Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

Nu diskusija, tik pabaigoj nesusimuškim ir nekurkim kiekviena savo temos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, nežinau, kaip su tom temom, aš tai esu tik čia, (MAN DAUGIAU NIEKO NEREIKIA) nes aš niekur ir nepritampu jei ka bigsmile.gif , o jei kada ir parašau kokį postą sarkoidozininkų temoj, tai nemanau, kad mane išmesit , nes ten tik medicininiais tikslais ... arba kai neapsikenčiu ir pakomentuoju kokią kovą tarp moteriškių bigsmile.gif Ai, dar palandau ir kitur, bet tik pasiskaityt( pvz kaip taupyt biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho, ir kas čia vyksta? g.gif Na tikrai ir aš manau kad jei kažkas išeina tai galima pakeist slaptažodį dėl šventos ramybės, ir viskas, o čia temutėj palikti vietos kitiem plepesiukam, nes tos kurių nėra albume tai tikrai manau neturi ką pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:54)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif O aš nežinau ką ir galvot: džiaugtis, pergyvent ar bėgt į vaistinę ir netampyt nervų  biggrin.gif

I vaistine del tikrumo ir DZIAUKIS thumbup.gif .

As vasara buvau sitoje temeleje ir isejau, dabar grizau, bet raktelio nebuvau uzsitarnavusi dar
ax.gif tai tikiuosi cia ne apie mane g.gif .

Shrekiuk mano paaugle mane irgi is proto varo, kartais laukais norisi begti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 11:20)
Na, nežinau, kaip su tom temom, aš tai esu tik čia, (MAN DAUGIAU NIEKO NEREIKIA) nes aš niekur ir nepritampu jei ka bigsmile.gif , o jei kada ir parašau kokį postą sarkoidozininkų temoj, tai nemanau, kad mane išmesit , nes ten tik medicininiais tikslais ... arba kai neapsikenčiu ir pakomentuoju kokią kovą tarp moteriškių bigsmile.gif  Ai, dar palandau ir kitur, bet tik pasiskaityt( pvz kaip taupyt  biggrin.gif  )

jo jo, ir man tas pats doh.gif nepritampanti niekur, todėl pritapau tik tarp nepritampančiųjų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:22)
jo jo, ir man tas pats  doh.gif nepritampanti niekur, todėl pritapau tik tarp nepritampančiųjų...  smile.gif

group.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 11:53)
Labas, man labai grazus tavo avataras  4u.gif

aciu, cia is pasamones dukters vizija matyt islindus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 22, 11:22)
Shrekiuk mano paaugle mane irgi is proto varo, kartais laukais norisi begti  aggressive.gif

Gal kokį gudrą receptą Turi? bigsmile.gif pas man tris tokie namie lotuliukas.gif jau nebežinau ką ir daryt su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 11:14)
Tai gal imkim ir išsiaiškinkim, kaip mes suprantame bendravimą internete. Jei dalyvauji vienoje temoje, ar negalima dalyvauti kitoje? Ką kas manote?

Na as suprantu,zinoma,kad galima.Gristant,atgal,kas cia pas mus daresi..Na ne naujiena,isejo viena Gerbiamoji,paskui ja isseke kitos.O paskui,susikure temute,ir asmeniskasi susikviete,tas,kurios jai patiko.Na ir del to praretejo musu gretos.O,bet,taciau,isejo kaip zinom ne viena su rakteliu.Kitos uzsuka cia,bendrauja.Na bendrauja,per kelias temas.Tegul.Man nuo to,nei silta,nei salta.Jei tik sugeba.O del to,as ir nenoriu,saves rodyti ax.gif Esu susidariusi savo nuomone,apie tokius zmones kurie kuriasi anketas kitas ir visaip kazkokias intrigas kelia.O kas sazininga ar ne,nemanau,kad elgiuosi,kitu atzvilgiu nesaziningai.
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:15)
tai pakeičiam, duodam, ir jotulei, ir wixxx, giedra ir toms, kurios neturi, o jei išeis, pasikeisim, persiųsim, nėr gi čia daug vargo žinutę parašyt... aš būčiau dabar naujokė ir skaityčiau komentarus apie nuotraukas albume, sunkiai rasčiau ką ir parašyt..
jotule jau senokai čia, wixxx išvis sena narė..

Man negalima duot, as neprognozuojama, viena tema cia, kokias tris praleidziu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 22, 11:19)
ne tu viena tokia lotuliukas.gif , as ir prie taves jungiuos drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
o as nelabai isikertu pacios problemos esmej blush2.gif o cia baisi nuodeme kitose temose rasinetis? blink.gif tada ir man reiketu iseiti is jusu ratelio. prisipazistu, kad sedziu "uz miegamojo duru", bet niekada del to nesijauciau kalta doh.gif ax.gif taigi ten susirasineji kitom temom, kas cia blogo? blink.gif
Atsakyti
Ir kalbant,apie sazininguma,kodel,saziningai tada nepasake,kad va,gavau asmenini pakvietima,einu ten.Tyliai ramiai,iseina,ir vos ne ta pati raso,per dvi temas.Tik viena sakau,visiems geras nebusi.Mergiukai,cia neliecia kitu temu,kuriose bendraujat.Kalbu,aapie tai kas seniau cia pas mus buvo,o senesnes nares,supras apie ka as cia. 4u.gif Viskas butu gerai,jei siandien nebutu palietes zmogus,mano saziningumo doh.gif ai,uzjudino doh.gif einu kaves kalsiu dar unsure.gif
Atsakyti