Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(TaGre @ 2012 10 19, 21:21)
Ale greitai jūs kalbat  doh.gif Tik buvau senoje temoje, o jau kiek priplepėta.
Aš šią savaitę buvau paskelbus streiką dėl maisto gaminimo - ne visai vykusį, nes vaikus vis tiek šert reikia. Bet mažiau stovėjau prie puodų  bigsmile.gif Bet pyrago neatsisakyčiau  smile.gif Gaila, niekas nekepa...
Mano vaikas nevalgo jokių daržovių, pripažįsta tik agurkus ir pomidorus. Viską išrankioja iš sriubos, troškinio ir kitų patiekalų. Suvalgo nebent jei sutrinta blenderiu  doh.gif Vargstu aš su juo. Iš kitos pusės, tai šunys mano gauna daug daržovių - viskas kas būna išrankiota, atitenka jiems  smile.gif

Su tais maistais doh.gif ... Maniškiai kiekvienas turi nevalgomų patiekalų, tai arba ko nors tenka negaminti, arba gaminti po du patiekalus. Bandžiau kažkada užsiknisusi auklėjimą tuo klausimu kumštis į stalą, bet nepasiteisino, pradėjo vemti, tai nusispjoviau ir taikausi. O su amžiumi valgomų patiekalų ratas vis plečiasi, jau ir gurmaniškumo atsiranda.
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 19, 21:23)
blyn, maze neina miegot doh.gif o as taip noreciau ramiai pavakarot... kas del vaiko valgymo, tai ir ne is didziuju smalyziu, geruau jau ka suraus pakramsnos ax.gif ir taip pat is sriubu ir pan.viska isrankios ir nebandyk visko maisyt, jei valgo kotleta, tai ji tik ir valgo, jei nulves tai tik jas ir jokiu bulviu kartu su kotletu doh.gif

drinks_cheers.gif Mažiukai dar nesugadinti, žino, kaip sveikiau thumbup.gif . Prieš n metų taip ir būdavo, mes su MB guliašą su bulvėm ryjam, o vaikučiai sutupdyti sausas bulvikes iš savo lėkštelių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 22:37)
Su tais maistais doh.gif ... Maniškiai kiekvienas turi nevalgomų patiekalų, tai arba ko nors tenka negaminti, arba gaminti po du patiekalus. Bandžiau kažkada užsiknisusi auklėjimą tuo klausimu kumštis į stalą, bet nepasiteisino, pradėjo vemti, tai nusispjoviau ir taikausi. O su amžiumi valgomų patiekalų ratas vis plečiasi, jau ir gurmaniškumo atsiranda.

Jau tie pageidavimai cry.gif O dar vėmimas arba paskaitos mamai apie organizmo poreikius - jei aš to nemėgstu, tai reiškia, kad man to ir nereikia...
Blogai dar ir tai, kad aš nevalgau raudonos mėsos, tik paukštieną ir žuvį, tai dar reikia ir pačiai prie savęs taikytis. Galėtų kas nors išrasti tokią ateities mašiną - pasakai pageidavimą, paspaudi mygtuką ir te tau - pageidavimas ant stalo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 19, 21:44)
Jau tie pageidavimai cry.gif O dar vėmimas arba paskaitos mamai apie organizmo poreikius - jei aš to nemėgstu, tai reiškia, kad man to ir nereikia...
Blogai dar ir tai, kad aš nevalgau raudonos mėsos, tik paukštieną ir žuvį, tai dar reikia ir pačiai prie savęs taikytis. Galėtų kas nors išrasti tokią ateities mašiną - pasakai pageidavimą, paspaudi mygtuką ir te tau - pageidavimas ant stalo  tongue.gif

jo, pritariu thumbup.gif pirmas pirkinys mano sarase butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tuo atskiru darzoviu ir mesos valgymu tai mano vyresnele iki kokiu 12 metu taip maitinosi. Vaikai geriausia jaucia ir zino ko jiems reikia.
O pomidorai ir agurkai ir maniskiam geriausios darzoves :-). Tik dar dziaugiuosi, kad troskiniai praeina, nerankioja nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 19, 22:50)
O as vaisinu  penktadieniniu obuoliu pyragu birthday.gif . Ka tik is orkaites wink.gif

Nrsuprantu kafa jus miegoti einat?jetau kokios cia viso seiminimkes susirinkusios temoj. kaip ad uzsimaniau tos silkutes su actu ir svogunais.....ir dar karstomis bulves, o paskui dederto obuoliu.pyrago. ale ant nakties tokie geri naktipieciai:)
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 22:49)
ale ant nakties tokie geri naktipieciai:)

As is tos kategorijos kur valgau ir liekneju dar vis biggrin.gif . Galiu ir vidurnakti lasinuku uzkapoti su juoda duonyte jei norisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 21:49)
Nrsuprantu kafa jus miegoti einat?jetau kokios cia viso seiminimkes susirinkusios temoj. kaip ad uzsimaniau tos silkutes su actu ir svogunais.....ir dar karstomis bulves, o paskui dederto obuoliu.pyrago. ale ant nakties tokie geri naktipieciai:)

Tai ką, jau taip anksti miegoti bigsmile.gif ? Kai vėlai pavalgai, reikia pavirškinti truputuką biggrin.gif

Mano "valgau ir lieknėju" baigėsi prieš kokius penkis metus, todėl vis dar nesusitariu su veidrodžiu schmoll.gif , o porcijų dydžio bei desertų dažnio riboti nelabai teišeina doh.gif
Atsakyti
Grįžau namo po darbo,mb nuskuto bulves,aš išminkiau faršą,dabar orkaitėj kotletai kepa ir bulvės verda nes ryt nebus kada,bet to tas nieko nevalges normaliai visą dieną blush2.gif
Atsakyti
Laba rytas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
BigBang, tai duodi jam valgyti bigsmile.gif ? Tai gal susigeravot bent jau minimaliai 4u.gif ...
Blakstute, šeštadienį gal nesimokai, reikėjo pamiegoti ax.gif ...
Lekiam šiandien Kaunan, planuojam šturmuoti botanikos ir zoo sodus rolleyes.gif . Nepriplepėkite daug tongue.gif
Gero visoms savaitgalio, gero oro ir puikios nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mano rytas kaip visad vėlyvas ax.gif
Va jums kavytės visoms į zoo sodo temą, siunčiam ir pempei mirksiukas.gif
user posted image
Kalbėjot apie valgį - tai ir aš ir MB ir mažasis valgom daug ir visko biggrin.gif Va tik mažas kiaušinių nevalgo, aš paprikų, o MB net nžn, viską susiurbia biggrin.gif

Saulėtos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 20, 09:46)
Blakstute, šeštadienį gal nesimokai, reikėjo pamiegoti ax.gif ...

Mažas nemiega ir kitiems neleidžia. biggrin.gif

Gero savaitgalio savaitgaliautojoms. wub.gif
Atsakyti