukas.gif

atsipalaidavai ane? smile.gif ir gerai, dzin tos pagirios, praeis irnesakyk.gif mauk vandenį su citrina, užkask kažko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 21, 13:18)

Cia prisimenant graziu vyru tema, sitas vienas is tu kur atsiduociau neprasyta lotuliukas.gif

Man truputį per saldus g.gif Labiau patinka tokie negražūs vyrai biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 21, 15:30)
gerai būtų jei gurkšnoję būtume,bet lakėm kaip šunys  doh.gif  vajej vajej kokios baisios pagirios,bet man reikėjo vakar prisigert  lotuliukas.gif

Nieko, pasitaiko tongue.gif Aš retai kada išgeriu, bet paskutinį kartą Lenkijoje su kolegomis atsisveikinimo vakarą su trenksmais ir šokiais, nors vyną tegėriau, bet kitą dieną vos iš lovos pakilau, 10 valandų kelionės namo kaip ir nepamenu blush2.gif Bendradarbiai dar dabar prisimena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 13:32)
atsipalaidavai ane? smile.gif ir gerai, dzin tos pagirios, praeis irnesakyk.gif mauk vandenį su citrina, užkask kažko mirksiukas.gif

geriu arbatą,noriu cili sriubos,bet kaip pakilt is ja pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 21, 15:45)
geriu arbatą,noriu cili sriubos,bet kaip pakilt is ja pasidaryt  doh.gif

Kaip suprantu tave. As vakar irgi vyno padauginau blink.gif . Siandiena vos pasivelku ir taip baisu galva pajudinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 21, 14:14)
Kaip suprantu tave. As vakar irgi vyno padauginau blink.gif . Siandiena vos pasivelku ir taip baisu galva pajudinti unsure.gif

mb sriubos padare is pakelio taip gera silto maisto gaut wub.gif
Atsakyti
Cia visoms,kurios vakar padaugino,sveikatai pataisyt bigsmile.gif

user posted image

BigBang,tai jau susitaiket ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 21, 14:25)
Cia visoms,kurios vakar padaugino,sveikatai pataisyt  bigsmile.gif

user posted image

BigBang,tai jau susitaiket ? g.gif

kaip ir blush2.gif vakar netycia pamirsau kad susipyke,pabuciavau ir kazkaip taip gavosi... doh.gif
Atsakyti
BigBang , biggrin.gif kaip juokingai nuskambėjo blush2.gif

ai bala nematė, paimsiu šampės, neprošal man šiandien ji blush2.gif

ką darot, kai užeina metas, kai nieko nesinori daryt? blush2.gif man kažkoks pilkasis periodas-viską darau per prievartą, pradedant darbu, baigiant laisvalaikiu, namų ruoša.. doh.gif visai nebėra niekam motyvacijos g.gif
Atsakyti
Kaip jums fain, as is vis neatsimenu, kada koki alkoholi geriau, o, kad prisigert tai is vis, gal ir visai smagu butu atsipalaiduot, negalvot apie nieka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 21 spalio 2012 - 15:42
QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 14:37)
BigBang , biggrin.gif kaip juokingai nuskambėjo blush2.gif

ai bala nematė, paimsiu šampės, neprošal man šiandien ji blush2.gif

ką darot, kai užeina metas, kai nieko nesinori daryt? blush2.gif man kažkoks pilkasis periodas-viską darau per prievartą, pradedant darbu, baigiant laisvalaikiu, namų ruoša.. doh.gif visai nebėra niekam motyvacijos g.gif

Man kazkaip retai tokie periodai buna,tai nelabai ka pasakyt apie tai galiu mirksiukas.gif sampes ir as noreciau,bet nakti darba pradedu smile.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 21, 14:41)
Kaip jums fain, as is vis neatsimenu, kada koki alkoholi geriau, o, kad prisigert tai is vis, gal ir visai smagu butu atsipalaiduot, negalvot apie nieka bigsmile.gif

Zinok ziauriai smagu,gera kai negalvoji apie problemas o tik soki soki soki biggrin.gif Bet vat minusas tame kad ant rytojaus sveikatos nebuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 21, 15:37)

nieko nedarau schmoll.gif dabar kaip tik siuo metu ir draugauju su tokiu periodu,bandziau versti save,bet nieko gero nesigauna schmoll.gif ir nusprendziau,kam per save lipti,kad rezultatas vistiek toks pat,nieko gero,tai nieko ir nedarau,noriu gulet-guliu,noriu papykt-pykstu unsure.gif
Atsakyti