Nu diskusija, tik pabaigoj nesusimuškim ir nekurkim kiekviena savo temos
Na, nežinau, kaip su tom temom, aš tai esu tik čia, (MAN DAUGIAU NIEKO NEREIKIA) nes aš niekur ir nepritampu jei ka
, o jei kada ir parašau kokį postą sarkoidozininkų temoj, tai nemanau, kad mane išmesit , nes ten tik medicininiais tikslais ... arba kai neapsikenčiu ir pakomentuoju kokią kovą tarp moteriškių
Ai, dar palandau ir kitur, bet tik pasiskaityt( pvz kaip taupyt
)
Sveikos
Oho, ir kas čia vyksta?
Na tikrai ir aš manau kad jei kažkas išeina tai galima pakeist slaptažodį dėl šventos ramybės, ir viskas, o čia temutėj palikti vietos kitiem plepesiukam, nes tos kurių nėra albume tai tikrai manau neturi ką pasakyt
Oho, ir kas čia vyksta?
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:54)
Ačiū
O aš nežinau ką ir galvot: džiaugtis, pergyvent ar bėgt į vaistinę ir netampyt nervų 
I vaistine del tikrumo ir DZIAUKIS
As vasara buvau sitoje temeleje ir isejau, dabar grizau, bet raktelio nebuvau uzsitarnavusi dar
Shrekiuk mano paaugle mane irgi is proto varo, kartais laukais norisi begti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 11:20)
Na, nežinau, kaip su tom temom, aš tai esu tik čia, (MAN DAUGIAU NIEKO NEREIKIA) nes aš niekur ir nepritampu jei ka
, o jei kada ir parašau kokį postą sarkoidozininkų temoj, tai nemanau, kad mane išmesit , nes ten tik medicininiais tikslais ... arba kai neapsikenčiu ir pakomentuoju kokią kovą tarp moteriškių
Ai, dar palandau ir kitur, bet tik pasiskaityt( pvz kaip taupyt
)
jo jo, ir man tas pats
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:22)
jo jo, ir man tas pats
nepritampanti niekur, todėl pritapau tik tarp nepritampančiųjų... 
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 11:53)
aciu, cia is pasamones dukters vizija matyt islindus
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 22, 11:22)
Gal kokį gudrą receptą Turi?
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 11:14)
Tai gal imkim ir išsiaiškinkim, kaip mes suprantame bendravimą internete. Jei dalyvauji vienoje temoje, ar negalima dalyvauti kitoje? Ką kas manote?
Na as suprantu,zinoma,kad galima.Gristant,atgal,kas cia pas mus daresi..Na ne naujiena,isejo viena Gerbiamoji,paskui ja isseke kitos.O paskui,susikure temute,ir asmeniskasi susikviete,tas,kurios jai patiko.Na ir del to praretejo musu gretos.O,bet,taciau,isejo kaip zinom ne viena su rakteliu.Kitos uzsuka cia,bendrauja.Na bendrauja,per kelias temas.Tegul.Man nuo to,nei silta,nei salta.Jei tik sugeba.O del to,as ir nenoriu,saves rodyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:15)
tai pakeičiam, duodam, ir jotulei, ir wixxx, giedra ir toms, kurios neturi, o jei išeis, pasikeisim, persiųsim, nėr gi čia daug vargo žinutę parašyt... aš būčiau dabar naujokė ir skaityčiau komentarus apie nuotraukas albume, sunkiai rasčiau ką ir parašyt..
jotule jau senokai čia, wixxx išvis sena narė..
jotule jau senokai čia, wixxx išvis sena narė..
Man negalima duot, as neprognozuojama, viena tema cia, kokias tris praleidziu
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 22, 11:19)
o as nelabai isikertu pacios problemos esmej
o cia baisi nuodeme kitose temose rasinetis?
tada ir man reiketu iseiti is jusu ratelio. prisipazistu, kad sedziu "uz miegamojo duru", bet niekada del to nesijauciau kalta
taigi ten susirasineji kitom temom, kas cia blogo?
Ir kalbant,apie sazininguma,kodel,saziningai tada nepasake,kad va,gavau asmenini pakvietima,einu ten.Tyliai ramiai,iseina,ir vos ne ta pati raso,per dvi temas.Tik viena sakau,visiems geras nebusi.Mergiukai,cia neliecia kitu temu,kuriose bendraujat.Kalbu,aapie tai kas seniau cia pas mus buvo,o senesnes nares,supras apie ka as cia.
Viskas butu gerai,jei siandien nebutu palietes zmogus,mano saziningumo
ai,uzjudino
einu kaves kalsiu dar