Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 17:00)
O kur dirbi? smile.gif

esu rasius smile.gif prie kompo sedziu ir suvedineju i sistema duomenis smile.gif
Atsakyti
Ir vėl prirašyta biggrin.gif . Nebecituoju, varau iš atminties tongue.gif .
Blakstute, reikšminkis kiek nori, kur nori ir kada nori wub.gif wub.gif , tik kartais įkišk snapelį ir čia, ypač vakarais pritrūksta wub.gif .
Kas čia raktelio - Happyme ir nepavyzdinga ? Aš +
Lotari, žadėjai daugiau nuotraukų ax.gif
wixxxx, jau kas eina į albumą, būtinai turi save rodyti, kad nebūtų, jog tik pasmalsavo, gal nepatikom ir išėjo. Kažkaip keistai su NerLin gavosi unsure.gif . Ėjo lyg į albumą, o tada dingo visai, ar aš kažko nesupratau doh.gif . Tą dieną lyg nerašiau, gal ką praleidau, likau nelabai supratusi g.gif . Gal Blakstute, prisimeni, man vis tas klausimas iškyla, tik kažkaip pamirštu paklausti ?
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 19, 17:30)
Aciu uz naujus jaukius ir labai siltus namucius 4u.gif as jau grizineju atgal. Giedra,ka veiksi Kaune? smile.gif mb jau manes laukia,eisim pramogaut rolleyes.gif beje,turiu klausima,i ka kreiptis,jei noreciau atsidurt albumely? Ir gimimo data isduociau,jau nebebegsiu is cia.. blush2.gif bigsmile.gif

Mano gimtine Kaunas biggrin.gif . Savo maziu buvau palikusi pas mama, tai vaziavau pasiimti. Jau sulaksciau
Atsakyti
oho, nauja graži temukė

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 14:30)
Manes nera unsure.gif

būsi 4u.gif

pabėgu , laikinai yra ką veikti namie verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 19:05)
Lotari, žadėjai daugiau nuotraukų ax.gif

kelia kelia ir nulūžta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 19 spalio 2012 - 19:29
Visiškai susireikšminusi sėdžiu, glostau sau pakaušį.. wub.gif

Bučkis.

----

Na dar kas nors pasisakykit dėl tų pliuiukų.. Pvz srekuti, Tu už?

----

Po truputį gal grįšiu į savo vėžias. Nu myliu aš Jus, miargos.

Darau picą, dabar orkaitėj kaista, šakėėės, vakar jos apsivalgėm, paskui vėmiau.. lotuliukas.gif
O šiandien valgius paskutinį kartą aš tik 6 ryto. Bandelę su kava. Bet nesijaučiu alkana.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 19:30)
kelia kelia ir nulūžta  doh.gif

Sumažink prieš tai, jau tą ir aš išmokau lotuliukas.gif

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 19:30)
Visiškai susireikšminusi sėdžiu, glostau sau pakaušį..  wub.gif

Bučkis.

----

Na dar kas nors pasisakykit dėl tų pliuiukų.. Pvz srekuti, Tu už?

----

Po truputį gal grįšiu į savo vėžias. Nu myliu aš Jus, miargos.

Darau picą, dabar orkaitėj kaista, šakėėės, vakar jos apsivalgėm, paskui  vėmiau.. lotuliukas.gif 
O šiandien valgius paskutinį kartą aš tik 6 ryto. Bandelę su kava. Bet nesijaučiu alkana.. schmoll.gif

thumbup.gif
Šrekas gal su MB ax.gif
Valgyk po truputį, kad ir nelabai norisi, paskui nebus skrandukui sunku 4u.gif . Vėl pasijutau, kaip kokia motina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš silkės actuke su karštom bulvėm essen.gif ... Man labai skanu, o ir vaikai nebrokija, mažikė pačepsėdama cebuliukų iš to marinato...
Atsakyti
O as vaisinu penktadieniniu obuoliu pyragu birthday.gif . Ka tik is orkaites wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 19, 20:50)
O as vaisinu  penktadieniniu obuoliu pyragu birthday.gif . Ka tik is orkaites wink.gif

Mmmm, kaip skanu, pasisekė tavo vaikams thumbup.gif (tikiuosi, valgo smile.gif ). O maniškiai keisti: pyragai, bandelės su obuoliais, razinomis ar varške netinka schmoll.gif . Tai tokių kepinių pas mus ir nebūna. Tik koks keksas ar šiaip kas nors be nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 22:01)
Mmmm, kaip skanu, pasisekė tavo vaikams thumbup.gif (tikiuosi, valgo  smile.gif ). O maniškiai keisti: pyragai, bandelės su obuoliais, razinomis ar varške netinka schmoll.gif . Tai tokių kepinių pas mus ir nebūna. Tik koks keksas ar šiaip kas nors be nieko  rolleyes.gif

Maniskiai smaliziai biggrin.gif valgo. Maziukas gal maziau jam labiau askoladas patinka, bet daznai negauna schmoll.gif

Atsakyti
Ale greitai jūs kalbat doh.gif Tik buvau senoje temoje, o jau kiek priplepėta.
Aš šią savaitę buvau paskelbus streiką dėl maisto gaminimo - ne visai vykusį, nes vaikus vis tiek šert reikia. Bet mažiau stovėjau prie puodų bigsmile.gif Bet pyrago neatsisakyčiau smile.gif Gaila, niekas nekepa...
Mano vaikas nevalgo jokių daržovių, pripažįsta tik agurkus ir pomidorus. Viską išrankioja iš sriubos, troškinio ir kitų patiekalų. Suvalgo nebent jei sutrinta blenderiu doh.gif Vargstu aš su juo. Iš kitos pusės, tai šunys mano gauna daug daržovių - viskas kas būna išrankiota, atitenka jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 19, 21:12)
Maniskiai smaliziai  biggrin.gif valgo. Maziukas gal maziau jam labiau askoladas patinka, bet daznai negauna  schmoll.gif

A, apie šitą jau nekalbu, vyresnieji pienišką dievina, o ir mažikė pusantrų koladą jau vertina drinks_cheers.gif
Atsakyti
blyn, maze neina miegot doh.gif o as taip noreciau ramiai pavakarot... kas del vaiko valgymo, tai ir ne is didziuju smalyziu, geruau jau ka suraus pakramsnos ax.gif ir taip pat is sriubu ir pan.viska isrankios ir nebandyk visko maisyt, jei valgo kotleta, tai ji tik ir valgo, jei nulves tai tik jas ir jokiu bulviu kartu su kotletu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirruna: 19 spalio 2012 - 21:26