QUOTE(TaGre @ 2012 10 19, 21:21)
Ale greitai jūs kalbat
Tik buvau senoje temoje, o jau kiek priplepėta.
Aš šią savaitę buvau paskelbus streiką dėl maisto gaminimo - ne visai vykusį, nes vaikus vis tiek šert reikia. Bet mažiau stovėjau prie puodų
Bet pyrago neatsisakyčiau
Gaila, niekas nekepa...
Mano vaikas nevalgo jokių daržovių, pripažįsta tik agurkus ir pomidorus. Viską išrankioja iš sriubos, troškinio ir kitų patiekalų. Suvalgo nebent jei sutrinta blenderiu
Vargstu aš su juo. Iš kitos pusės, tai šunys mano gauna daug daržovių - viskas kas būna išrankiota, atitenka jiems 
Aš šią savaitę buvau paskelbus streiką dėl maisto gaminimo - ne visai vykusį, nes vaikus vis tiek šert reikia. Bet mažiau stovėjau prie puodų
Mano vaikas nevalgo jokių daržovių, pripažįsta tik agurkus ir pomidorus. Viską išrankioja iš sriubos, troškinio ir kitų patiekalų. Suvalgo nebent jei sutrinta blenderiu
Su tais maistais
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 19, 21:23)
blyn, maze neina miegot
o as taip noreciau ramiai pavakarot... kas del vaiko valgymo, tai ir ne is didziuju smalyziu, geruau jau ka suraus pakramsnos
ir taip pat is sriubu ir pan.viska isrankios ir nebandyk visko maisyt, jei valgo kotleta, tai ji tik ir valgo, jei nulves tai tik jas ir jokiu bulviu kartu su kotletu